Jaloux

76 2 0
                                    

Der var så mange fans, jeg fatter ikke de ved vi skal bo her? Både mine fans men også Marcus og Martinus fans.
Jeg går mod indgangen, jeg mærker nogen komme løbende og kigger tilbage. Det er bare drengene, Marcus ligger sin arm på min skulder, nå gik du bare uden os? Ja jeg var jo færdig og du var igang med at flirte med en fan.
Jeg flirtede ikke, nå okay hvad var det så? Er du jaloux? Øh nej hvorfor skulle jeg være det? Han smiler ja det ved jeg da heller ikke, Marcus jeg er ikke jaloux. Jeg skubber til ham så han næsten falder, jeg kan ikke lade være med at grine af ham. hey hvad laver du Abbs???
Ikke det navn Marcus, han smiler men du skubber Abbs? Ja og du drillede? Martinus går forbi os og helt ind på hotellet.
Mmmh, han kommer hen til mig kom lad os komme ind. Han ligger sin arm om min skulder.
Men lige til info så er jeg ikke jaloux Marcus, han kigger ned på mig og smiler okay så siger vi det.
Men det er jeg ikke, nej nej det siger jeg heller ikke....
jeg fjerner hans arm og går ind ad døren, så kunne i også være her? Carrie smiler fra sin mobil, det er som om den altid er klistret fast til hende.
Marcus far giver ham tegn til at skulle følge med, ses vi senere? Jeg smiler og nikker, super jeg glæder mig ses søde... han skynder sig hen til sin far der siger noget til ham.
Jeg kan se Marcus ændre ansigts udtryk, han bliver lidt alvorlig og siger noget til sin far hvor efter han går over til elevatoren.
Carrie kommer hen til mig, nå sovet godt? Ja det var faktisk meget rart med lidt søvn. Det så hyggeligt ud, hvad for noget? Jer to?? Os to hvad? Det der putte noget,... Carrie jeg sov? Mmmh ja det kunne jeg godt se, kom min pige lad os få dig installeret på værelset, hun ligger sin arm om mig og vi går mod elevatoren. Men det så nu hyggeligt ud alligevel.

—————
Er du ved at være klar Abbs? Ja to minutter jeg skal lige.... Abby vi er sent på den så skynd dig, jeg har stået den sidste time og fundet tøj, men intet er som jeg vil have det. Aaarhg! Hey hva så? Carrie stikker sit hovede ind ad døren, ingen ting, slet ingen ting.
Hun smiler og kommer ind, tøjkrise?
Ja lidt måske, ej jeg trænger til nyt tøj Carrie.
Du ser godt ud, ej det gør jeg så slet ikke alt er forkert og mit hår gider ikke sidde og... hun smiler Abbs du ser godt ud og det er jeg også sikker på han vil synes, hvem? Marcus...? Er det ikke derfor du himler sådan om dit tøj.
Nej...! Bestemt ikke, Carrie han er bare en ven. Jeg er bare træt af det tøj. Hun smiler to sekunder så er jeg tilbage.
Jeg sætter mig på sengen, det tøj jeg har på lige nu er et mareridt. Sorte jeans og en blomstret kjole ud over.
Lad mig hjælpe Carrie kommer ind ad døren med sin makeup taske. Først så skifter du de det sorte jeans til nogle lysblå det er meget bedre.. jeg finder nogle andre jeans og hopper i dem, jeg kigger mig i spejlet ja det er faktisk okay. Kom sæt dig, hun retter lidt på min makeup og sætter mit hår op i en rodet knold. Sådan... kig på dig selv, jeg går hen til spejlet og smiler for ja nu er det perfekt. Tak Carrie, tak det var lige det jeg manglede, godt så kan vi komme afsted.
Hvad med sko... de sorte med den høje tykke hæl perfekt til det her.
Endelig er vi på vej ud, jeg har dit overtøj og taske så lad os komme ned, jeg tror måske de er lidt utålmodige efterhånden, jeg har ihvertfald fået en del sms'er fra Marte.
Jeg kan ikke gøre for det, sorry Carrie men du ved hvad en tøjkrise kan gøre. Hun smiler ja men jeg har godt nok aldrig oplevet dig sådan her.
Måske jeg bare er ved at blive voksen som du siger, hun smiler ja måske.
I lobbyen venter de andre, vi går hen til dem. Endelig siger Martinus da han ser os, jeg er så sulten at jeg kan spise hvad som helst nu. Marcus kigger på mig og smiler, hans far siger noget til ham
Også begynder de at gå, her Abbs overtøj og taske, jeg tager det på og følger lidt efter de andre. Marcus går foran med Martinus, okay hvad sker der?
Det der er fandme underligt, vi bliver splittet i to taxier, drengene og deres far kommer i den første.
Abby mig og Marte kommer i den sidste, jeg kigger ud af vinduet hele vejen til restauranten.
De andre er gået ind da vi kommer, jeg kommer til at sidde ved siden af Martinus, jeg er sikker på han hader mig.
Marcus siger ingen ting til mig under maden, og vi sidder begge to helt tavse. Martinus derimod snakker med alle ved bordet, undtagen mig. Det er som om jeg er luft for ham, undskyld mig, jeg har lige brug for luft, jeg rejser og går uden for.
Fuck hvad fanden sker der, hvorfor er han lige pludselig sådan her?
Åh jeg hader drenge, Abbs...? Er du okay? Jeg kigger op og ser Carrie der kommer mod mig med min jakke. Hej søde ven hvad sker der? Ingen ting jeg havde bare behov for lidt luft.
Ja der var en lidt mærkelig stemning derinde, jeg nikker. Jeg vil faktisk gerne hjem, jeg har ikke... hun nikker det helt okay, jeg går lige ind og siger farvel og henter resten af dine ting.
Jeg stiller mig op ad vægen, hvorfor kan han ikke bare sige det som det er? At han ikke gider hænge ud med mig mere. At jeg er sygt underlig, hvorfor faldt jeg også i søvn, det er helt sikkert det der er problemet, at jeg er pisse kedelig. Jeg mærker tårnene presse på. Nej fandme nej jeg skal ikke give ham den tilfredsstillelse at spilde tåre på ham.
Carrie kommer ud igen, så er vi klar søde lad os komme hjem.
Der kommer en taxi også køre vi mod hotellet, hvad sagde du til de andre? At du var blevet skidt og vi nok lige måtte få dig hjem og slappe af inden koncerten.
Åh koncerten, den havde jeg helt glemt, og meet and greet. Jeg smider mig i sengen da vi er tilbage, jeg falder rent faktisk i søvn.

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now