Stoler du på mig???

94 0 0
                                    


For fanden jeg forstår ikke hvor alt det her modstand kommer fra Marcus? Hvorfor så meget brok? Jeg kigger på ham og ryster på hovedet, måske jeg bare ikke helt er enig i alt med jer.
Men hvorfor siger du så ikke noget? Øh det synes jeg nu også jeg gør, men i har bare meget svært ved at forstå hvad det er jeg siger til jer.
Prøv at forklare mig det Marcus for jeg er ikke helt med på hvad det er du vil, jeg sukker kan vi ikke bare komme ind og arbejde? Han ryster på hovedet nej jeg vil gerne lige have styr på det her før vi laver noget nyt, rent bord før vi gør nyt arbejde...
Jeg har bare brug for i høre lidt mere på vores ønsker, hvad det er vi vil med det hele ikke kun musikken men også hvad vi vil som... jeg går i stå for det er faktisk lidt svært at snakke om det her,
Som enkelt person Marcus? Ja vi bliver hele tiden sat i bås som Marcus og Martinus ikke bare Marcus eller Martinus, vi laver alt sammen har de samme venner, de samme interesser og vi arbejder sammen.

Men jeg har altså også drømme ud over det her, mål jeg gerne selv vil nå uden det behøver at være ved siden af Martinus.

Far smiler så det her handler i bund og grund om at blive voksen og finde sin egen vej? Jeg nikker og jeg som troede du bare var en trodsig teenager...

Godt jamen jeg skal huske at spørge dig, eller jer noget mere om hvad i vil også hver for sig.
I er jo unge mænd efterhånden og der kommer også flere ting til som vi ikke har prøvet at deale med før, som feks kærester og hvem ved så bliver i nok gift en dag og får børn.
Ja okay ro på vi er kun 18år,  jeg har ingen planer om børn lige nu... 

Hvad har du så af planer Marcus? Jeg ved det ikke måske bare at få styr på alt det her rod omkring Abby og mig, han smiler til mig Jeg ved det har været meget hårdt for jer
Ja men jeg tror vi finder ud af det, det er jeg glad for Marcus i fortjener begge to at være glad i stedet for det her, nå lad os komme ud og arbejde jeg tror de andre venter.
Han lægger armen om mig da vi går ud, jeg ville ønske du fortalte mig de her ting inden vi når helt ud hvor det bliver et problem, det skal jeg nok men det er ikke altid muligt at fortælle jer hvis man er uenig om den måde det sker på.
Men så må vi være bedre til at snakke sammen
, vi når over til de andre igen, Martinus og Abby sidder og snakker jeg dumper ned ved siden af hende hun smiler og jeg ved hendes smil hentyder til hun er nysgerrig på hvad der skete.
Så du skal ud og drikke kaffe med El igen i morgen? Hun kigger hen på Martinus der smiler fjalet, åh han er så skudt i den pige,
Ja vi blev vist ikke lige færdig med at snakke, jeg kigger på Abby hun ser super godt ud idag, har hun gjort noget anderledes? Sådan så hun da ikke ud i lejligheden? Eller gjore hun?
Marcus du stirrer? Jeg smiler du ser godt ud søde, jeg fornemmer hun bliver lidt genert og kigger ned tak Marcus.
Skal vi også drikke kaffe i morgen
, hun kigger op på mig du kan ikke lide kaffe? Nej men jeg kan lide dig....
hun smiler sit søde smil, Marcus det der er... ja jeg ved det men det passede så perfekt,
Så kaffe i morgen søde?
Hun nikker men så skal det være starbucks, alt for dig søde...
godt lad os komme igang der er et langt program forud
, Marte og Carrie kommer hen og sætter sig med hver deres macbook, nå vi skal have lavet....

......

Abbys pov
Jeg kigger rundt folk er vildt koncentreret, vi har efterhånden arbejdet i flere timer jeg er træt og mit hovede kan ikke rumme mere, jeg forsøger at få Carries opmærksomhed men hun er begravet i sin mac, jeg rejser mig sorry jeg har brug for en pause min hjerne kan ikke rumme mere lige nu.
Carrie ser op fra sin skærm, øh ja lad os tage....

Jeg går lidt væk jeg kan simpelhen ikke rumme mere lige nu, der er så mange informationer og ting man skal tage stilling til.
Jeg går om i den bagerste del af anti her er ro og der kan man være alene, jeg finder en vindueskarm og sætter mig op.
Oslo er stille og øde idag, men vejret er heller ikke helt det bedste.
Her er du... jeg kigger op og møder hans søde smil, ja jeg trængte lige til at få lidt ro i hovedet han stiller sig i mellem mine ben og smiler sit søde smil, jeg køre en hånd igennem hans hår han lukker øjnen og nyder det.
Hvad laver du Abby? Hvad mener du? Det her hvad er alt det her?
Øh jeg troede også du?
Jeg går i stå kunne jeg have misforstået alle hans signaler, men hvorfor så alt det der før og hvorfor kaffe date?
Troede hvad Abby?
Jeg mærker følelsen af flovhed brede sig i min krop at have misforstået alt er bare så ødelæggende.
Det er  lige meget Marcus.
Jeg hopper ned og skal til at gå ind til  de andre igen, men han tager blidt fat i min arm og trækker mig tilbage.
Hvad troede du Abby? Jeg vender mig mod ham, 

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now