Anti

64 1 0
                                    

Ellie kom nu, jeg går ind til hende hun står foran spejlet, jeg ved ikke helt om det her tøj er okay... jeg smiler okay til hvad? Så Martinus ligger mærke til mig? Jeg griner lidt for mig selv, hold nu op hun er lidt sød.
Altså jeg tænker bare at hvis du er dig selv så vil han ligge mærke til dig, men jeg ser bare ikke lige så flot ud som dig Abbs.
Ej Ellie, du er meget smukkere så bare vær dig selv. Hun sukker det er nemt at sige når du har Marcus, jeg går over til hende okay hvad kan jeg gøre? Må jeg låne noget af dit tøj? Jeg nikker ja bare tag det du vil have, vil du lægge make up? Må du det? Ja det er længe siden jeg fik lov. Okay så lidt, for du har ikke behov for det, seriøst hvad snakker du om Abbs? Du har jo et ton makeup på? Ja men jeg er også ældre og.... hun smiler ja du er kendt, men tror du det er nemt at være Abby Larssons søster?
Hvad mener du? Ja alle venter jo bare på jeg kommer og laver et eller andet fantastisk som dig, at jeg er et stort naturtalent inden for musik eller andet. Men jeg er bare mig Ellie der er totalt talentløs, ej El stop det der, du er så sej. Du er den mest fantastiske tegner og de der film du laver, du er dig og du skal ikke høre på andre der siger du skal være som mig, for det ville være forkert.
Nå smut ind og hent hvad du vil have på, jeg står lidt og kigger rundt på hendes værelse, her er intet legetøj mere. Det er et rigtigt teenager værelse, min mobil vibrer, Marcus står der over skærmen, jeg finder den frem og går ind i beskeden

Hej søde
Jeg glæder mig til vi ses....
Skal i noget efter?

Hej dumme...
glæder mig også,
venter på min søster
bliver færdig med tøj....
øh nej det tror jeg ikke hvorfor?

Måske i ville med
ud og spise frokost?
Vi har fri resten af dagen...

Tja why not....

Okay Abbs du må
arbejde på den måde
du siger ting,
du lyder som om man tvinger dig...

Hmmm gør du ikke
også det Marcus ;)
Ej pjat,
vi vil gerne med ud og spise,
forresten måske du
lige skulle forberede
Martinus på min søster
har et stort crush på ham.

Hahaha åh det
er sku lidt sødt,
men jeg er lidt jaloux
over hun er vild med ham.
Så må jeg jo bare nøjes med dig Abbs.

Nøjes med mig?
Du får mig til at lyde
som en anden præmie,
og du kan da heller ikke få mig.
Vi er  bare venner Marcus.....

Jeg smiler lidt over hans sidste besked, men vi er jo bare venner, det har han jo også selv gjort tydeligt.
Ellie kommer ind, hun har taget et par baggy jeans som sidder stramt med høj talje, en body og en skovmandsskjorte, damn det ser faktisk ret godt ud det det, hun sætter sit hår i en messy bun, okay hun ligner slet ikke en der kun bliver 13 om et par dage.
Nå ligger du min makeup? Jeg nikker og skynder mig med at lave et mesterværk.
Ellie smiler selvsikkert til sit spejlbillede ja det der er meget bedre, du ser godt ud El.
Nå skulle vi afsted? Ja lad os det, forresten skulle jeg spørge om har du lyst til at spise frokost med de der to dumme drenge. Hun kigger underligt på mig, øh ja sku da.... helt sikkert, husk nu bare vær dig selv El... du er den sejeste pige jeg kender, tak Abbs.
Jeg tjekker min mobil,

For mig vil du altid
være førstepræmien....

Jeg kan ikke lade være med at smile over den besked, det var faktisk lidt sødt.
Abbs... jeg kigger op på El, ja okay lad os komme afsted. Vores far smider os af ved anti og køre ud og handler lidt ting.
Det er underligt at stå udenfor Anti igen, det er længe siden. Der er en vagt, vi går hen til ham, hej hvad skal i? Ja altså vi skal ligesom ind..? Ja så må i vente lige som alle de andre i køen, jeg kan høre der bliver grint lidt af det, for ja jeg er ligesom Abby en af de største artister på Anti.
Ja men vi skal ligesom ind nu, har i et kort eller noget? Nej men jeg er artist hos Anti, ja det har jeg hørt før, i kommer ikke ind. Og heller ikke senere i må gå, jeg gider ikke når man er uærlig.
Øh hvad? Hvad siger du? Øh ved du ikke hvem hun er? Ellie kigger på vagten som om han er dum, nej og jeg er også ligeglad. I kommer ikke ind....

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu