Ikea og forlovelse

80 1 0
                                    

Hvad vil du have Abbs? Vi står i Ikea og vælger ting til mit nye værelse.
Vi er nået ned i senge afdelingen, inden da har vi valgt skabe, skrivebord og tv møble. Sengen er det vigtigste, jeg tænker den derovre kunne være god, jeg peger på en dobbelt seng i grå,

 Sengen er det vigtigste, jeg tænker den derovre kunne være god, jeg peger på en dobbelt seng i grå,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Den giver lidt et luksus udtryk, den minder om en af de der rigtig gode senge fra hotellerne. Vil du have så stor en seng? Øh ja, jeg vil sove godt, han smiler du ved hvad du vil have min pige, så lad os tage den.
Skal du have noget sengetøj eller andre ting, senge bord eller? Ja jeg tror det der. Inden længe er vi færdige og går hen i restauranten.
Det er faktisk ret dejligt at kunne gå rundt her alene sammen med sin far. Jeg er lidt overrasket over der ikke er nogen der har stoppet os og spurgt om billeder.
Nå hvad har du så af planer Abbs? Øh Marcus har kinda inviteret mig hen i studiet, han smiler jamen så skal du vel det? Altså hvis det er okay? Ja det behøver du da ikke spørge om Abbs, du har ferie så nyd det og hyg dig med dine venner.
Hvad med Elin? Hvad med hende? Kommer hun forbi? Vi har faktisk ikke rigtig snakket sammen det sidste år, åh nå det var jeg ikke klar over, næ men det er sådan det er. Abby det er ikke sådan det er, man har brug for venner....
jeg smiler jeg har venner, Marcus er en god ven. Ja men prøv at ringe til hende, jeg er sikker på hun vil komme over. Jeg kigger lidt ned, måske men jeg forstår hende godt, om lidt er jeg væk igen også er hun bare her tilbage igen.
Men sådan er dit liv jo, og hun vil da kunne forstå. Jeg trækker på skuldrene, jeg ved det ikke.
Min mobil vibrer og jeg tager den op, Marcus har sendt en sms, jeg mærker jeg smiler.
Vi puttede bare sammen hele aften ind til de skulle hjem, der skete ikke mere og lige nu er det også helt fint for mig, for jeg er ikke klar til at ødelægge det her vi har.
Nå så Marcus skriver, jeg kigger op på
Min far ja, han vil bare høre hvornår jeg kommer?

Jamen jeg kan vel smide dig af på vejen hjem? Ej skal jeg ikke hjælpe dig med det her?
Nej du skal hygge dig Abbs, også sørger jeg for der er en seng til dig når du kommer hjem. Tak far, jeg kigger ned i min mobil igen. Jeg tager et billede af vores mad, og postet på insta.

Jeg svare hurtigt Marcus,

Hej jeg er lige igang med at spise, min far smider mig af på vejen hjem.
Send lige en adresse....

Han skriver med det samme, jeg spiser lidt og kigger op på min far, er du sikker på det er okay far. Han smiler ja Abbs, jeg skal da ikke afholde dig fra at holde lidt fri når du endelig kan.
Jeg smiler tak far, og i morgen skal vi samle møbler, ja det skal vi... jeg har lidt flyttekasser så du kan pakke de ting væk du ikke gider have fremme mere. Tak, hvis du stiller dem ind på værelset så kan jeg gøre det når jeg kommer hjem. Ja det gør jeg så, jeg kigger ned i Marcus besked.

Skynd dig smukke jeg savner dig, og du kan bare komme på anti for vi er gået fra studiet idag.

Så du er færdig eller hvad?

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now