Sidste bustur

90 2 0
                                    

Så de køre med os? Ja det kan de vel ligeså godt vi skal jo samme vej, men skal vi også på hotel? Ja jeg har afbestilt bus hjem til Oslo, så kan vi flyve som du gerne vil.
Jeg smiler tak Carrie, hun smiler selv tak Abbs du er så nem at have med at gøre, nogen gang skal jeg bare lære at spørge dig, jeg nikker, eller jeg skal lærer at snakke. Ja også det... nå pak dine ting så kan vi komme afsted, det bliver nu meget hyggeligt at have nogle venner med ik?
Jo det gør det vel, hun ligger armen om mig hey du kom nu, det er hyggeligt du har fået en god ven. En som du kan dele det her med, for jeg tænker ikke rigtigt vennerne derhjemme forstår det? Jeg ryster på hovedet nej kun Elin, men kun tildels. Hun stryger mig ned af ryggen, måske det så ikke helt er så skidt med en ven i den her verden.
Jeg sukker, næ måske ikke, nå få pakket færdig der var også noget med noget mad i gerne ville spise ik? Jo kan de? Mmh det er arrangeret, fedt det bliver hyggeligt. Hun smiler og sukker, du bliver en stor pige efterhånden Abbs, ej stop det der Carrie. Jeg trækker mig væk fra hende, men seriøst Abbs du er lidt en anden pige end hende den 7 årige med fletninger som charmede alle med sit smil. Øh ja jeg er næsten 18 år, så det skulle jeg gerne være. Hun smiler igen, ja om lidt er du en voksen kvinde der skal tage alle beslutninger selv. Jeg griner lidt, seriøst du lyder som min mor ville gøre Carrie. Ja jeg håber bare jeg kan leve op til de.... hun går i stå, for jeg ved hun lovede min mor at passe på mig. Carrie du gør det godt, selvom jeg savner hende hver dag så ved jeg at jeg har dig, og jeg holder meget af dig.
Jeg ligger armene om hende og krammer hende, hun kysser mig på toppen af hovedet, hun snøfter lidt,  jeg er her for dig min pige, du betyder mere end du ved. jeg fornemmer hun tørrer sine øjne. Nå lad os så stoppe alt det her sentimentale pladder og blive færdig, vi har en sidste bus tur på denne tour inden vi åbenbart bliver til luksusdyr.
Jeg smiler, som om du har noget imod det, hun blinker jeg elsker vi skal til at gøre det på den her måde. Og jeg vil nyde at checke ind på et hotel hver dag.
Ja se der, det er ikke kun mig der nyder luksussen, du er sku mere luksusdyr end jeg er.. hun blinker, og går mod sit værelse.
Jeg pakker færdig og sætter mine ting foran døren, har du mere du skal have? Carrie kommer hen med en mobil i den ene hånd og sin mac og papir i den anden.
Nej jeg er klar, godt hun tager mobilen op til øret igen. Jamen hun er klar så i kan hente vores ting nu, godt så kommer vi ned.
Jeg tager mine sko og overtøj og så er vi ude af døren.
Carrie står med sin mobil i elevatoren, den dame arbejder bare hele tiden. Min mobil vibrer Marcus har sendt en sms

Hey AB,
Venter på dig til seriøst hænge ud tid....

Han er lidt sød, men også kun lidt og slet ikke noget vi på nogen måde skal fortælle Carrie.

Hej er på vej ned, er i i bussen?

Nej vi venter i lobbyen, ses om lidt

Døren går op og der er faktisk en del mennesker i lobbyen,
Jeg skal lige checke ud så du kan bare lige vente, okay...
jeg kigger rundt og møder hans øjne, han smiler og begynder at komme hen imod mig.
Hej Ab, er du klar? Uden at få et svar trækker hen mig ind i et kram. Jeg ligger armene Om ham og gengælder krammet, øh ja det skal nok blive... øh hyggeligt.
Han trækker sig, ja okay lyd lige lidt mere begejstret, jeg griner lidt ej sorry det skal nok blive sjovt, det er jeg sikker på du nok skal sørge for Marcus.
Han blinker til mig kom, så tager han min hånd og trækker mig med, jeg tager hånden til mig men fortsætter efter ham. Vi går over til de andre, hans bror smiler da han ser mig, hej du må være Abby? Jeg nikker og rækker hånden ud til ham, men han trækker mig ind i et kram.
Hej jeg er Martinus, jeg trækker mig igen og smiler venligt, okay lidt akavet...
Carrie kommer over til os, så er vi klar hun kigger på mig er du klar til at hilse på derude? Jeg nikker altid, der er mange, okay det klare vi fint. Marcus ligger sin hånd på min skulder, jeg er lige ved siden af hvis du får brug for noget... jeg griner lidt som hvad?? Et selfie måske? Ej vel? Hvorfor ikke? Fordi det er lidt kikset Marcus, tager du også billeder med dine venner derhjemme???? Er vi venner? Jeg kan mærke jeg bliver lidt flov over hans kommenter... slap af søde jeg driller, selvfølelig er vi venner.... men seriøst du siger bare til hvis... jeg nikker tak....
vi går udenfor bussen holder lige ved siden af udgangen, men der er proppet med fans, jeg kan slet ikke se hvem der er hvem.
Abby må jeg få et billede? Jeg går hen til en gruppe jeg kender, hej piger dejligt at se jer... skal i til koncerten i aften, ja da, vi var der også i går... hvad synes i? Det var en af de bedste koncerter ever, pigerne smiler og er glade, jeg elsker at snakke med mine fans, jeg fornemmer nogen kigger på mig, jeg kigger op og  møder hans varme øjne og søde smil. Han blinker til mig  en pige siger noget til ham og han retter sit blik mod fansene igen.
Abby skal du med bus til Oslo? Øh hvad? Jeg kigger tilbage på pigerne, skal du med bus til Oslo? Nej vi flyver, kan vi så møde dig i lufthavnen? Jeg smiler altid i ved i altid er velkommen. Jeg giver dem kram og går videre. Der er mange fans og mange er deres, det er lidt vildt det her. Jeg bliver endelig færdig og Carrie kommer hen til mig, de andre er gået op kommer du min pige? Ja jeg smiler venligt til pigerne vi ses piger, pas på jer selv.

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now