Storytelling og Tomelise

103 1 0
                                    

Lidt inde i filmen mærker jeg Marcus læber på min skulder.
Jeg vender mig mod ham, han smiler og kærtegner min kind, også bryder han afstanden mellem os. Vores læber mødes i et perfekt kys, han lægger mig ned så han kan komme tættere på mig.
Jeg lægger en hånd om hans nakke og nusser ham blidt.
Efter lidt tid trækker han sig og lader sin pande hvile på min, han løfter sit hovede smiler og jeg håber det var okay smukke...? Jeg nikker helt okay... han ligger sig ned og trækker mig tættere på sig, jeg lader mine hænder hvile på hans bryst og ligger hovedet ovenpå. han kører en hånd igennem mit hår og smiler, jeg kan godt lide dig Abby. Jeg smiler for det er ikke så tit han siger mit navn, hvad  smiler du af?
Du sagde Abby... ja og?
Det gør du næsten aldrig, det er mest Ab, Abbs, søde osv. Han trækker mig tætter på sig og kysser mig, men jeg kan kinda også godt lide dig en lille smile Marcus, nå så det kan du? Mmmh. Hvad gør vi så ved det smukke?
Ja hvad er der at gøre ved det?
Skal vi forsøge noget eller?
Jeg nikker, ja men hvordan, vi er ligesom på arbejde hele tiden?
Men Altså var det ikke noget med at der var tre uger til Kina?
Jo Marcus men...
Han smiler tre uger med dig bliver fantastisk, ja hvis du kan holde mig ud, selvfølelig kan jeg da det.
Han trækker mig ind i et kys, og den her gang lidt mere intimt.
Jeg trækker mig og putter mig ind i hans arme, Marcus vi kan ikke sige det til nogen endnu. Hvorfor? Øh fordi at vi lige selv må...
han smiler du er altid så kontrolerende søde, slap lidt af.
Måske men tror du din far ville give jer lov til at tage til Kina tre uger hvis han vidste vi var kærester?
Han smiler er vi kærester? Åh du dum Marcus, det er slet ikke... han smiler jeg vil gerne være din kæreste. Ja men det var slet ikke pointen Marcus, han smiler okay okay så siger vi ingen ting, men det vil være svært for mig ikke at må kysse dig, for nu har jeg endelig fået lov.
Ja men det er bare, jeg sukker for jeg vil gerne skrige det ud til hele verden, men igen så har jeg også brug for at vi lige finder hinanden og får det til at virke inden alle andre begynder og have en mening om os.
Hvad tænker du på søde? Jeg kigger op på ham, alt det her, os to Marcus, han kærtegner min kind hey smukke vi finder ud af det, og hvis vi lige skal holde det for os selv lidt jamen så gør vi det, tak... ingen grund til at sige tak, bare kys mig i stedet for. Jeg smiler og sætter mig op på hans skød, jeg kigger ind i hans dybe brune øjne, du har flotte øjne har du hørt det før. Han smiler og nikker, ja mange gange, nå nå hr selvsikker. Men ingen der har betydet noget har sagt det før, jeg smiler så redde du den lige på kanten, ja godt reddet ik? Åh du dum, han sætter sig op med mig på skødet, du har de smukkeste øjne jeg nogen sinde har set Abbs. Ej det.. jo den der smukke gråblå farve, jeg kunne svømme væk.
Ej det lyder godt nok lidt kliché agtigt Marcus, måske men dine øjne var faktisk noget af det første jeg lagde mærke til. Også kan du tro det eller ej, men du har virkelig smukke øjne. Jeg kysser hans læber og han falder ind i kysset, jeg mærker hans hænder kærtegner min krop.
Han slipper mine læber og trækker mig ind i et kram, vi sidder lidt bare i hinandens arme, det er rart og samtidig virkelig beroligende.

Det banker på døren, jeg trækker mig og smiler undskyldende til ham imens jeg sætter mig på sengen. Kom ind, min fars smilende ansigt stikker frem fra døren. Hej i to jeg ville lige høre om i mangler noget? Nej det okay, der er noget is i fryseren hvis i har lyst til det...? Tak far men jeg tror vi har hvad vi skal have nu, jeg tror faktisk vi snart er på vej i seng, Han nikker okay men sov godt så, tak far og i lige måde.
Han lukker døren, jeg når ikke at gøre noget før jeg ligger i Marcus arme, han smiler så vi er på vej i seng?
Ja du skal jo tidligt op og på job ik?
Næ ikke tidligt men på job jo, hvornår bliver du hentet? Omkring frokost, hvad skal i i morgen? Øh jeg tror studie og måske noget pr. Vil du med? Nej tak.... hvorfor ikke Abbs? Fordi jeg har ferie og den gider jeg ikke tilbringe i et studie eller ved at høre på interviews, men du er sammen med mig? Mmmh og hvad så? Hey ikke være fræk smukke, men jeg er ikke fræk Marcus det er... jeg når ikke sige mere før han begynder at kilde mig, ej sttttooop maaaarcus, næ du ikke før du siger ja til at være sammen med mig hele dagen i morgen, neeeeejjjjjj jeggg villllll ikkkkkkke ,
Han stopper og kigger ned på mig, kom nu Abbs vil du ikke godt tilbringe hele dagen med mig?
Jeg smiler lidt af ham for han laver de største hunde øjne, okay det der kan man jo ikke sige nej til.
Han smiler, nej jeg har også nogen gange svært ved at sige nej til mig selv, når jeg diskutere foran spejlet.
Jeg slår ham blidt i brystet, hey du ikke slå hele tiden, ej men nogen gange Marcus så er du sku for dum at høre på.
Tak pusling, ej Marcus det der kalder du mig ikke, men jeg arbejder på et nyt kælenavn til dig nu når jeg ikke må sige Abbs.
Så pusling, eller hvad med sunshine? Ej så bare slet ikke på nogen måde.
For så kalder jeg dig for honnybonnie, han smiler tja why not? Ej det kommer så slet ikke til at ske....
Han ligger sig ned ved siden af mig, skulle vi sove? Ja det kunne du lide hva? Mmmh jeg er faktisk pænt træt, jamen det står dig frit for at hoppe i seng...
vil du join mig? Ja og sove Marcus, ja hvad skulle vi ellers? Ingen ting det er det jeg siger, måske en film og noget af det der seriøst putning du er så god til Hr.
Han smiler skævt så jeg er god til at putte? Mmmh den bedste jeg kender, jamen så lad os få puttet....
———
Jeg vågner ved det banker på min dør, Marcus sover stadig ved siden af mig med armen om mig, jeg gør mig fri af hans arme og går hen og åbner.
Min søster står på den anden side og smiler, godmorgen far sagde at jeg skulle høre om i vil have morgenmad? Jeg nikker, men vi kommer om lidt Marcus sover stadig, sover han hos dig? Jeg smiler ja vi holdte sleepover som du også gør med dine venner.
Ja men de er piger Abbs, Marcus er en dreng? Ja okay så er hun heller ikke ældre alligevel, ja men Marcus er faktisk en rigtig god ven så det er det samme. Hun smiler kysser i så nu eller hvad? Jeg griner lidt, kysser du dine venner?
Næ kun hvis jeg rigtig rigtig kan lide dem, lidt som Martinus, ham vil jeg gerne kysse, hvornår ser jeg ham igen, savner han mig?
Hey slow Down El, hun stopper og kigger på mig, plaprede jeg løs igen? Jeg smiler og nikker, far siger det er en dårlig vane jeg har arvet efter mor.
Jeg krammer hende, ikke dårlig søde El, men en af de bedste ting fra mor, hun vidste altid hvad man skulle sige.
Jeg savner hende, det gør jeg også El. Jeg kysser hende på toppen af hovedet. Nå men maden er klar om lidt siger hun uden videre og løber afsted igen.
Jeg lukker døren og skal til at vende mig da jeg mærker Marcus arme om mig og hans læber på min hals.
Nå så vi er venner? Mmmh vidste du ikke det? Altså jeg troede ikke venner gjore det her? Han kysser mig ned af min hals og lader sin hånd glide op under min bluse og kærtegne mit bryst.
Ja eller det her smukke, han drejer mig ind i sine arme og bakker mig op ad døren imens han kysser mig.
Jeg lader vores læber skilles og smiler, nej jeg er helt sikker på venner ikke gør nogen af de ting Marcus, jamen så er jeg ikke din ven jo...
næ hvad gør vi lige ved det? Jeg tænker du bliver nød til at være min kæreste, nå så det tænkte du lige Hr. Selvsikker?
Mmmh det gjore jeg, og du kan jo slet ikke sige nej, for du kan ikke undvære mig jo. Jeg smiler du sku lidt for dig selv Marcus....
han blinker men du kan lide det, vi bliver nok nød til at komme ud til det der morgenmad hvis ikke min far skal tro alt muligt.
Han kysser mig og smiler, ja det går jo ikke, måske jeg så slet ikke får lov til at sove her en anden gang.
Nej det tror jeg faktisk heller ikke, vi får hurtigt noget tøj på og går ud til de andre.
Jamen så godmorgen til jer to, min far smiler da vi sætter os.
Nå hvad er planerne? Jeg kigger hen på min far, Marcus skal på job, og jeg tager nok med.
Han smiler, jamen det er jo fint skal i have et lift?
Jeg smiler og nikker ja tak, jamen super jeg har også noget jeg skal inde i byen.
Kommer i her og sover? Eller hver for sig eller? Han prøver ikke på at virke for kontrollerende og helt far agtigt.
Ja det ved jeg ikke, men kan jeg ikke bare skrive til dig hvad planen er?
Han nikker jo det gør du bare, det er super Abbs.
Har du været ude og tjekke jorbærplanterne? Jeg ryster på hovedet, nej ikke endnu er de gode?
Han nikker, ja de er på det bedste nu, jeg kigger på Marcus og smiler ved tanken om de minder.
Hvert år så langt jeg kan huske, har mig og min mor tage ud i haven og plukket alle de jordbær vi kunne finde, for så at lave en en skål til hver med sukker og fløde på. Også ville vi spise dem inde i den hemmelig hule, han smiler hvor er det? Under trappen, så ville vi have lagt masser af tæpper og puder og dækket med lagner ned fra trappen og der ville hun sidde og fortælle historier.
min ynglings var tommelise, jeg elskede den historie, og blev aldrig træt af den. Hun var den bedste storyteller, og ingen kan slå den måde hun kunne fortælle på.
min mor sagde altid jeg var som tommelise, fuld af længsel for at opleve verden. Det er nok rigtig nok, jeg er ihvertfald på eventyr tit.
Han smiler, du er nok meget mere lig tommelise, end du selv ved Abbs, du er stærk og modig, og du tænker mere på andre end dig selv.
Jeg smiler, og mærker hvor rørt han gør mig, jeg lægger min hånd på hans og fletter vores fingre.
————-
Vi ses far, jeg skriver lige til dig hvad jeg gør senere okay.... vi er på vej op i studiet, nede på gaden er der nogen af Marcus fans. De kigger nysgerrigt på os, Marcus blinker til mig jeg bliver nok nød til at snakke med dem der. Det helt i orden jeg venter bare, han bliver hurtigt omringet af pigerne, en anden bil køre op og Martinus og deres far kommer hen til os. Martinus giver mig et hurtigt kram og går hen til Marcus, Kjell Erik giver mig et kram. Hej Abby, hvor hyggeligt du lige kommer med i studie.
Ja Marcus var meget insisterende på jeg skulle med.
Jeg kigger hen på ham, han kigger på mig og smiler, ja han har sine egne metoder at gøre det på.
Ja jeg fornemmer han er lidt stædig, han griner åh ja meget, han kigger på mig, Abby jeg har ikke noget imod i ses, eller har noget, jeg sagt det er helt i orden så længe han passer sine forpligtelser.
Jeg smiler og nikker, vi har et job og passe, ja netop og jeg er glad for han har dig og i kan dele det hele, men han er bare lidt nem til at blive distraheret.
Jeg nikker, jeg skal nok give ham plads til at arbejde, jeg har jo selv mit arbejde jo.
Han smiler og jeg er ikke ude på at forbyde noget men, jeg nikker jeg forstår, Vi har begge nogle forpligtelser, han ligger sin hånd på min skulder, jeg er glad for du forstår det Abby.
Jeg håber i kan finde ud af det her, for Marcus er glad for dig.
Drengene kommer hen til os og vi går ind i studiet.
—————-

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now