Anti og pizza hygge

80 2 0
                                    

Jeg står henne ved vinduet og kigger på dem sammen med deres fans, Ellie er sammen med Martinus. Han har ikke viget fra hendes siden vi kom, Marcus kommer hen til mig. Nå hygger du? Ja det okay, jeg er bare lidt sulten efterhånden.
Han stiller sig ved siden af mig, det er snart færdigt vi skal bare hen og have taget billeder, Kommer du med? Nej det tror jeg bare i selv kan klare, okay men kan vi ikke lige tage et billede?
Os to? Mmmh hvorfor Marcus? Fordi jeg gerne vil have et billede af dig smukke.
Ej ikke det der smukke og søde Marcus det bliver lidt. Han smiler du er lidt bestemmende ik Abbs? Næ jeg synes bare ikke venner siger sådan til hinanden. Han blinker dets mere mening for mig at sige sådan til dig. Han træder ind foran mig, Abbs jeg.... jeg ryster på hovedet nej ikke sige noget Marcus, lad være med at ødelægge det her. Han smiler hvad mener du?
Jeg er ikke interreseret i noget andet end venskab, men jeg troede? Han smiler har jeg misforstået noget? Jeg ryster på hovedet, jeg synes du er vildt sød, men jeg kan ikke.
Så du kan ikke lide mig? Jeg nikker jo men... du fandme skør Abbs. Han kærtegner min kind, på et tidspunkt så gir du efter smukke.
Jeg smiler du får det til at lyde som et magt spil Marcus,
nej det er det ikke men... han sukker jeg forstår det godt Abbs, kom lad os gå hen til de andre, han trækker mig ind til sig, jeg kan fornemme de nysgerrige blikke fra deres fans.
Godt så lad os tage et stort gruppe billede nede i forhallen inden i går hjem.
De går allesammen ned, skal du ikke med? Marcus kigger på mig, nej jeg bliver her gå nu bare... han kysser min kind hurtigt, okay vi ses om lidt.
Ellie er allerede gået med Martinus, jeg sætter mig med min mobil. Der bliver stille hvor er det dejligt....
jeg kan se Marcusgunnarsen har tagget mig i noget.
Jeg går ind på det, og der er et billede af mig hvor jeg står og kigger ud af vinduet, det er Faktisk meget godt, hvordan har han lige gjort det uden jeg så det.

Jeg læser teksten til billedet.

Pure beauty... And one of my truest friends.
Thanks for today..... @abbylarsson

Jeg griner lidt af hans tekst, men han er nu sød.
Jeg læser nogen af kommentarerne, de er ikke allesammen pæne og jeg vælger at droppe det igen,men sådan er det altid på Instagram.

I det samme kan Jeg høre larm op ad trappen og den nærmere sig mig. Abbs..... jeg kigger op mod Ellie som kommer løbende mod mig, øh hvad med vi bare tog hjem til os? Jeg smiler for det er helt sikkert Marcus påfund, ham kommer smilende mod os, vi har fri så kunne vi spise mad hos jer?
Jo hvorfor ikke, fedt så lad os pakke sammen og blive kørt afsted.
Ellie løber hen og finder sine ting, Marcus  sætter sig ved siden af mig, jeg håber det er okay? Jeg smiler og ligger min hånd på hans, ja det helt fint. Vores fingre kærtegner hinanden jeg smiler til ham kom så lad os komme afsted Abbs.
Han rejser sig og trækker mig op og ind i sine arme, lad os komme hjem og hygge.
——————-
Hej far vi er hjemme, nå allerede.... og hvordan kom i hjem. Han kommer ud i gangen til os, han smiler da han ser os allesammen, hej jamen velkommen til jer alle Fire så. Vi tog lige Marcus og Martinus med hjem, ja det kan jeg se, han smiler stadig hvad mon der går gennem hans hovede. Nå er i sultne? Ja helt vildt siger Martinus og griner lidt over sit egen kommentar, Martinus du er jo altid sulten fortsætter Marcus, true men det er også langt over frokost.
Nå men hvad skal vi lave? Altså jeg har ikke rigtigt købt ind men vi kunne hente nogle pizzaer? Jeg kigger hen på drengen som nikker, jamen så er det pizza. Noget bestemt i vil have, drengene kigger på hinanden bare ikke ananas.... nå det var i enig om, ja det er ikke godt, okay jamen så bestiller jeg noget forskelligt.
Min far går ud i køkkenet igen, hvad skal vi så lave? Altså jeg har kinda en aftale med El om at lave tiktok, Martinus smiler og kigger hen på Ellie som er så stolt. Han er så sød ved hende,
Men så er det jo kun os to, jeg kigger på
Marcus, ja det er vel også fint eller hvad, jeg nikke jo det er okay.
Kom Martinus lad os gå ind på mit værelse, jeg kan høre Martinus grine højt da han kommer derind. Jeg griner lidt ved tanken om han ser alle hendes plakater. Hvad er det der er sjovt? Jeg kigger på ham og smiler, hendes værelse er klistret til med plakater af jer. Han smiler åh jeg ville gerne have set hans ansigtsudtryk. Også mig, nå lad os lave noget.
ja men hvad Marcus.??
Vis mig dit værelse, ej vel det er lidt ikke helt... ej pjat med dig, kom nu?? Okay jeg går hen til mit værelse og åbner døren her er så mit. Han går ind, jeg kan se han smiler lidt, han vender sig mod mig så nu er det du fortæller mig du rent faktisk er 10 eller 12 år? Hahah du dum, nej der er bare ikke rigtig sket noget siden jeg var 12, også døde min mor og jeg var på tour non stop. Så ja, this is my room, jeg kan lide det Abbs, det er meget.... han smiler især de der detaljer med dukker og bamserne. Åh du dum, Jeg slår lidt ud efter ham, men han fanger mine arme, nå så du er stadig voldelig frk? Jeg nikker ja men du driller, nej det kunne jeg da aldrig finde på. Jeg gør mig fri af hans greb, og skubber til ham, han falder næsten. Hmmm unge damen du er sku voldsom, du kan bare lade være med at drille mig, han trækker mig hen til sig, jeg tænker en ordentlig kildetur vil sætte en stopper for de der volds udbrud du får.
Han smiler og begynder at kilde mig, nej stop Marcus please, er der noget jeg er så er det kilden. Jeg bukker under og vi falder sammen på gulvet, han fortsætter sin totur, neeeejj..... stop please, Marcus please, han smiler så du har fået nok? Ja rigeligt,
okay....han stopper med at kilde og jeg forsøger at få vejret igen, jeg lukker øjnene et kort øjeblik og tager en dyb vejrettrækning, da jeg åbner øjnene igen kigger jeg lige ind i hans øjne. Han smiler, ingen af os siger noget, han køre en tot hår bag mit øre og lader sin hånd kærtegne min kind.
Jeg kan fornemme han kommer tættere på mig, han smiler sit søde smil og bryder afstanden mellem os og lige før vores læber mødes hår døren op.
Abbs hvor er.... vi trækker os væk fra hinanden og kigger på Ellie som er kommet ind ad døren, hun bliver lige så overrasket som os.
Øh undskyld jeg ville ikke.... hun begynder at bakke, El hvad ville du? Hun stikker hovedet ind igen, øh jeg ledte efter den der selfie stang. Jeg smiler mon ikke du selv har den? Nej for jeg... ej det lige meget, hun lukker døren og man kan høre hende grine, Hahahah jeg tror de kysser.!
Vi griner lidt af hendes kommentar, ja hvad mon Martinus tænker nu, åh ingen ting han ved godt jeg er lidt vild med dig. Ej vel Marcus? Jo det er jeg...
han læner sig ned til mig da der bliver råbt ud så er maden klar.....
han knækker sammen i et grin oven på mig, seriøst?
Tja måske det bare ikke er nu? Han blinker og rejser sig, kom smukke han rækker en hånd ned til mig, lad os få lidt mad.
Vi går ud til de andre i køkkenet, Martinus smiler til os.
Jeg kigger på ham, hvad griner du sådan af? Han ryster på hovedet ingen ting. Ellie blinker til ham, og så griner de. Så indspist har man ikke lov til at være allerede.
Nå hygger i? Min far smiler, ja det er faktisk dejligt at være hjemme igen, det er også dejligt at have dig hjemme Abbs.
Måske vi skulle smutte i Ikea i morgen og få ordnet det der værelse? Hvorfor dog det, jeg elsker detaljerne griner Marcus, jeg skubber lidt til ham, så ikke drille.
Kysser i så igen? Jeg kigger hen på Ellie der er ved at dø af grin, vi kysser ikke Ellie vi er bare venner. Mmh men, jeg kigger hen på min far han forsøger at holde et grin tilbage. Seriøst vi kysser ikke, Marcus sig noget, hvad skal jeg sige? At vi bare er venner.... ja okay vi er bare venner og vi har ikke kysset, endnu...
åååååhhh!!!jeg gemmer mit ansigt i mine hænder, seriøst det er pinligt det her, ej pjat pjat jeg driller bare, nej vi er bare rigtig gode venner Ellie ligesom dig og Martinus. Nå jeg troede ellers vi skulle giftes Martinus, han flækker af grin og bliver rød i hovedet. Seriøst El det kan du da ikke sige det der? Jeg kigger på hende ud af mine tåre fyldte øjne, åh hvor har jeg savnet hendes humor.
Ja du har aldrig været kendt for at pakke tingene ind El, min far smiler til hende.
Martinus lægger armen om hende, okay så skal vi giftes.
Hun læner sig ind til ham, jeg håber ikke hun bliver for skuffet når hun opdager det hele er en leg.
Marcus tager min hånd under bordet, jeg kigger på ham og giver den et kærligt klem. Nå tak for mad far det var så lækkert lad os ordne det, tak Abbs men hyg du dig med dine venner så skal jeg klare den smule opvask.
Okay tak.... han rejser sig og begynder at rydde op, nå hvad skal vi så? Martinus kigger på Ellie, var vi færdig med de der TikTok? Altså hvis ikke du gider mere, han smiler selvfølelig vil jeg det. De rejser sig, så kan i hygge smiler Martinus til os, de er hurtigt væk og efterlader os alene. Skal vi se en film? Han nikker ja jeg kunne godt bruge en god film og mon ikke du kunne indfinde dig med lidt nusseri? Jeg smiler siger man nej til det? Næ det ville da være dumt ihvertfald. Vi rejser os og går ind på mit værelse, jeg elsker dit værelse er så lillepige agtig, ja men så er det jo godt jeg er helt anderledes jo.
Jeg smider mig i sengen og tænder mit tv og går Ind på Netflix, Marcus dumper ned ved siden af mig, hvad vil du se Marcus?
Det ved jeg ikke for mig er det lige meget vi kan også bare ligge her, som oppe i rummet på hotellet.
Jeg smiler og slukker fjernsynet okay så seriøst putning eller hvordan Marcus.
Mmh seriøst putning med den smukke Abby, jeg smiler lidt af hans kommentar og lægger mig op på hans bryst. Han lægger en hånd på mit hår og begynder at nysse det.
Hvad skal i lave i Oslo Marcus? I morgen skal vi i studie, vi er ved at lave et nyt album til den nye tour.
Bliver det godt? Det er lidt den samme lyd som den nye ep, jeg smiler og løfter mit hovede så jeg kan se på ham.
Jeg har ikke hørt det? Seriøst har du aldrig hørt vores musik? Jeg ryster på hovedet, ej jeg er skuffet Abbs, han blinker vil du med?
Med hvor? I studie? Ej det kan jeg da ikke? Hvorfor ikke det? Øh ja altså for det første så har jeg en aftale med min far i morgen, også skal du arbejde... ja og? Jeg vil ikke være i vejen Marcus, han smiler det er du sku da heller ikke. Han køre en tot hår bag mit øre, jeg vil gerne have du er der.... og jeg kan godt koncentrere mig selvom du er der, tror jeg..... han smiler, sig nu ja...
okay men det bliver først senere, deal.... jeg ligger mig ned på hans bryst og nyder hans kærtegn.
Sådan her kunne jeg ligge for altid.
————————-

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now