3 måneder senere

97 0 0
                                    


Jeg vender mig i sengen og gør mig fri at Marcus, jeg kigger ned på ham han var så træt igår da han endelig kom i seng, så jeg nænner ikke at vække ham.

De har arbejdet hele ugen på at bliv klar til deres egen tour men også vores store show, tingene blev lidt udskudt fordi der var lidt bøvl i kulissen jeg fatter stadig ikke alt det bøvl der var, men nu er der styr på det hele og i morgen er det dagen for afholdelse af det store show, jeg glæder mig til at være færdig med det her og kunne koncentrere mig fuldstændig om det jeg har gang i med min egen musik. Men jeg kommer nu også til at savne at have ham ved min side hele tiden.

De sidste to måneder har de været i Oslo konstant uden at tage hjem, så vi har kunne tilbring hver dag sammen. Faktisk har vi sovet sammen hver dag siden vi blev et par igen, det er lidt underligt at vi igen skal til at være adskildt.

Mine tanker bliver afbrudt af marcus der trækker mig ind til sig igen, hvorfor sover du ikke smukke? Fordi jeg skal op og lave nogle af alle de der ting jeg er totalt bagefter fordi du altid tager alt min tid. han smiler mmh som om at du ikke kunne lave dem hvis du havde lyst, du har bare en undskyldning for at udskyde det pga jeg er her. Jeg smiler for ja det er overspringshandlinger jeg er rigtig god til pt. men hey han tager hjem igen efter showet, så det er jo med at være sammen så meget som muligt lige nu. Jeg rejser mig og hviler mit hoved i min arm så jeg kan se ned på ham, du kender mig for godt han smiler Ja men hvis du har brug for tid til at arbejde smukke så sig til, jeg nikker tak Marcus jeg har faktisk lidt jeg skal have lavet men først skal jeg lægge lidt her. Jeg lægger mig ned i hans arme, jeg kan høre han griner lidt af mig.

Nå så du griner af mig? ja du er sku uforbederlig smukke, men jeg høre nu heller ikke de store protester for dig? jeg drejer mig så jeg kan se ham, han ser godt ud morgenhår og bar overkrop, jeg kærtegner hans kind, kan du lide hvad du ser smukke? Ja det er ikke så værst, haha du driller Abby? nej hvordan kunne du da tro det, det kunne jeg da aldrig finde på, åh jeg kommer til at savne det her, hvilket Marcus? At vågne op med dig hver morgen, have dig tæt på mig hele tiden også mig, men vi må bare sørge for at vi ses. han køre en hånd igennem mit hår og lader den lande på min ryg hvor han nusser mig.

Ja eller også så flytter du sammen med mig smukke? Han smiler sit sødeste smil men marcus det kan jeg da ikke? Hvorfor ikke? fordi jeg... jeg stopper ja hvorfor kan jeg ikke det? han smiler det godt prinsesse, jeg nikker okay så lad os gøre det. Seriøst Abby? ja hvorfor ikke? han trækker mig ind i et kys, Så du mener det sådan helt seriøst Abby?

Jeg kan altid høre på Marcus når han er alvorlig for så kalder han mig Abby, jeg nikker ja hvorfor ikke? jeg bliver jo snart 18år og jeg er alligevel næsten aldrig herhjemme alligvel, han smiler hvad vil far sige til det? ja det er så det, men mon ikke han selv har det på fornemmelsen at jeg ville flyve fra reden?

Du overrasker mig nogen gang Abbs, hvorfor? Fordi du er blevet så impuls og springer ud i ting, så det er en dårlig ting eller? nej for søren, jeg elsker din spontanitet, Jeg kysser ham og mærker hvor meget jeg har lyst til ham han trækker sig, nå endnu en overspringshandling smukke? næ er det ikke bare os der fejre at vi skal flytte sammen? Åh jeg elsker du altid har en undskyldning for sex smukke, men det er da ikke dårligt eller er det mig der har misforstået noget? Nej det er helt perfekt smukke, helt perfekt nå men så stop med at snakke og kys mig. Hans søde smil breder sig på hans læber inden han planter dem på mine.

...

bank bank!!!!

Jeg gør mig fri af hans arme og trækker en hoodie og mine trusser på og går hen og åbner døren. Ellie står på den anden side og smiler, sover i stadig? mmh Marcus kom jo først sent så han er træt. Hun nikker, øh jeg tænkte bare på om jeg kunne køre med jer? Jeg smiler ja selvfølelig kan du det, jeg ved ikke lige hvornår vi skal afsted men jeg giver dig lige besked super tak Abbs, jeg lukker døren og mærker hans arme om mig, du kan da ikke stå der og flash den der lækre røv. Nå så det mener du ikke? vi smelter sammen i et kys, jeg trækker mig lidt Marcus hvornår skal vi afsted? jeg tror faktisk vi har lidt travlt, hvad skal det betyde? han kigger på mig og smiler, at vi nok bliver nød til at tage et bad sammen for at vi kan nå det, han blinker  og kysser mig videre ned af halsen.

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now