Voorwoord

564 37 44
                                    



[OVER VOORBESTEMD]

Voorbestemd was mijn camp nanowrimo 2020 project die ook heel succesvol was mede dankzij de quarantaine. In 18 dagen had ik het 50.000 woorden doel al bereikt en daarna heb ik nog drie weken gedaan om het verhaal überhaupt af te maken, want dat vind ik meestal het moeilijkste eraan. Het verhaal is dus ook af met net wat meer dan 30 hoofdstukken.

Het verhaal is afgezaagd en simpel, dat komt vooral omdat ik al 4 jaar geen verhaal heb afgemaakt en zeker 2 jaar niet meer actief heb geschreven, dus ik wilde er weer inkomen met een licht en simpel verhaal. Hierdoor ben ik er ook achter gekomen dat mijn schrijfstijl niet helemaal meer bij me past, dus misschien zal je me daar mee zien strugglen in sommige hoofdstukken. Excuses daarvoor.

Kort samengevat, Voorbestemd is een experimenterend verhaal voor mij om weer een beetje in het schrijven te komen, nu het toch af is, dacht ik dat ik het net zo goed kan delen mer jullie! (En eerlijk gezegd is het ook best ongemakkelijk om te zien dat mensen mijn verhalen van 4 jaar geleden nog steeds lezen en ik kan er geen eens naar kijken zonder vol te cringen.)

[UPDATES]

Ik zal het verhaal om de dag updaten.

[RECHTEN]

Het verhaal is zelf bedacht en geschreven door mij, de rechten behoren dus tot mij toe en mogen niet gekopieerd worden.

[TIPS]

Tips en kritiek zijn welkom, graag zelfs!

Ik had zelfs tijd over om een banner te maken om twee uur 's nachts! Wees geen spooklezer en stem gezellig, reacties zijn ook altijd leuk om te lezen!

Ik had zelfs tijd over om een banner te maken om twee uur 's nachts! Wees geen spooklezer en stem gezellig, reacties zijn ook altijd leuk om te lezen!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
VoorbestemdWhere stories live. Discover now