Q&A Ans.

3.3K 137 33
                                    

Hello allemaal!

Ik had gezegd dat ik het dit weekend al zou maken, alleen heb ik dat niet gedaan. Shame on me... Ik moest zondag ineens werken en mijn broer vierde ook zijn verjaardag, en zaterdag functioneerde ik pas een beetje normaal om 3 uur, en toen moest ik huiswerk maken... Naja, ik ga eerst de antwoorden geven, en daarna ga ik de nieuwe titel bekend maken. 

Aan mijzelf:

Wat is je favoriete kleur? 

Ik vind blauw en goud hele leuke kleren, mijn kamer is niets voor niets alleen blauw met goud haha.

Wat is je favoriete eten?

Boritos! Forever.

Favoriete dier?

Katten en pinguïns, en nee, ik vind pinguïns niet leuk omdat Luke dat ook vind, ik ben al obsessed met pinguïns voordat ik into 5sos was. Ik had altijd een pinguïn hoesje om mijn telefoon, en in de winter shine ik met een pinguïn muts.

Favoriete kleding(stuk)? 

Ik draag eigenlijk altijd shirtjes, met een skinnyjeans. Mijn favoriete t-shirt is mijn Luke Hemmings shirt van 5SOS duh. 

Lievelings liedje?

Ik heb niet echt een lievelingsliedje, ik heb een hele brede muzieksmaak. Maar ik moet zeggen dat ik 5SOS en Ariana Grande wel het leukste vind! (Vooral Just Saying en Break Free)

Zet de leden van 5SOS op een rijtje van leukste naar minst leuk.

Ehm, ik weet wel dat ik Luke af ben, maar voor de rest kan ik niet echt een volgorde maken, wel vind ik Michael ook echt superleuk, maar ik vind ze allemaal even goed en leuk en ik fangirl over ze allemaal.

Vragen aan Ashton

Hoe gaat onze baby heten?

Baby? Welke baby. Ik wordt voorlopig nog geen vader hoor, maar als ik een kind krijg zou ik de naam ook niet weten.

Vragen aan Calum

Heb jij Lucy ooit leuk gevonden?

Ik vond haar leuk, op een vriendschappelijke manier. Daarnaast kon iedereen zien dat ze Luke leuk vond, zelfs een blinde.

Vragen voor Anouk/Dinka

Wie is jullie favoriete bandlid?

Dat is onmogelijk om te kiezen..

- Dat waren de vragen, je mag altijd nog vragen stellen, misschien zet ik ze erbij. -

Dan nu het moment van de waarheid, wat is de nieuwe titel? Iemand in de reacties had het heel toevallig al geraden, de nieuwe titel is... ''He's it!'' Tegen de tijd dat dit hoofdstuk online staat, staat het verhaal ook op mijn profiel. Voeg hem dus even toe aan je bibliotheek if you wanna be cool. Ik hoop dat jullie bij het vervolg net zo actief commenten als op dit verhaal!

Liefs, 

Lisanne.

Link He's it: www.wattpad.com/story/28258700-he%27s-it-5sos-book-2?utm_source=widget&utm_medium=link_copy

She's it | 5SOS | book 1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu