Chapter 17

3.7K 217 81
                                    

POV Lucianna

Na een lange vlucht zijn we eindelijk in Europa, in Italië. Ik ben ontzettend moe en volgens mij hangen er echt gigantische wallen onder mijn ogen. ''Dian, zit mijn make-up nog een beetje leuk?'' vraag ik dan. ''Nope, maar dat van mij zit ook raar. Zo'n lange vlucht is echt ontzettend vermoeiend.'' Ik knik, en pak dan mijn telefoon om even te kijken hoe het echt zit. Het valt wel mee, ik kan nog wel even naar het hotel met zulke make-up. Als we de ontvangsthal inlopen met onze koffers staan daar best veel fans, dit had ik niet verwacht. ''Jezus, wat een drukte. Ik wil het liefst gewoon slapen.'' zucht ik. Dian knikt en we kijken samen een beetje om ons heen. Natuurlijk willen ze niet met ons op de foto, de jongens zijn interresanter. ''Hey! Jij bent Lucy toch? En jij Dian?'' Fout gedacht. ''Ja klopt.'' zegt Dian voordat ik wat kan zeggen. ''Mag ik alsjeblieft met jullie op de foto?'' Dian en ik knikken. ''We zien er wel een beetje vermoeid uit, maar dat snap je wel denk ik?'' zeg ik. Het meisje klikt en we poseren voor een foto. ''Superbedankt!'' zegt ze. ''Wat is je twitter?'' vraag ik aan haar voordat ze weg kan lopen. Ik pak mijn telefoon en als het meisje haar naam zegt volg ik haar meteen even. 

Als we na een uur eindelijk in het hotel zijn, en het inmiddels al 1 uur 's nachts. Ik ben wel vermoeid maar niet supermoe, maar dat komt natuurlijk door die jetlagg. ''Ik wil bij mijn kleine lieve zusje in een kamer!'' zegt Ashton dan ineens. ''Dacht het niet, ik ga met Dian anders moet zij met 1 van de jongens. Not ganna happen.'' grijns ik. Als Calum de sleutels van de kamers heeft gris ik er snel eentje uit zijn handen. Hij kijkt een beetje verbaasd. ''Voor mij en Dian.'' zeg ik dan. Ik kijk naar het nummer. 23, de tweede verdieping dus. We zitten allemaal op de tweede verdieping. Ik pak mijn koffers en we lopen naar de lift. Als we in de lift staan verteld Luke ons wat we morgen gaan doen. ''Om 8 uur 's avonds is er een meet and greet, voor de rest van de dag zijn we vrij om bij te komen van de reis. Maar ik wil eigenlijk wel even rome verkennen, dus als er iemand is die meewilt, aanmelden kan via mijn nummer.'' Grapt hij. We knikken allemaal en dan zijn we er al. Ik sleep mijn koffers naar de deur van kamer 23 en open de deur. ''Eindelijk een bed! En een douche, dat kan ik wel gebruiken.'' En ik trek een vies gezicht. Ik gooi mijn koffers op het bed en inspecteer de kamer. Het is een mooie, en luxe kamer. ''Hoeveel zal dit gekost hebben?'' mompel ik. ''Veel!'' roept Dian meteen. Ik grijns. Ik besluit om Dian haar moeder even een berichtje te sturen, zoals afgesproken. ''We zijn veilig geland xx Dian en Lucy'' ik klik op verzenden. ''Dian, ik heb je moeder een berichtje gestuurd en nu ga ik even douchen.'' zeg ik, ik pak wat spullen uit mijn koffers en haast me naar de badkamer. 

Ik droog mijn haar af met de fohn die in de badkamer hangt en poets mijn tanden dan. Ik kijk op de klok en zie dat het 2 uur is, ik ga maar gewoon proberen te slapen. Als ik in bed lig kom ik erachter dat slapen echt nog niet gaat lukken. ''Dian?'' vraag ik. ''Hmm?'' hoor ik vanuit het andere bed. ''Oh, jij bent ook nog wakker.'' zeg ik droogjes. Ik draai me om en pak mijn telefoon, waar ik eigenlijk nog niet echt op heb gekeken sinds we uit het vliegtuig zijn. ''Italy, it's nice here! x'' tweet ik even. Ik kijk even op het account van het meisje wat een foto wilde op het vliegveld, ze heeft de foto getweet, mooizo. Ik retweet het en open dan whatsapp. 

Lucy: Ben je nog wakker?

Luke: Ja, wat is er?

Lucy: Ik kan niet slapen en ik dacht: Luke is nog wel wakker. :p

Luke: Oh, oke dan.

Lucy: Ik ben wel geïnterreseerd in je rondleiding door Rome! Hoe kan ik me aanmelden?

Luke: Naam, motivatie, momenteel verblijf?

Lucy: Lucianna Felicia Elise Neville - Irwin, ik wil je rondleid skills wel even controleren, ergens in hotelkamer 23.

Ja, je leest het goed. Ik noem mezelf gewoon Irwin, ookal gebruik ik mijn andere achternaam Neville ook nog.

Luke: Oke, je bent welkom. We zien wel hoe laat we vertekken oke?

Lucy: Super! Ik ga nu nog een poging doen om te slapen, weltrusten xx

Luke: Slaaplekker xoxo.

Daarna sluit ik mijn ogen, in de hoop dat ik ook echt kan slapen. Na voor mijn gevoel, een halfuur, val ik eindelijk in slaap.

---

Oke, dit was niet zo interresant maar ik ben moe HAHA. En mijn broer gaat volgende maand btw 10 dagen naar Italië, wat grappig. Ik ben nu aan het oppassen maar de kinderen slapen al. Ik ga nu een random vraag stellen:

Als je ooit een kind krijgt van je sunshine, hoe zal je hem/haar noemen?

Geen idee hoe ik dat bedacht haha, naja hopelijk vinden jullie het wat. En wees geen ghost reader thankyouuu.

xx Liesje

She's it | 5SOS | book 1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu