Chapter 29

2.7K 208 13
                                    

  POV Lucy

Ik kijk op het scherm in de kleedkamer naar het concert, dit is het laatste liedje. Ik ken het hele programma al uit mijn hoofd. 5 minuten later hoor ik de jongens op de gang. ''Dat kan echt niet.'' Hoor ik Ashton dan. ''Ugh, doe niet zo moeilijk man.'' Hoor ik dan iemand zeggen, geen idee wie. Waarschijnlijk gaat het over een act die Ashton niet wilt doen, maar de rest wel. Daarna komen ze naar binnen.  ''Lucy!'' Roept Ashton ineens als hij mij ziet, hij rent op me af en springt half op me. De rest volgt zijn voorbeeld. Ik kuch even ''Ik wil ook nog kunnen ademen.'' Roep ik er tussen door. Meteen laten ze me los. Dan komt Dian binnen, ze was vast nog even met iemand aan het praten. ''En hoe was het in London? Was het leuk bij je vrienden?'' Vraagt Calum. Ik schud mijn hoofd. Meteen zie ik allemaal verbaasden blikken, zelfs Luke speelt mee. ''Wat is er gebeurd?'' Zegt Ashton bezorgd. ''Jullie zijn echt scheel.'' Grinnik ik. ''Ik was naar mijn moeder, ik heb met der gepraat en gewinkeld.'' Zeg ik dan. Ashton kijkt me een beetje verbaasd aan. ''Waarom zei je dat niet gewoon?'' Vraagt hij. Ik haal mn schouders op. ''Je mag haar echt wel opzoeken hoor, daar hebben wij niks tegen.'' Stelt hij me gerust. ''Ik wilde gewoon dat het goedkwam en ik wilde niet dat iedereen het wist dat het zou mislukken.'' Zucht ik. Ineens word ik van achteren geknuffeld, door Luke. Ineens beginnen ze me allemaal te knuffelen. ''Hallo ga douchen, jullie stinken.'' Ze beginnen allemaal te lachen maar lopen daarna wel naar de douches. Ik ga naast Dian zitten. ''En hoe gaat het tussen jou en Michael?'' Vraag ik dan. ''Lucy, je hebt echt niks gemist, je was maar 3 dagen weg. Er is niks veranderd.'' Zegt ze. Ik knik. ''Ik had bijna mn vlucht gemist, ik was in slaap gevallen.'' Vertel ik haar dan. Ik vertel haar het hele verhaal, en dan moeten we allebei lachen om mijn domheid. ''Wat is er zo grappig?'' Roept iemand ineens. Ik en Dian schrikken heel erg, en als we zien dat het Michael is moeten we nog harder lachen. ''Ik wil ook meelachen.'' Hij trekt een pruillip en komt naast Dian zitten. Hij trekt haar op schoot, ze zijn echt schattig. ''Lucy had der vliegtuig bijna gemist omdat ze in slaap was gevallen.'' Begint Lucy dan te lachen, Michael begint ook te lachen en al snel stromen er tranen van het lachen over mijn wangen. ''Waarom lachen we?'' Vraagt Ashton terwijl Calum en Luke achter hem staan. ''Lucy mistte haar vliegtuig zowat..'' Begint Dian weer, maar Calum onderbreekt haar ''Dat is toch niet grappig?'' Maar Dian gaat verder. ''Omdat ze in slaap was gevallen.'' Proest ze. Eigenlijk is het helemaal niet zo grappig, maar het is grappig dat Dian het zo grappig vindt. ''Ik ben wel eens mijn pasport vergeten.'' Begint Michael dan. ''We all know..'' Zegt Luke dan. ''He, maar zullen we naar het hotel gaan?'' Zegt Dian dan als ze een beetje gekalmeerd is. We stemmen allemaal in en lopen naar het busje wat ons naar het hotel brengt. 

Ik pak mijn koffers uit de auto en trek in bij Ashton op zijn kamer, aangezien Michael al een kamer had geclaimd voor hem en Dian. ''Ben je boos?'' Vraag ik aan Ashton, aangezien hij in de auto kortaf en saai was. ''Nee, ik had het gewoon niet verwacht.'' Zegt Asthon dan. Ik klim naast hem op het bed en geef hem een knuffel. ''Het spijt me... Ik had het je moeten vertellen.'' Zeg ik dan. ''Maar ik ga naar bed, het is laat en ik moet nog even met Dian whatsappen.'' Zeg ik. ''Je hebt haar net nog gesproken?'' Zegt hij vraagend. ''Meidendingen.'' Zeg ik, terwijl ik even een wenkbrauwwiebel doe. ''Meiden..'' Mompelt hij. Ik trek mijn pyjama aan en ga op bed liggen. Ik open mijn whatsapp en stuur een berichtje naar Dian

Lucy: hey Diiii ik moet je wat vertellen

Dian: Sinds wanneer noem jij mij Diiiiii

Lucy: sinds nu, weetje ik vind iemand leuk...

Dian: wie is het? omg wie wie wie

Lucy: het begint met een L en hij is leuk en idk help wat moet ik doen

Dian: vraag hem mee uit?? Voor morgen? Er is hier vast iets leuks te doen... Ik help je wel oke!

Lucy: oke wacht ik ga hem nu whatsappen... bid voor me

Ik open een gesprek met Luke.

Lucy: hiiii ((:

Luke: Luuuuus! :-)

Lucy: heb je zin om morgen iets leuks te doen? 

Luke: wat wil je doen dan?

Lucy: You'll see! Je hebt morgen geen concert toch? Of iets anders?

Luke: nope, vrije dag. Ik ben benieuwd uugghg.

Lucy: het wordt leuk, I swear.

Oke, ik heb het gedaan. Het enigste probleem is dat ik nog geen plan heb. Ik hoop echt dat ik vannacht een geniale ingeving ofzo krijg, of dat Dian een geniaal plan heeft. Misschien heeft ze dat ook wel. Ik hoop het. 

---

Alalala, ik verwacht dat dit boek voor kerst nog is afgelopen, ik gil. Dit is trouwens opgedragen aan Amal, want Amal is een hele lieve meid en ik ging haar toen ik dit schreef telkens foto's sturen want she loves me en ja nu dus nietmeer omdat ze te nieuwsgierig is. Ik wilde jullie trouwens nog bedanken voor de 10k reads, als ik dat niet al gedaan had.. Maar nu zijn het er al 12k! Superbedankt! Wat vinden jullie van het verhaal?

lieefs,

Lisanne.

She's it | 5SOS | book 1Where stories live. Discover now