Chapter 10

4.6K 253 28
                                    

Aah hallo allemaal! Ik ben terug van mn weekendje weg maar het leek echt een jaar voor mij, ik was trouwens in de efteling (pretpark duh) en het was echt heel leuk. De dag dat we aankwamen vond ik denk t leukste want toen was het lekker rustig in het park (ook al was het echt slechtweer) maar zaterdag was het echt niet leuk dusja.. Maar toen ik terugkwam zag ik dat ik meer dan 220 reads heb, en dat vind ik echt heel leuk want toen ik weg ging had ik 160 reads en aah. Dus allemaal heel erg bedankt! Nu komt er weer een nieuw hoofdstukje en ik was een beetje inspiratieloos, en mn broer is echt heel irritant dus ja, ik hoop dat het een beetje goed is.. 

Oke we zijn 15 minuten verder en ik wil echt even zeggen hoe irritant mijn broer is, hij wilt persee mijn oplader hebben omdat zijn oplader kapot is. Maar dat ding is al 2 maanden kapot dus hij krijgt hem niet en nu is ie mij aan het irriteren. En hij praat vet hard, mag ik hem slaan? 

-----

POV Ashton

Inmiddels was ik al weer uit mijn bed, de jongens hadden me er zowat uitgetrokken. Ze wilden het hele verhaal weten, dus dat heb ik ze verteld. Ze zeiden dat ik naar Lucy toe moest gaan, maar ik weet dus niet waar ze is. ''Ashton, je kan nu de kans grijpen en der tweet retweeten. Dan kan ze moeilijk terugkrabbelen aangezien het hele fandom haar dan gaat haten.'' stelt Calum voor. ''Dan wordt ze toch boos op mij? Echt ik weet niet hoe ik nu moet handelen. Heel twitter staat vol met roddels en alleen wij weten de waarheid.'' Ik laat wat van de tweets zien. ''Ashton Irwin heeft een zusje.'' ''Geheimzinnig zusje van Ashton Irwin?'' ''Ashton Irwin uit 5SOS heeft nog niks bevestigd'' Ik zucht gefrustreerd. ''Zullen we anders een film kijken, ik kan nu toch niet slapen..'' zeg ik dan. De jongens knikken en Michael pakt al een film. ''Deze is leuk!'' hij stopt de film erin. Eigenlijk kan ik er helemaal geen aandacht aan besteden. Lucy zit nu ergens dronken in een club, alles kan fout gaan.. Alleen ziet ze het zelf helemaal niet in. Hopelijk is ze niet alleen. Halverwege de film nemen we even pauze. ''Leuke film he?'' vraagt Michael nogal enthousiast. Ik knik afwezig en loop dan naar de keuken om wat snacks te pakken. Als ik net op de bank zit gaat de telefoon, ik kijk er verbaasd naar en zie dat het een vreemd nummer is. Wie belt er nou om half 2 's nachts. Ik neem op. 'Ashtonn, Lucy hierr.'' hoor ik iemand met een dubbele tong zeggen, terwijl ze half huilt. ''Lucy, wat is er?'' vraag ik rustig. ''Kan je me alsjeblieft ophalen?'' snikt ze. Ik knik even, maar bedenk dat ze dat niet ziet. ''Waar ben je?'' vraag ik dan. Lucy geeft de naam van een club en ik schrijf het snel op. ''Ik kom er aan, wacht op mij en blijf bij je vrienden.'' zeg ik. ''Ik weet niet waar die zijn en ja ik wacht.'' hoor ik haar zeggen. Ik hang de telefoon op. Gelukkig ben ik nu ook in New York, anders zou ze me bellen en kon ik niks doen. ''Jongens, ik ga Lucy halen.'' zeg ik snel. Ze kijken me verbaasd aan, maar begrijpen dan dat ik met Lucy belde. Ik spring snel in onze gehuurde auto en rij naar de club toe.

POV LUCY

Ik ga rillend op het bankje zitten, na een paar minuten zie ik Ashton met de auto komen. Hij komt op me af en ik geef hem een knuffel. Ik heb teveel gedronken, maar ik weet gelukkig nog  wat ik doe. ''Ashton, kan ik alsjeblieft met jou mee?'' vraag ik dan twijfelend. Hij knikt en we lopen naar zijn auto. Ashton ondersteund me, want ik kan niet zo goed recht lopen. ''Gaat het wel? Waarom huilde je net.'' vraagt Ashton dan. ''Geen idee, ik had ruzie met Dian omdat ze vond dat ik teveel gedronken had en toen had ik nog meer gedronken en toen wilde ik met ze naar huis gaan maar ze waren al weg.'' Ik bedenk me dan pas hoe kinderachtig dit klinkt. ''Ik was gewoon in paniek..'' zeg ik er snel achteraan. ''Het is goed, je kan wel bij mij slapen maar de rest is er ook. Als je begrijpt wat ik bedoel.'' ik knik. Hij helpt me met instappen, en dan rijden we naar Ashton zijn hotel. 

''Ashton, weet je zeker dat ze me niet raar vinden?'' vraag ik nog een keer. ''Nee, ze weten wie je bent.'' zegt hij dan. Ik knik zenuwachtig en loop dan achter Ashton aan naar binnen. Ik voel 6 ogen in mn rug branden. ''Oh, jullie zijn daar.'' zegt Ashton dan. Hij loopt naar de jongens toe en gaat zitten. Ik kijk hem een beetje hopeloos aan. ''Ehm, dit is Lucy. Ze is mijn zusje.'' Ik kijk hem dankbaar aan en zwaai dan even. ''Hey.. Normaal zie ik er niet zo dronken uit.'' zeg ik snel. Schijnbaar vinden ze het erg grappig want ze moeten erom lachen. ''Dus..'' zeg ik. Ik plof naast Ashton op de bank neer. ''Wil je iets te drinken ofzo?'' vraagt 1 van de jongens aan me. ''Ja graag ehh, hoe heten jullie eigenlijk?'' zeg ik een beetje verlegen. ''We dachten dat je dat wel zou weten, maar ik ben Calum.'' zegt de jongen die me wat drinken aanbood. ''Wat wil je eigenlijk drinken?'' zegt hij dan. ''Een beetje water graag.'' zeg ik. De jongen met het paarse haar stelt zich voor als Michael en de jongen met de lippiercing heet Luke. ''Dus, jij leeft met deze gasten?'' vraag ik dan aan Ashton. Hij knikt. Inmiddels is Calum er met mijn water. ''Thanks.'' ik lach even naar hem. Ik drink mijn water op. ''Ehm, Ashton, waar kan ik slapen?'' vraag ik zodra mijn water op is. ''Je mag wel bij mij in een twee persoons bed, als je dat niet erg vindt? Als broer en zus. Anders ga ik wel op de bank.'' zegt hij. ''Nee, isgoed. Ik ga wel bij jou.'' zeg ik. Ik wil ook niemand tot last zijn. ''Volg mij maar.'' zegt hij dan. Ik knik en sta op. ''Weltrusten!'' hoor ik iemand roepen. ''Slaaplekker!'' ''Truste!'' hoor ik dan. ''Slaaplekker allemaal.'' zeg ik dan. Ik volg Ashton naar zijn kamer. 

Als ik eindelijk in bed lig merk ik dat Ashton ook in bed gaat liggen. ''Sorry.'' zeg ik dan. ''Voor wat?'' vraagt hij tikkeltje verbaasd. ''Nou, dat ik eerst niks van me laat horen en je dan daarna zo tot last ben.'' fluister ik. ''Het is al goed, je bent en blijft mijn zusje.'' 

---

Oke zo slecht ik was echt afgeleid en ik heb hier echt te lang over gedaan, maar oke. Dinsdag tot donderdag of vrijdag is er ook weer visite maar ik probeer wel te updaten. Wat vinden jullie van het verhaal tot nu toe? :) 

xxxx 

She's it | 5SOS | book 1Where stories live. Discover now