Chapter 13

4.2K 239 21
                                    

Oké, het is nu half 1 's nachts én ik moet morgen naar school dus dit hoofdstuk wordt niet erg lang en het kan zijn dat er nogal veel typfouten inzitten. Ik controleer het morgen na school nog wel. 

----

POV Lucy

Als we bij het appartement aankomen staat Sean al voor de deur. ''Jezus, wat zijn jullie traag.'' moppert hij. ''Sorry, Dian kon haar pyjama niet vinden.'' lach ik. Dian geeft me een boze blik maar daarna kan ze er wel om lachen. ''Oh, Dian toch.'' zegt Sean. Daarna opent Ashton eindelijk de deur omdat hij de sleutel niet kon vinden. ''Fijn broertje, mijn koffers werden al zwaar.'' Als we binnen staan gooien ik en Dian onze koffers meteen in een hoek. ''Waar kan ik deze zetten?'' vraagt Sean netjes. Ik trek de tassen uit zijn handen en gooi ze in de hoek. ''Daarzo.'' wijs ik erheen. ''Dus, jij bent Sean hé?'' zegt Ashton dan. ''Ja, dat klopt.'' zegt hij als antwoord. Wat een ontzettend droog gesprek. ''Nou t is al laat, dus ik ga slapen.'' hoor ik Luke dan ineens. ''Nee, je blijft wakker!'' roep ik boos naar hem, en ik sla hem op zijn schouder. ''Je mag me niet slaan.'' zegt hij en hij trekt een pruillip. ''Ik mag alles, want ik ben superman!'' roep ik terwijl ik een superman beweging maak. ''Superman nogwel!'' roept Michael dan ineens. Dian en Calum moeten erom lachen. ''Jullie lachen me toch niet uit he?'' zeg ik nep beledigd. ''We zouden niet durfen.'' grijnst Ashton. ''Oké, zullen we een film kijken?'' vraagt Dian dan omdat we eigenlijk een beetje levenloos naar elkaar staan te kijken. ''Ik wil the fault in our stars nog kijken!'' roept Michael dan ineens vet random. ''Wil je dat ik ga huilen en dan een zombie wordt omdat mijn make-up uitloopt?'' zeg ik boos. ''Same!'' roept Dian. ''Eigenlijk lijkt me dat wel erg aantrekkelijk hoor.'' grapt Michael. ''Halloooo, we gaan toch geen zielige film kijken om 12 uur 's nachts terwijl we een hangover doen.'' zegt Ashton dan. ''We kunnen ook eerst the fault in our stars kijken en dan daarna een echte hangover film!'' zegt Luke dan. ''Oké, dan doen we dat.'' zegt Calum. Ik ben meteen alert en ren het woongedeelte in. ''Ik zit op de bank!'' roep ik. ''Hee! Ik wil daar zitten!'' roept Calum. Hij rent achter me aan en trekt me achteruit. Hij ploft voor me neer op de bank. ''Gelukkig is er plaats voor twee!'' hoor ik iemand schreeuwen. Voor ik het weet sta ik naast de bank terwijl Luke en Calum doodleuk op de bank zitten. ''Drie past toch wel?'' vraag ik terwijl ik mijn liefste gezicht opzet. Calum en Luke schuiven allebij een stukje op en ik prop mezelf er tussen. ''Ik wil ook op de bank!'' hoor ik Dian roepen en voor ik het weet ligt ze op mijn schoot. ''Ga jij maar voor de bank zitten, ik heb gevochten voor dit plekje.'' zeg ik terwijl ik doe alsof ik heel erg moe ben van een zwaar gevecht wat er nooit is geweest. Dian gaat akkoord en glijd van mijn schoot af de grond op. ''Auwww.'' roept ze. ''Dat deed meer pijn dan ik had verwacht!'' 

Tranen stromen over mijn wangen van het lachen. We hebben nu 2 films gekeken en na the fault in our stars moest ik wel degelijk janken, net als Dian. Maar de jongens deden zo debiel dat we na een paar minuten al weer de oude waren. Daarna hadden we nog een andere film gekeken, die jongens vonden het leuk maar ik en Dian zaten alleen maar te kutten, tot de ergenis van de rest. We zaten elkaar de heletijd te kietelen en gekke bekken te trekken, uiteindelijk hadden we een lachbui en die duurde dus de rest van de film. Toen de film was afgelopen moest Ashton ineens zo hard lachen dat iedereen nu aan het lachen was. ''Ashton jouw lach lijkt echt op die van Lucy!'' roept Dian dan. ''Dian shht hou je mond, mijn lach is nog niet half zo cute.'' lach ik. Ik wenkbrouwwiebel even. ''Wel!'' roepen Sean en Luke tegelijk. ''Jongens kunnen we alsjeblieft gaan slapen ik ben echt dood.'' vraag ik dan. De jongens gaan akkoord, het is al bijna 3 uur dus als ze zouden weigeren zou ik op hun gaan slapen. ''Wie slaapt waar?'' roept Calum dan. ''Ik wil bij Dian!'' roept Michael dan. ''Maar Dian gaat bij mij!'' ik ren naar Dian toe en claim haar. ''Nee Lucy! Jij moet bij mij!'' roept Ashton dan. ''Nee, bij mij!'' roept Luke dan. ''Kunnen we niet alle matrassen hier neergooien en een gigantisch bed maken.'' roept Sean dan. ''Dit is ook de eerste keer dat jij met een goed plan komt!'' roep ik terwijl Sean me beledigd aankijkt. ''Ik ga de matrassen halen!'' roept Calum. Calum loopt naar het slaapgedeelte en Ashton volgt hem. ''Tja, die hebben de meeste spieren he.'' zegt Dian dan. ''Wat zei jij?'' roepen Michael en Luke beledigd. ''Dat jullie veel leuker zijn, duh.'' zegt ze dan. Calum en Ashton leggen de matrassen neer en ik claim er meteen 1. ''Deze is van mij doei slaaplekker.'' zeg ik droog. Ik pak mijn slaapzak uit mijn tas en bedenk me dan dat ik me nog moet omkleden. ''zo terug!'' zeg ik terwijl ik mijn pyjama pak met mijn toilettas en naar de badkamer huppel. Ik haal mijn make-up eraf, trek dan mijn pyjama aan en poets mijn tanden. Daarna ga ik terug naar het gigantische bed, ik zie dat er iemand op mijn matras ligt, maar het is al donker. Ik plof erop. ''Wie dit ook is, ga weg!'' zeg ik. ''Nwah.'' zegt de persoon. ''Wie is dit überhaupt?'' vraag ik. ''Dat hoef je niet te weten, ik blijf hier toch liggen.'' Oké, dat was Luke. ''Luuuuke! Ga weg.'' roep ik en ik doe alsof ik moet huilen. ''Neeh, ik blijf waar ik ben.'' Ik besteed er geen aandacht aan en ga gewoon in mijn slaapzak op hem liggen. ''Slaaplekker he.'' 

De volgende ochtend word ik wakker van mijn telefoon. Shit, het is mijn baas. Ik neem op. ''Shit, sorry ik heb me verslapen. Ik ben er zo snel mogelijk oke.'' zeg ik snel als mijn baas nogal boos is omdat ik te laat op mijn werk ben. Ik trek snel wat kleren uit mijn koffer en trek ze ter plekke aan. Daarna loop ik naar het keukentje en zoek ik iets eetbaars. ''Waarom plunder jij onze kast?'' hoor ik iemand op de achtergrond. ''Ik moet gaan, breng me naar mn werk.'' zeg ik gehaast, ik draai me om en zie dat Luke daar staat. ''De volgende keer hoef je niet op mijn buik te gaan staan hoor.'' zegt hij dan. Ohja, Luke lag zowat in mijn slaapzak, vergeten. ''Sorry, maar kan je me nu wegbrengen ik heb haast.'' zeg ik snel. Luke knikt en pakt zijn autosleutels. ''Misschien moet je een shirt aandoen?'' zeg ik tegen hem. ''Ohja.'' mompelt hij. 

---

Oke dat was t, het is nu 5 over 1 want ik was nogal afgeleid. Ik was aan het praten met een basisschool vriend (vroeger mn beste vriend maar hij verhuisde) die ik 7 of 8 jaar niet gesproken heb.. En het was nogal gezellig haha, maarja. Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden. Ik ship Dian en Michael trouwens heel erg, hebben jullie een leuke shipnaam? Dichael of Michian ofzo bedenk iets leuks ahahha. 

lieeeeeeeeefs, lisanne. 

She's it | 5SOS | book 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin