Chapter 19

3.3K 226 5
                                    

POV Lucy

''Luke waar zijn we? Mijn voeten doen pijn en ik wil echt graag terug naar het hotel.'' Kerm ik. ''Zeur niet zo, we zijn er bijna. We moeten daar links en dan twee keer rechts, ik weet het zeker!'' Zegt Luke. Ik zucht, dat zei hij een uur geleden ook al. ''Ik kan echt niet meer, ik ga daar even zitten hoor. Hoe laat is het eigenlijk?'' Zeg ik terwijl ik al naar het bankje toesjok, bijna kruip. ''Het is nu half 5, sta nou op, ik weet zeker dat het daar is.'' Ik weet eigenlijk wel zeker dat het daar niet is, want deze straten heb ik echt nog nooit gezien. ''Ik weet zeker dat het daar niet is.'' Zeg ik eigenwijs. ''Waar wedden we om?'' Vraagt Luke. ''Hmm, dus je daagt me uit hé?'' Zeg ik terwijl ik frons. Luke knikt. ''Oké, als jij gelijk hebt mag je mijn pinguïn knuffel hebben. Als ik gelijk heb, krijg ik jouw pinguïn knuffel en moet je me tillen totdat we bij het hotel zijn.'' Grijns ik, die heb ik mooi te pakken. ''Lets go!'' zegt Luke meteen. Met tegenzin sta ik op.

''Oké, hier om de hoek moet het zijn!'' zegt Luke enthousiast. Ik zucht en knik even, maar als we de hoek om lopen is daar geen hotel. ''Ik bedoel hier om de hoek!'' probeert Luke dan. Ik zucht en loop nog even achter hem aan. ''Jammer Luke, ik mag je knuffel hebben en jij gaat mij nu tillen.'' Ik steek mijn tong even uit en Luke trekt een pruillip, het ziet er wel schattig uit. Ik spring voordat Luke nog wat kan zeggen op zijn rug. Ik pak mijn telefoon en zet de routebeschrijving aan. ''Je had je telefoon gewoon mee?'' Vraagt hij dan. ''Ja, alleen jij was zo eigenwijs en wilde geen hulp. Nou hup, we moeten hier naar links.'' Grijns ik. 

''Hehe, daar zijn ze hoor.'' Hoor ik Michael zeggen als we bij het zwembad van het hotel lopen. Ik laat me soepel van Luke zijn rug af glijden. Luke rekt zich meteen uit. ''Was ik dan zo zwaar?'' Vraag ik een beetje beledigd. ''Nee, alleen je zat ruim een halfuur op mijn rug. En leg die telefoon weg, anders gaat ie kapot.'' Ik kijk hem even verbaasd aan, wat? Voordat ik er erg in heb pakt hij mijn telefoon af en legt hem op een tafeltje, en daarna lig ik zelf in het zwembad. ''Luke!'' Roep ik boos. Hij lacht, maar dan zie ik dat Calum achter hem staat en hem een zetje geeft, nu is het mijn beurt om te lachen. ''1-0 voor Calum!'' Roep ik. Ik zwem naar Dian toe. ''En, heb je je een beetje vermaakt met Michael?'' Vraag ik. Michael was even wat te drinken aan het halen. ''Hmm Dian, je weet dat Michael je leuk vindt hé?'' Zeg ik droog. ''Hoe weet je dat?'' Vraagt ze. ''Ik noem geen namen, maar soms verspreken mensen zich.'' Grijns ik. Daarna zwem ik naar de kant van het zwembad en klim ik eruit. Ik besluit om mijn shirt en mijn broek maar gewoon uit de toen, de jongens hebben vast wel eens een meisje in lingerie gezien, en zoveel verschilt het niet met een bikini. Toch sla ik snel een handdoek om mij heen. ''Hee! Dat is mijn handdoek!'' hoor ik Calum roepen, en hij trekt de handdoek van mijn lichaam af. Ik voel 2 ogen op mij branden. ''Ik ehm,'' hij krabt even achter zijn oren, ''wist niet dat je dit eronder had.'' grijnst hij. ''Het is al goed.'' Ik pak de handdoek weer uit zijn handen en sla hem om me heen. 

Die avond zitten we met zijn allen in een auto naar de meet and greets. ''Er is ook een gelegenheid om vragen te stellen en we gaan ook een paar liedjes zingen.'' Zegt Ashton dan ineens. De rest knikt. Ik en Dian moesten persee mee, want we zijn zo gezellig. (Niet mijn woorden..) Ergens had ik er helemaal geen zin in, maar ik moest toch wat doen. Als we er zijn lopen we ergens bij een achteringang naar binnen, tot mijn verbazing zijn daar helemaal geen fans. ''Ik ga even een Keek maken.'' Hoor ik Ashton zeggen als ik hun kleedkamer inloop. ''Mn benen, ik kan niet meer.'' Zucht ik, en ik plof op 1 van de stoelen neer. ''Luke heeft je de halve dag getild!'' Zegt Ashton verbaasd. Ik knik. ''Waar is zijn pinguïn knuffel trouwens, ik heb hem nodig.'' Grijns ik. ''Ergens op onze kamer, maar ik denk niet dat je de kans krijgt om die aan te raken.'' Ik schiet in de lach. ''Ik heb hem gewonnen, met onze weddenschap.'' Lach ik. ''Oké, dit is nieuw voor me.'' Hoor ik Michael dan ineens zeggen. 

---------------

Oke hoi, beetje kort en saai maar ik moest toch wat he hahaha. Ik hoop dat de volgende hoofdstukken wat leuker worden, dit was gewoon een extra'tje. Vote & comment alsjeblieft? :D

xx Lisanne 

She's it | 5SOS | book 1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu