Chapter 24

3.1K 212 23
                                    

POV Dian (Nieuw!)

Na het concert beluisten we met zijn allen iets leuks te doen, morgen moeten de jongens hier nog een concert doen dus we hoefden gelukkig niet meteen een tourbus in, wat morgen wel moet. Dan begint de tour door Europa toch echt, en ik moet zeggen, ik heb er superveel zin in! Het is wel grappig, ik was eerst Lucy haar internet vriendin, nu zijn we iedere dag met elkaar, en daarnaast heb ik door haar mijn idolen in het echt ontmoet. Niet dat ze nu nogsteeds mijn idolen zijn, ze zijn nu mijn beste vrienden en natuurlijk ook mijn vriend. Michael is echt de jongen van mijn dromen, letterlijk en figuurlijk. ''Zullen we een kampvuur maken?'' Stelt Niall voor, met iedereen bedoelde ik ook echt iedereen, zelfs Lou. Ik knik maar wat. 

En daar zit ik dan, ergens in de natuur bij een kampvuur. Niall en Luke hebben hun gitaar mee, en met zijn allen zingen we liedjes. Ik zit naast Michael en Liam en we hebben het met zijn allen echt heel gezellig, er wordt veel gelachen. ''Jongens, ik heb marshmallows!'' Roept Lucianna enthousiast, en ze pakt 3 zakken marskmallows. Niall pakt er meteen 1 uit haar handen, en met een wilde haal maakt hij ze open. ''Heb je ook van die stokjes?'' Vraagt Louis. ''Ik heb overal aan gedacht, duh.'' Zegt Lucy overdreven arrogant en sarcastisch. ''Weetje, ik heb zulke avonden best wel gemist. Gewoon met al je vrienden ergens zitten en gezellige dingen doen.'' Begint Calum ineens. ''Hou op Calum, je maakt me emotioneel.'' Zegt Harry dramatisch. Ik grinnik even. ''Ik mis Perrie.'' Begint Zayn ineens. Arme Zayn, gelukkig heeft hij van die geweldige vrienden, ookal zullen die hun eigen vriendinnetjes ook wel missen. ''Michael heeft wel geluk hoor, zijn vriendin is gewoon mee op tour.'' Zegt Niall. ''Niall, jij hebt geeneens een vriendinnetje. Je weet niet hoe het is.'' Grijnst Luke. ''Jij hebt wel een vriendin wil je zeggen?'' Zegt Niall quasi beledigd. For some reason begint iedereen ineens te lachen. 

Als het vuur langzaam uit gaat, is het al 3 uur. ''Jongens, misschien is het slim om naar het hotel te gaan..'' Stel ik dan maar voor. De crew en one direction slapen in een ander hotel, dus moeten we met zijn zessen terug. We gaan met zijn allen in ons gehuurde busje, waar we makkelijk in passen. Ik ga achterin naast Michael zitten en de rest zoekt het maar uit. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder, het hotel is 20 minuten rijden en die 20 minuten slaap ik non-stop. ''Psst, schat?'' Hoor ik dan ineens, het is Michael die me wakker maakt. ''Hmm, ik til je wel. Je weegt toch niet veel.'' Fluistert hij. Volgens mij denkt hij dat ik nog slaap, maar net als ik wil gaan staan tilt hij me al op. Ik hoor hem zachtjes vloeken als we eindelijk voor onze deur staan, hij kan hem natuurlijk niet openen als ik in zijn armen lig. ''Calum, help mij is.'' Zegt Michael, tot mijn verbazing, zonder te vloeken. Hij wilt natuurlijk niet dat ik ''wakker'' word. Daarna voel ik dat hij me op het bed leg. Ik hoor Lucy binnenkomen, ik herken het gewoon aan de voetstappen. ''Denk je dat Dian het oké vindt als ik haar broek uittrek? Want dit lijkt me niet erg comfortabel.'' Natuurlijk vind ik dat oké, maar het is wel schattig dat hij dat aan mijn beste vriendin gaat vragen. ''Had je me daarom nodig? Ik denk dat ze het wel goed vindt ja.'' Zegt Lucy, daarna vervagen haar voetstappen en hoor ik een deur dicht gaan. ''Michael, je mag mijn broek echt wel uit doen hoor. Je hebt me ook in mijn bikini gezien.'' Grinnik ik. ''Oh.. Je bent nog wakker?'' Ik heb mijn ogen dan nog wel gesloten, ik zie zijn verbaasde blik helemaal voor me. ''Ja, maar je bent wel een schatje hoor.'' Glimlach ik. ''Dus ik heb helemaal mn best gedaan, terwijl je wakker was.'' Ik wil net antwoorden als Michael me begint te kietelen. ''Wakker worden, je moet hiervoor boeten.'' Grijnst hij. ''Stop, ik kan ni...'' Ik kan mijn zin niet afmaken, Michael stopt wel, maar hij maakt me stil door me te zoenen. ''Nu kan je je broek zelf wel uittrekken, weltrusten.'' Zegt hij, en hij rolt van me af. Ik hoor meteen hoe zijn adem veranderd en dat hij slaapt. Een klein zuchtje verlaat mijn mond, en ik verwissel mijn kleren voor mijn pyjama. Als ik het ligt uit wil doen, waarvan het lichtknopje bij de deur zit, hoor ik Lucy nog praten op de gang. Het is misschien onbeleefd, maar ik vraag me echt af tegen wie ze praat. Ik doe het licht uit en leg mijn oor op de deur. ''Je moet me echt even terugbellen oké? Ik wil je echt even spreken.. Kusjes.'' Tegen wie zal ze het hebben? 

---

Dat was het hoofdstukje, ik ben zo creatief, ik zit op mn bed met een doos waar mn laptop op staat hahaha, oke dit is raar. En ik luister op spotify een sunday morning playlist, terwijl het 11 uur in de avond is. Naja, hopelijk vonden jullie het korte hoofdstukje leuk. 

Cyaaaaaaaaaaaaa.

She's it | 5SOS | book 1Where stories live. Discover now