Nieuwe rol? Opschonen?

2.6K 147 39
                                    

Hey allemaal!

Helaas geen update, want ik ben supermoe van mn werk en ik heb geen inspiratie. Ik ga straks ook slapen onlangs het feit dat het nog niet eens 8 uur is, ik heb een lange week gehad. Misschien update ik vannacht, en anders morgen! (Dat beloof ik). Maar waarom ik dit eigenlijk aanmaakte is omdat ik even wil meedelen dat ik het verhaal een beetje opruim, vaak staan er onderaan de hoofdstukken een bericht van mij, deze ga ik weghalen zodra ik 3 hoofdstukken verder ben zodat mensen het niet door elkaar gaan halen, en de schrijffouten gaan er natuurlijk uit!

Ik zoek ook nog een meisjesrol voor in het verhaal (dit wordt waarschijnlijk een vriendin van Lucy, maar misschien ook wel iets anders) , als je een leuk idee hebt voor een rol kan je het volgende invullen:

Naam (Voor- en achternaam) :

Leeftijd:

Rare gewoontes:

Hobby's:

Muzieksmaak:

Familie:

Extra:

Hoe uitgebreider je de beschrijving doet, hoe meer het lijkt op wat jij echt wilt. (Je mag natuurlijk ook jezelf doen! BEDENK WEL EEN ANDERE ACHTERNAAM! ;) )

Nou dat was het wel een beetje, hopelijk zijn er veel leuke ''audities''. De rol zal ergens in hoofdstuk 26 komen, denk ik. 

Lieeefs, Lies. 

She's it | 5SOS | book 1Where stories live. Discover now