Chapter 21

3.1K 222 13
                                    

POV Lucy

De jongens zitten klaar om het interview te doen en een mini concertje te houden. Ik en Dian zitten gewoon in het publiek omdat de mensen mij toch niet herkennen, en zelfs als ze het doen: ze zijn vlakbij een beroemde band, dan ga je niet op de foto met een vaag meisje wat bevriend is met de band. Oké, misschien ook wel maar je snapt wat ik bedoel. ''Dus Ashton, het schijnt dat jij een zus hebt? Kan ze ook zo goed drummen?'' Hoor ik de interviewer dan. Ik voel me ineens erg aangekeken. ''Eh tja, ik denk niet dat ze kan drummen, ik weet het eigenlijk niet. We kennen elkaar nog niet zo lang.'' Hij krabt even in zijn nek. Gelukkig vraagt de interviewer niet verder, want ik heb geen zin in publiciteit. Naja, hij vraagt wel verder, maar niet over mij. ''En Calum, heb jij al een vriendin? Aangezien jij erg geliefd bent.'' vraagt de interviewer na een tijdje, ik was mijn aandacht kwijt, maar na Calum zijn antwoord is die wel weer terug. ''Nou, ik vind wel iemand leuk, maar dat gaat nooit wat worden.'' Daarna wuift hij de vraag een beetje weg. Dus, een jongen uit een beroemde band denkt dat hij het meisje van zijn dromen nooit kan krijgen. Die is gek. Het zijn wel allemaal standaard vragen, en uiteindelijk komt de vraag waar ik op gehoopt had. Of Michael al een vriendinnetje heeft. Laat dit alsjeblieft het moment zijn waarop hij zegt dat hij Dian leuk vindt, want Dian kan maar niet over hem stoppen en Michael schijnt ook alleen maar over Dian te praten tegen de jongens. Ik zie dat hij begint te blozen, dus ik besluit mijn duim onopvallend op te steken naar hem. Hij ziet het en ik geef hem een bemoedigend knikje. ''Nou kijk, ik vind een meisje heel erg leuk, alleen ze ziet het nog niet helemaal.'' Zegt hij dan. ''En hoe heet dat meisje?'' vraagt de interviewer, die hoopt natuurlijk de eerste te zijn die dit spannende nieuwtje weet. ''Errhm, haar naam is Dian.'' Zegt Michael dan heel zomaar. Ik zie dat Dian schrikt en dan rood aanloopt, ik grijns even. ''Lucy, jij wist hiervan he?'' Fluisterd ze. ''Niet dat hij het ging vertellen, wel dat hij je leuk vindt.'' Grinnik ik. ''Dian zit naast Lucy.'' zegt Michael dan ineens. Ik grinnik even als Dian nog roder wordt, net toen ik dacht dat het niet erger kon. 

Als ik na het interview de kleedkamer inloop zitten Dian en Michael te knuffelen. Ik bleef wat langer in de studio omdat er toch nog mensen waren die op de foto wilde, Ashton bleef ook bij me dus misschien dat ze meer bleven om met hem op de foto te gaan. ''Zo tortelduifjes, is het al officieel?'' Grijns ik. Ik loop naar de minikoelkast en haal er een flesje water uit. Ik neem een slok en zucht even, heerlijk. ''Zullen we vanavond iets leuks doen?'' vraagt Calum dan ineens. ''Met zijn allen?'' Vraagt Luke dan. Calum knikt. ''Misschien kunnen we naar de film ofzo?'' stel ik voor. Iedereen stemt in, dus dat staat vast. We besluiten om naar Divergent te gaan, omdat Dian bleef aandringen dat die film echt ge-wel-dig is. 

''Ik wil naast Luus zitten!'' zegt Calum ineens in de auto. ''Ik ook!'' zegt Ashton dan meteen. ''En ik dan?'' Zegt Luke met een pruillip. ''Jij mag Dian delen met Michael!'' grijns ik. ''Wat? Dian is van mij.'' Zegt Michael dan. Ik glimlach even naar hem en trek een gek gezicht. Hij begint te lachen en iedereen kijkt ons verbaast aan. ''Niks aan de hand, Luke kom jij anders maar op mn schoot zitten als je zo graag bij me wilt zijn.'' Stel ik als grap voor, alleen Luke heeft niet door dat het een grap is, want als we in de bioscoop zijn gaat hij echt op mijn schoot zitten. Ik probeer hem er vanaf te duwen, maar ik ben superklein en slap vergeleken met Luke. ''Ashton help me!'' Zeg ik terwijl ik doe alsof Luke me vermoord. Ashton begint te lachen en doet helemaal niks, dus blijf ik maar 2 uur met Luke op mijn schoot zitten. 

''En, hoe vond je de film? Leuk he!'' Vraagt Dian enthousiast als we naar buiten lopen. ''Het was vast een leuke film, alleen ik kon niks zien omdat er de heletijd iemand op mijn schoot zat. Iemand die een kop groter is en ook nog eens superbrede schouders.'' Grijns ik. ''Oh, dan moeten we nog maar een keer.'' Zegt Dian dan, en ze lacht even. ''Hoe vaak ben jij van plan om die film te gaan kijken?'' Mengt Calum zich tussen het gesprek. ''Vaak'' lacht ze.

-----

Het spijt me supererg dat ik zo lang niet geupdated heb! Ik was op vakantie en ik zit nu middenin mijn toetsweek, het is half 1 's nachts dus ik vraag me echt af wat ik doe met mijn leven maar mn eerste toets begint morgen pas om 2 uur dus, ik kan dit! Het spijt me daarnaast ook nog eens dat dit hoofdstuk zo kort is, ik zal dit weekend weer updaten (als het lukt aangezien ik ook moet werken! :(( )

Lieeeefs, Liesannuu. xx

Kunnen jullie alsjeblieft voten? Tysm! <3

She's it | 5SOS | book 1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu