Chapter 15

4.3K 234 71
                                    

Hallooo allemaal, ik ben jullie echt zoveel uitleg verschuldigd. Ik leg onderaan dit hoofdstuk wel even uit waarom ik zo verschrikkelijk (veelste lang) niet geupdatet heb. 

----

POV Lucy

''Komop Lucy, je kan het toch vragen?'' smeekt Dian, ''ik wil zo graag mee en je weet wel.'' roept ze. Ik grinnik even. ''Ik kan het voor ja vragen, maar je ouders moeten het goed vinden he... Ik kan zo gaan en staan waar ik wil want ik heb niet echt ouders.'' Ik staar naar het plafon. Het was midden in de nacht, en we hebben nog 1 dag met de jongens.. Ik ben veel om ze gaan geven, ook als vrienden. Van Ashton moest ik trouwens een nieuw twitter account aanmaken, want hij vond het niet proffesioneel en eigenlijk was ik het wel met hem eens. Ik had een aantal foto's van het klimmen online gezet, wat de fans echt super leuk vonden. ''Lucy, vraag het morgen zo snel mogelijk oke? Ze hadden nog 2 bedden over dus hey hier ben ik.'' zegt Dian dan alweer. ''Jaja, ik snap je!'' roep ik een beetje boos. Ik hoor Dian grinikken. ''Je bent de beste.'' zegt ze dan. ''Ik ga slapen oké, slaaplekker.'' hoor ik dan. Ik wil knikken maar bedenk dan dat ze dat niet zien. Slim. ''Truste.'' zeg ik. 

Gonna miss my friends so much. 

Tweet ik. Ik krijg veel reacties, en vooral veel mensen die zeggen dat ik Ashton snel weer zie, ik was even vergeten dat niemand weet dat ik mee ga op tour. Dan krijg ik ineens een berichtje van Luke op mn telefoon. 

Luke: Huh? Je ging toch mee op tour...

Lucy: Ja??

Luke: Waarom tweet je dan dat je ons gaat missen huh wtf.

Lucy: hahahah loser, ik bedoel mn vrienden uit NY. Dacht je dat jij een vriend van me bent XD

Luke: .... dat is gemeen. :(

Lucy: Naja, ik ga in ieder geval mee op tour dus je hoeft me niet te missen hoor Lukey

Lucy: Moet jij trouwens niet slapen? Ga slapen sukkel.

Luke: Jij moet slapen Luus, dan ga ik ook. ;)

Lucy: kay deal, slaaplekker. Trouwens Dian wilt mee op tour doe alsjeblieft een goed woordje bij Ashton en als je het voorsteld aan Michael wilt ie dat zeker wel. (; En zeg niet dat ik dit gezegd heb.

Luke: huh wat heb ik gemist?! En ik zal t doen, slaaplekker! x

Ik heb geen zin om weer te reageren, dus ik leg mijn telefoon weg en val in slaap. 

''Lucy!'' hoor ik, ''Word wakker je moet iets voor me doen!'' ik doe mijn ogen open en zie dat Dian voor mijn gezicht hangt. ''Eh wow, Dian..'' zucht ik, ''mag ik even rustig opstaan?'' Dian knikt en ze ploft terug in haar eigen bed. ''Luus, je moet nog ontslag nemen!'' roept Dian dan ineens. ''Dian, ik moest vandaag werken en aangezien ik er nu dus niet ben, ben ik écht wel ontslagen. Maak je maar geen zorgen.'' zeg ik droog. ''Omg dat is zo rude!'' roept Dian dan, en daarna schieten we in de lach. ''Ik ga Sean heel even bellen, en daarna een berichtje sturen in de vriendenchat.'' zeg ik. Ik sta op en loop naar de gang, de telefoon gaat over en dan hoor ik Sean opnemen. ''Hey Sean!'' zeg ik enthousiast. ''Ik moet je wat vertellen,'' ik ratel meteen door, ''ik ga met de jongens mee op tour.'' Zo, dat is eruit. ''Je gaat weg?'' hoor ik Sean verbaasd en een beetje teleurgesteld zeggen. ''Uhu.. Sorry dat ik het zo laat vertel maar ik wist het zelf ook pas gisteren, je kan vast wel een keer langskomen.'' zeg ik dan. ''Dat is dan een deal, blijft Dian wel of niet?'' vraagt Sean dan. ''Weet ik niet, ze wilt wel mee maar we weten niet of het kan en mag. Maar heb je zin om vandaag wat leuks te doen? Waarschijnlijk zijn Luke, Michael, Calum en Ashton er ook.'' zeg ik dan. ''Jaa, tuurlijk! Ik kan jou niet laten gaan zonder afscheid.'' hoor ik. ''Hmm, ik stuur je wel een berichtje met een tijd en plaats, oké? We weten het zelf ook nog niet.'' ''Super! Ik zie jullie dan wel.'' zegt Sean. Daarna hangen we op. Ik plaats ook een berichtje in de groepschat, dat ik weg ga. Ik kijk later wel hoe iedereen reageert. 

''Lucy, zullen we naar de jongens gaan?'' roept Dian als ik net uit de douche ben. ''Mag ik me eerst even aankleden?!'' roep ik terug. ''Ik heb al kleren voor je uitgezocht!'' roept Dian dan. Ik voel me net een klein kind, maar ik trek de kleren wel aan want Dian heeft een gevoel voor style. Daarna nemen we een taxi naar het appartement waar de jongens verblijven. De deur vliegt net open als we aan komen lopen. 

''Wat doen jullie hier?'' hoor ik Calum verbaasd roepen. ''Wij kwamen even langs.'' grijns ik. ''Kom erin!'' zegt hij dan vrolijk. ''LUCYYYY EN DIANNN!'' hoor ik vanuit het woongedeelte. Ik en Dian rennen erheen en daar zitten de jongens met hun koffers. ''Wat doen jullie?'' vraag ik verbaasd. Normale mensen pakken hun koffer in op hun eigen kamer. ''Koffers inpakken duh.'' zegt Ashton een beetje verbaasd. ''Waarom doen jullie dat met zijn 4'en?'' vraagt Dian een beetje twijfelachtig. ''Nou omdat we niet weten welk shirt enzo van wie is, en alles ligt door elkaar.'' zegt Michael dan. ''Ehm oke dan..'' zeg ik. ''Ik wil wel helpen!'' roept Dian dan ineens vet enthousiast. ''Hoe weet jij wat van wie is?'' zeg ik dan. ''Guys, ik was dé fangirl, ik weet echt wel van wie wat is. Dit shirt bijvoorbeeld, dit is van Michael.'' zegt ze terwijl ze een random shirt van de grond pakt. Michael grist het meteen uit haar handen en stopt het in zijn koffer. ''Dat bedoel ik dus.'' ze maakt een fake lachen en daarna roept Michael ineens. ''Dian help met mijn kleren uitzoeken! Ik weet het niet meer hoor.'' Dian knikt en gaat tussen de kleren op de grond zitten. ''Luke, Michael, Ashton, Luke, Michael, Calum, Calum, Luke, Ashton, Michael, Michael.'' zegt ze terwijl ze 1 voor 1 de voorwerpen optilt. ''De sokken en onderbroeken moeten jullie wel zelf doen.'' zegt ze dan. ''Wacht, deze onderbroek is van jou.'' zegt ze dan terwijl ze hem naar Ashton gooit. ''Eh wat?'' hij kijkt haar verbaasd aan, zo'n ik-wil-een-verklaring-gezicht. ''Je trok ooit je broek omlaag en toen had je die aan.'' zegt ze dan alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ik kijk een beetje rond terwijl iedereen aan het inpakken is. ''Hoelaat vertrekken we eigenlijk?'' vraag ik dan. ''Ehm, we moeten om 2 uur op het vliegveld zijn, we hebben wel een prive vliegtuig dus we moeten om 1 uur op t vliegveld zijn. Alleen weet je maar nooit hoe lang je erover doet in New York dus we gaan om 10 uur weg.'' zegt Ashton dan. Dus Ashton organiseerd alles. ''Waar gaan we eerst eigenlijk heen?'' vraag ik dan. ''We beginnen in Europa, maar ik heb geen idee waar...'' zegt Ashton dan. ''Trouwens, mag Dian mee?'' zeg ik dan. ''Dan kunnen we elkaar helpen met school en dat is een stuk leuker voor mij.'' zeg ik dan.

---

Oké, dit was hoofdstuk 15 omg. Ik wil jullie allereerst bedanken voor de 888 reads! Echt zo gaaf! Ik zag trouwens dat jullie op mn vraag hadden gereageerd, en mijn eigen antwoord is Luke. (Net als de meeste van jullie btw!) Ik heb best lang niet geschreven omdat ik het druk had met school, ik ben begonnen aan 4VWO en dat is zo'n grote overgang als je van 3VWO komt, dus ik moest echt omschakelen en toen was ik moe en toen had ik geen zin meer om te schrijven.. Sorry! Ik ga proberen om 2 keer in de week te updaten, maar ik beloof niks. En dan nu de volgende vraag:

Als jij 1 dag met 5SOS mag besteden, wat zou je dan gaan doen?

Omdat ik zo lang niet heb geupdate, heb ik iets leuks voor jullie in petto. Aangezien Luke mij volgt op twitter, kan ik jullie naar hem DM'en! Reageer en vote dus even en dan DM ik je naam naar hem. Eventueel met een korte tekst zoals ''Luke, I love you so much'' of iets wat daarop lijkt. Ik DM iedereen naar hem die voor 20 september reageerd.

Vergeet dus niet om je twitternaam achter te laten hahaha

xxxx Lisanneee.

She's it | 5SOS | book 1Where stories live. Discover now