Chapter 28

2.8K 205 18
                                    

POV Lucy

Ik zat nu op het vliegveld, ik moest nog een uur wachten voordat ik kon boarden, en dan zou ik daarna met een taxi naar het hotel moeten omdat de jongens een concert hebben, maar misschien ga ik wel gewoon naar de concerthal waar het concert is, om ze te verassen. Ook al heb ik dan geen idee hoe ik binnen moet komen. Tegenover me zat een meisje heel erg naar me te staren.. Ik wil opstaan maar net op dat moment komt het meisje naar me toe. ''Ik herken jou ergens van.'' Zegt ze droog. ''Misschien heb je me eerder gezien.'' Antwoord ik dan. Ze haalt haar schouders op, en ik doe hetzelfde. Daarna loop ik weg. Hopelijk krijgt ze niet ineens een ingeving wie ik ben want ik wil niet iemand die de heletijd achter me aanloopt. Ik ga ergens anders zitten en pak mijn telefoon. Ik besluit om een groep te maken met Anouk en Dinka. 

Lucy: Heyaaa! Ik zit  nu op het vliegveld en een meisje staart..

Anouk: Waarom? 

Anouk: Ik bedoel: Waarom staart ze hahahah

Lucy: Dat is de vraag

Lucy: maar ik heb een probleem

Lucy: help

Dinka: Whatsupp

Anouk: Dit is whatsapp hoor

Anouk: maar vertel ^^.

Lucy: Nou kijk ik vind een jongen leuk... maar ik wil de vriendschap niet verpesten

Dinka: Wat is zijn naam?

Lucy: Luke.

Dinka: omg weetje Luke Hemmings volgde ons gisteren ineens, maar oke daar heeft dit niks mee te maken hahahah ehm, ga je nu naar hem toe?

Ik wil mezelf echt slaan, straks hebben ze me door. Zal ik het anders vertellen? Ik weet het echt even niet.. Ik wil ook niet tegen ze liegen, ook al is dit niet echt liegen. Dit is de waarheid verborgen houden. 

Lucy: Ja ik ga nu naar hem toe, en het heeft er wel mee te maken. 

Anouk: Je vindt Luke Hemmings leuk?? Whaaat

Lucy: Jaa, maar tegen niemand zeggen oke.. 

Dinka: Hallo 5 miljoen meiden vinden hem leuk

Lucy: Ik ken hem persoonlijk, ik heb hun gevraagd om jullie te volgen wijsneusjes. Maar alsjeblieft hou het stil oké? Ik ben Ashton zijn zusje. 

Anouk: oke ik gilde 

Dinka:  we gilden* echt bedankt omg 

Lucy: Ja maar help me nou even, als jullie goede raad hebben zal ik jullie ooit uitnodigen. ^.- 

Dinka: oke ik moet Anouk even kalmeren, we gaan een masterplan bedenken oké? Als jij geland bent zul jij een superlang verhaal hebben met waarschijnlijk 10 opties.

Ik grinnik even. 

Lucy: oke deal, ik ga nu mn telefoon wegdoen anders is ie straks leeg, have a nice day xx

Ik stop mijn telefoon weg, hmm. Een masterplan, nu ben ik wel nieuwsgierig.. Wat zal het allemaal kunnen zijn? ... ''Mededeling voor de vlucht naar Spanje, Madrid. Kan Lucianna boarden? Anders zullen je spullen van board gehaald worden.'' Ik schrik wakker, dat gaat over mij. Ik moet in slaap zijn gevallen. Ik pak mijn spullen en ren snel naar de gate. Oké, hier moet het ergens zijn. Ik ben nog net op tijd, want de stewardess wilt net weglopen. ''Ik ben er!'' Hijg ik. Ze wenkt snel dat ik mee moet lopen en ik loop achter haar aan. Ze wijst mijn plek aan en ik ga snel zitten, ik voel dat ik helemaal rood ben. Whoops? Ik glimlach vriendelijk naar de persoon naast me en zoek in mijn tas naar mijn telefoon en oortjes, als ik hem heb plug ik de oortjes erin en zet ik de muziek aan. Break Free van Ariana Grande galmt door mijn oren heen. Ik tik op de leuning mee met de beat, de persoon naast me ergert zich er schijnbaar aan, want ze kijkt een beetje boos. Snel stop ik ermee. Na 3 uurtjes vliegen gaan we alweer landen. Als we zijn geland ga ik zo snel mogelijk het vliegtuig uit. Nu moet ik nog wachten op mijn koffer, na 5 minuten gaat de band aan. Mijn koffer komt als eerste, waarschijnlijk omdat ze al op het punt stonden om hem eruit te halen. Ik pak mijn koffer en loop snel weg. Oké, nu moet ik ergens internet regelen om te kijken waar de jongens zijn. Ik kijk of het vliegveld wifi heeft, en gelukkig is er wifi. Ik accepteer alles en zoek het op, terwijl mijn telefoon mijn whatsapp berichten laad. Als ik het weet ga ik naar buiten op zoek naar een taxi, wat niet lastig is. Ik geef het adres, de chauffeur zegt dat het 20 minuten rijden is, dus dat zal dan wel. Ik pak mijn telefoon en begin mijn berichtjes van Anouk en Dinka te lezen.

Dinka: oke anouk is rustig, we gaan nu nadenken.

Anouk: Hier is plan 1: Vertel Ashton dat je Luke leuk vindt en dat je hem wilt verassen, dan regel je dat je het podium op kan tijdens een concert. Dan doe je natuurlijk een pinguïn pak aan, dan moet ie het wel leuk vinden. En dan vraag je hem! En dat zegt ie wel ja, im quite sure.

Ik moet er wel om lachen, maar dat wil ik echt niet doen. 

Dinka: oke, plan 2: Vraag of ie op een date wilt en dan weet je het wel, of of of maak een spoor van briefjes (in de ochtend ofzo idk) en die moet hij dan volgen en dan komt ie bij jou en dan sta je daar heel cute te zijn en dan vraag je het hah.

Dat plan is al beter dan de rest, maar eigenlijk vind ik het zo raar om hem meteen te vragen. Ik wil hem gewoon vertellen dat ik hem wel leuk vind... Misschien is plan 3 beter

Dinka: oke we hebben nog 1 plan, maar ik denk niet dat het goed is: zoen hem gewoon.

Dat kon ik zelf ook wel bedanken, maar ik bedank ze toch maar, ze hebben het niet helemaal begrepen. Ik lees mijn andere berichten en daarna zijn we al bij de concerthal. Nu de artiesteningang vinden en naar binnen komen. Als ik eindelijk de ingang voor artiesten heb gevonden, moet ik ook nog de bewakers overtuigen. Ze roepen een manager die ik gelukkig ken, dus ik mag naar binnen. Ik zoek de kleedkamers van de jongens en ga daar zitten. 

---

Hee lieverds! Ik wil even zeggen dat dit 1 van de laaste hoofdstukken is, ik heb het al helemaal uitgedacht! Er komen nog 2 hoofdstukken. Dit was mijn eerste boek hier, aye. Ik ben alweer begonnen met een nieuw verhaal, het heet Tinder en het is een Michael fanfic, het staat op mijn profiel! Het verhaal is heel anders en ik vind het beter geschreven tot nu toe. 

Wat vinden jullie van She's it? Wat denken jullie dat er gaat gebeuren? Laat wat van jullie horen want ik heb allemaal ghostreaders. 

Ik zit in een whatsappgroep met allemaal directioners, en we kwamen er gisteren dus achter dat 1D echt een maand geleden 1 van onze tweets heeft gefavt en het was een tweet met een screenshot van onze groep dus we waren echt blij hahah. Hoe was jullie sinterklaas eigenlijk? 

xxxx 

She's it | 5SOS | book 1Where stories live. Discover now