Chapter 25

2.9K 198 3
                                    

POV Lucy

Ik word wakker van mijn telefoon, die nogal trilt. Was het mijn wekker? Ik kan me niet herinneren dat ik een wekker gezet had. Ik pak mijn telefoon en zie dan pas dat ik gebeld wordt, ik neem snel op. ''Hey, met Lucy.'' Ik ga even rechtop in mijn bed zitten. ''Ja, ik zou je nog bellen, maar ik had er eerder nog geen behoefte aan. Is het oké als ik volgende week een keer langskom?'' Ik kijk even naar het bed naast me, Ashton slaapt nog. ''Ja oke, super. Tot volgende week.'' Ik had besloten dat ik mijn ''moeder'' nog wat dingen wilde vragen, en misschien de rest van mijn spullen op haal. Ik besluit om Luke een berichtje te sturen, omdat hij zijn geheim ook verteld had. 

Lucy: Luke? Ben je wakker? :-)

Luke: Yehh, wat is er?

Lucy: Ik ga volgende week terug naar Engeland..

Lucy: Wacht, ik kom naar je toe.

Lucy: omw

Ik klopte aan op de deur en Luke deed meteen open. ''Ik wilde gewoon even met je praten.'' Glimlach ik. Luke knikt en sluit de deur achter zich. Ik plof op zijn bed neer. ''Ik ga terug naar Engeland, naar mijn moeder, naja hoe ik het ook mag noemen,'' Ik kijk een beetje naar beneden. ''Ga je alleen?'' Vraagt hij. Ik knik. ''Ik wil dit gewoon even alleen uitpraten.'' Zeg ik. Luke knikt en knuffelt me even. ''Weet de rest het al?'' Vraagt hij. ''Nah, ik wil het ze pas vertellen als ik terug ben.. Want straks gaat het helemaal mis.'' Zucht ik. ''Het komt vast wel goed.'' Ik zucht nog een keer en laat me dan achterover vallen op Luke zijn bed. ''Sorry dat ik jullie allemaal lastig val.'' Luke komt naast me liggen. ''Lucy, je valt ons echt niet lastig hoor, we vinden het vooral heel gezellig.'' Hij glimlacht en knuffelt me. ''Bedankt dat je er altijd voor me bent.'' 

- 3 dagen later -

Vandaag ga ik vertrekken, ik heb de jongens verteld dat ik een weekje naar wat vrienden ga. Misschien gaat Ashton er wel aan twijfelen maar als ik terug kom vertel ik het wel. Ik sta bij de incheckbalie en de jongens staan nog te zwaaien. Ik grijns en zwaai terug. Ik stuur Dian een appje, ookal kan ik het ook gewoon zeggen.

Lucy: Zorg dat ze je niet opeten en let goed op ze, ik ben snel weer terug!

Als ik ben ingecheckt zwaai ik nog 1 keer, en daarna loop ik naar de douane. Ik pak mijn telefoon en plug mijn oortjes erin, London, here we come! Ik zie dat ik een berichtje van Dian terug heb,

Dian: Komt goed, veel plezier hé!

Ze moesten eens weten wat ik ga doen, Luke is de enige die het weet en we hebben afgesproken om contact te houden. Ik glimlach bij het idee. Ik ga de jongens, en Dian, wel missen. Ik loop naar de gate en ga op een stoeltje zitten. Daar zit je dan, op het vliegveld, terug naar London. Mijn terugvlucht wordt wel korter, want als ik terugkom zijn de jongens in Berlijn, en dat is niet zo ver van London. Ik besluit om een tijdschrift te lezen en als ik het net uitheb kunnen we boarden. 

----

Oke, het spijt me echt heel erg dat dit zo kort is, dit is volgens mij het kortste hoofdstuk ever. Ik heb het nogal druk en ik wilde toch wat schrijven, dus hier is het. Ik zit hier met mn lazy sunday muziek maar ik moet nog vet veel huiswerk maken ew. Naja, hopelijk vinden jullie het wat. In het volgende hoofdstuk komt de nieuwe rol (denk ik). Ik wil even mededelen dat het boek waarschijnlijk nog maar 5 tot 10 hoofdstukken krijgt. Ik zit er nog over na te denken, misschien doe ik een bonus hoofdstuk of een sequel, maar dat zie ik dan wel.

Liefs, Lisanne.

She's it | 5SOS | book 1Donde viven las historias. Descúbrelo ahora