Chapter 12

4K 253 13
                                    

POV Ashton

''Lucy?'' vraag ik aan haar als we van de rest gescheiden zijn. Ze knikt en kijkt me afwachtend aan. ''Zou je het erg vinden als het bekend wordt dat jij mijn zusje bent?'' vraag ik dan. ''Je zal wel wat bekender worden en misschien moet je je twitter dan wat aanpassen maar de keuze ligt aan jou. Als je het niet wilt begrijp ik dat..'' mompel ik. ''Nee, is goed! Wacht.'' Lucy pakt haar telefoon en nieuwsgierig kijk ik mee wat ze aan het doen is. Ze opent twitter en schrijft wat. ''I wanna announce that Ashton is my brother and that I wasn't drunk earlier.'' ze klikt het foto icoontje aan en wilt een foto maken. ''Komop, je moet er op!'' roept ze. Ik knik en lach naar haar telefoon. Ze maakt een foto en stopt hem bij de tweet. ''Weet je zeker dat je dit wilt?'' vraag ik aan haar. Ze drukt op verzenden. ''Er is geen weg terug.'' grijnst ze. Voor ik het weet heeft ze mijn telefoon in haar handen. Ze retweet de tweet. ''Als bevestiging.'' licht ze toe. ''Okay dan. Zullen we teruggaan?'' vraag ik aan haar. Ze knikt en we lopen terug naar de groep. ''Yaay! Een nieuwe member in de family!'' hoor ik Luke al van ver roepen. Ze hebben de tweet dus gezien. Ik grinnik even. ''Er zullen vast wel mensen zijn geweest die het al gedacht hadden aangezien we best veel op elkaar lijken.'' zegt Lucy dan ineens uit het niets. ''Denk je?'' vraag ik. ''Ja, de jongens hoorden net toch ook geen verschil.'' lacht ze. 

POV Lucy

Als Ashton en ik bij de rest zijn kijk ik naar Dian, die zich al tussen Calum en Michael genesteld heeft. Ik lach even en plof dan op haar schoot, naja, beter gezegd op 4 schoten. Ik lig languit over Dian, Calum, Michael en Luke heen. Dan voel ik dat Ashton er ook nog boven op kwam. ''Ashton! Ga van me af!'' gil ik. ''Jij was toch niet knuffelig?'' roept Dian dan. ''Oh damn, de beste vriendin van mijn zusje is een echte fan.'' grijns Ashton. ''Maar, nu ben ik wel even knuffelig hoor.'' lacht hij dan. Dan gaat mijn telefoon. ''Ashton ga van me af ik wil opnemen!'' roep ik. Ashton glijd van me af en ik pak mijn telefoon. ''Heeeey Sean!'' roep ik. ''Of je langs kan komen? Ik ben bij mn broer.'' lach ik dan. ''Huh, jij had toch geen broers en zussen?'' vraagt Sean verbaasd. ''Wacht, kijk op @Ashton5SOS zijn twitter'' lach ik. Een minuut later hoor ik Sean verbaasd vragen of dit een grap is. ''Nee, het is echt geen grap!'' zeg ik. ''Maar van mij mag je wel langskomen alleen we zitten in het stadion en de bewaking laat je er niet in.'' zucht ik dan. ''We gaan zo naar het apartement hoor en dan kan hij wel langskomen!'' hoor ik Ashton roepen terwijl ik Sean probeer te verstaan. ''Wat zei je?'' vraag ik aan Sean. ''Dat ik je nogsteeds niet geloof.'' lacht Sean door de telefoon heen. ''Hmm, je kan wel langskomen bij het apartement. Ik stuur wel een berichtje met het adres oké?'' Sean gaat akkoord en ik hang op. ''Sean komt straks!'' roep ik vrolijk. ''Wie is Sean?'' zegt Luke dan. ''Oh, dat is een vriend van me.'' Ashton kijkt me verbaasd aan. ''Ik dacht dat jij geen vrienden had?'' roept hij dan. Ik kijk hem beledigend aan. ''Grapje zusje'' hij steekt zijn tong uit en begint me dan te kietelen. Na een paar minuten stopt hij gelukkig en ik moet even op adem komen. ''Oké, wat is het adres van het apartement? Aangezien ik dat nogsteeds door moet geven.'' Ik haal even een hand door mijn haar heen. ''Oh en kunnen we langs Dian haar huis want ik wil bij jullie in het apartement slapen of het nou mag of niet!'' roep ik. ''HANGOVER!'' hoor ik Calum dan ineens roepen. ''Dian, blijf je ook slapen?'' vraagt Michael. Dian knikt. ''We hebben wel onze spullen nodig! Misschien wilt Sean ook wel blijven slapen en we moeten er ook nog naartoe en ik heb honger.'' zeg ik dan. ''Lets go!'' roept Ashton. ''Wat is nou het adres?'' vraag ik. ''Ohja, wacht ik stuur het wel even naar je.'' zegt Ashton. Ik knik en een minuut later heb ik een berichtje van Ashton. ''Wow, ik heb een berichtje van Ashton! Wat zal het zijn.. Spannend!'' roep ik alsof ik een spannend verhaal aan het vertellen ben. Ik stuur het berichtje door naar Sean die meteen zegt dat hij er over 20 minuten is. ''Jongens, we moeten gaan want Sean is er over 20 minuten en we moeten ook nog langs Dian haar huis voor spullen.'' Met veel lawaai verlaten we het stadion, buiten zijn nog wat fans maar de bewaking houdt ze tegen. 

----

Hiii everyone! Kort hoofdstukje, ik weet het. Sorry! En ik zag dat er 400 reads waren en omg ik vind dat echt heel leuk! Morgen update ik weer als het goed is maar ik moet wel nog naar een verjaardag en maandag weer naar school. Ik heb vandaag nieuwe schoenen gekocht en ze zijn zo mooi, ik ben verliefd op ze. (En schoolspullen ew) En ik heb That Moment gekocht en het ruikt echt lekker fjgjdfjkdf. Oké, dat wilde ik vertellen, bedankt voor het lezen! Zouden jullie trouwens willen voten? Dat zou ik heel erg leuk en lief vinden. 

xx Lisanne

ps: weten jullie nog leuke films? Ik verveel me nogal. 

She's it | 5SOS | book 1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu