Chapter 26

3K 206 7
                                    

POV Lucy 

Ik stop mijn tas in de bagagerekken en zak met een zucht in de stoel. Wacht, zat ik eigenlijk bij het raampje of bij het gangpad. Ik kijk op mijn ticket en zie dat ik bij het gangpad zit, dan moet ik straks weer opstaan, nog een zucht verlaat mijn mond. Ik pak mijn telefoon en stuur nog even snel een berichtje dat ik geboard heb.

Michael: Have a nice flight!

Ashton: Have fun siss.

Dian: Hopelijk heb je een fijne vluchut

Dian: Vlucht*

Ik glimlach en zet mijn telefoon uit, net op dat moment verschijnen er 2 meisjes naast me. ''Hey, zouden wij er even langsmogen?'' Vraagt het ene meisje, terwijl het andere meisjes er een beetje verlegen bij staat. ''Yeh, natuurlijk.'' Zeg ik droogjes, ik sta op en laat de meisjes erlangs. Ze zijn ongeveer even oud, als ik goed kan schatten. Het ene meisje wat ook vroeg of ze erlangs mocht komt naast me zitten, ik hoor dat ze zachtjes zingt. ''Hey, ik ben Dinka, Dinka Joy Ross.'' Ze begint te lachen omdat ze James probeerde na te doen. ''En ik ben Anouk.'' Zegt het andere meisje. ''Ik ben Lucianna, maar zeg maar Lucy.'' Lach ik. Ze knikken. ''We moeten nu heel de vlucht naast een unicorn zitten.'' Ik kijk haar niet begrijpend aan. ''Dinka denkt dat ze een unicorn is, ze is een beetje spastisch tho.'' Ik begin te lachen. ''Naja, ik ben ook niet helemaal 100.'' ''Hey! Unicorns zijn gewoon normaal hoor, vooral als ze roze en fluffy zijn. Daarom ben ik ook een unicorn,  ik denk trouwens dat er in het universum alleen maar unicorns zijn. De naam zegt het al....'' Dinka begint een heel verhaal te lullen en na een paar zinnen ben ik het al kwijt. We krijgen veiligheidsvoorschriften en al dat saaie gepraat, ik moet trouwens zeggen dat we een leuke steward hebben. 

Gelukkig duurt de vlucht niet heel lang, niet dat ik het saai vond, want Anouk en Dinka bleven maar praten, ik zag trouwens dat Anouk naar 5SOS aan het luisteren was dus ik vraag me echt af of ze me herkend had, maar ik denk van niet. Ik was half in slaap gevallen omdat ik redelijk moe was en toen hoorde ik Anouk over 5SOS praten, wat supergrappig was want ik ken ze natuurlijk persoonlijk, ik heb het dan ook opgenomen met mijn telefoon. Daarna was ik weer ''wakker'' geworden, en ik had om hun nummers en twitternamen gevraagd zodat we contact konden houden. Maar die twitternamen waren vooral om even door te geven aan de jongens. 

''Ik zal jullie volgen zodra ik in mijn hotel ben, hoe lang blijven jullie in London?'' Aangezien ik wist dat ze hier enkeld op vakantie gingen. ''Een weekje!'' Antwoorden ze in koor. Ik glimlach en knik. ''Misschien kom ik jullie nog wel tegen?'' Zeg ik. Ik pak mijn tas uit het bagagerek en ga langzaam (zoals dat in een vliegtuig gaat) het vliegtuig uit. Zodra ik eruit ben besluit ik Ashton maar even te bellen, om door te geven dat ik geland ben. Ik loop met de meute mee en beland dan in een rij voor de douane, ik lees mijn berichten en dat zijn er best veel. Vooral van de jongens en Dian, dat ze me nu al missen. Ik glimlach. Ik besluit om Anouk en Dinka een berichtje te sturen, maar ik bedenk me net optijd dat ik een foto van mij en Ashton als profielfoto heb, ik verander hem snel naar een vliegtuigselfie (bc why not) en stuur ze een berichtje. Ik moet trouwens niet vergeten om de namen door te geven, maar ik ga eerst zelf even op ze creepen. Anouk is best actief op twitter, maar Dinka niet zo, die retweet vooral stuff. Ik open whatsapp en stuur een berichtje naar de jongens.

Lucy: Hey guys, ik ben geland! Ps, kunnen jullie de volgende meisjes even volgen? @5SOSAnoukSlay & @DinkaJRoss (A/N geen idee of die namen echt bestaan) 

Daarna ben ik bij de douane en stop ik mijn telefoon weg, de man in het hoekje lacht vriendelijk naar me en ik lach terug. Als ik door de douane ben moet ik mijn koffer nog gaan zoeken, wat een rotwerk, alhoewel, een neongroene koffer valt best wel op, als ik hem heb loop ik naar de ontvangsthal en ga ik op zoek naar de weg naar de taxi's. Het is inmiddels al best laat, en ik heb best wel honger. Ik hou een taxi aan en stap in. ''Zouden we via de mac drive naar dit hotel kunnen?'' Ik geef de man een briefje met het adres, hij knikt. ''Ofcourse, madam.'' Ik grijns, hoe oud denkt die man wel niet dat ik ben. Ik heb niet echt behoefte om te praten dus ga maar wat op mn telefoon kloten. ''Wat wilt u hebben?'' Vraagt de man dan. Oh, we zijn al bij de mac. ''Ehm, doe naar een big mac met een macflurry en patat met fritessaus.'' De man knikt. ''U mag zelf ook wel wat nemen, ik betaal weg.'' Glimlach ik. De man kijkt me dankbaar aan en neemt zelf een smoothie. Ik geef de chauffeur het geld om te betalen en daarna eet ik het op. 

Bij het hotel aangekomen gooi ik als eerst alle papiertjes weg, daarna betaal ik de chauffeur en pak ik mijn koffer en tas. Ik loop het hotel in en regel mijn kamer. Als ik op mijn kamer ben neem ik eerst een douche en daarna ga ik maar slapen, ik moet morgen namelijk echt naar mijn ''moeder.''

---

Hi guys, here it is! Chapter 26, met 2 nieuwe rollen! :) @Dinkitsa en @Noukieexoxo hebben de rollen, maar er waren echt hele goede inzendingen, maar ik denk dat ik met deze 2 rollen het meeste kan. Daarnaast wil ik aankondingen dat ik een nieuw verhaal ga schrijven, een Michael Clifford fanfic (Hij staat op mijn profiel en hier: http://www.wattpad.com/story/27436243-tinder-5sos-m-g-c ). Het eerste hoofdstuk komt er zo snel mogelijk aan! En ik wil jullie nog even bedanken voor de 9k reads! (:o)

Liefs,

Liesannnnnn.

She's it | 5SOS | book 1Where stories live. Discover now