Luku 30. And I'm thinking 'bout how people fall in love in mysterious ways

295 26 2
                                    

Ed Sheeran - Thinking Out Loud 

Laura:

Suihku poikaystävän kanssa? Miten sitä kuvailisi ilman, että se kuulostaa ihan kauhealta.. Se on sekä ihanaa, huumaavaa, että työlästä ja hankalaa. Vesi riittää huonosti kummankin ylle, joten lämpimää vettä pitää vuorotella, toisen värjötellessä vieressä kylmissään. Saippua liukastaa ihoa ja tekee toisen kosketuksesta sulavamman, nopeamman. Kaakeliseinät tuntuu kylmiltä selkää vasten, mutta Eemilin lämmin keho ja pehmeät huulet saa mut unohtamaan sen ainakin melkein. Kylmät väreet kulkee iholla ja suihkun luoma lämmin höyry ei oo ainoo asia, mikä on kuumaa suihkussa. Sanomattakin selvää, että meillä kestää hetki jos toinenkin ennen kun päästään mun päikkäreiden jälkeen mihinkään tutkimaan kaupunkia.

Ilma on lämmin, joten valitsen päälleni punaisen olkaimettoman kesämekon. Oikeestaan mun vaatteet matkalle koostuu vaan erilaisista kesämekoista, joihin pukeutumisesta olin haaveillut koko talven. Ei voi kuin todeta, että kesä on mun lemppari vuodenaika, ihan ehdottomasti. Tietenkin iltoja varten mulla on jotain pitempää päällepantavaa, mutta kello ei ole vielä niin paljon, että aurinko laskisi muutamaan tuntiin. Joten hyvillä mielin lähden kaupungille pelkässä mekossa.

Eemil vetää mua kädestä pitäen pitkin katuja. Seuraan muiden ihmisten liikkeitä aurinkolasien takaa ja vilkaisen Eemiliä. Sillä on ollut kestohymy kasvoilla mun herätyksen jälkeen, enkä kieltämättä itekään voi olla hymyilemättä. Vieraassa kaupungissa kävellessä tuntuu, että kaikki murheet kotona on unohtunut, niitä ei oo olemassa ja hetken aikaa tuntuu, että on ihan eri maailmassa. Tietenkään arki ei oikeasti katoa mihinkään, mutta tää pieni irtiotto mahdollistaa sen, ettei tarvitse stressata ja ahdistua koko ajan asioista.

Eemil osoittelee nähtävyyksiä, joista on lukenut etukäteen. Se saa mut miettimään, kuinka paljon se olikaan tehnyt taustatyötä lyhyessä ajassa ennen kuin lähdettiin. Se kertoo jopa ravintoloista ja kahviloista, joissa se tahtoo käydä ja paikoista, joita tahtoo mun näkevän. Kannan kaulassa kameraa, joten nappailen aina silloin tällöin kuvia. Eemil nurisee mun valokuvaus innosta, koska se tarkoittaa sitä, ettei voi pitää mua kädestä kiinni koko ajan. Hellyttävää.

Me pysähdytään kanaalin yli menevälle sillalle ja Eemil kietoo kätensä mun ympärille, kun nojaan sillan kaiteeseen. Se laskee leukansa mun olkapäälle ja nojaa mun selkään. Hymähdän hiljaa ja suljen silmäni, nauttien just tästä hetkestä.

Kaikki on mennyt niin vauhdilla eteenpäin meidän suhteessa, että hieman ehkä jopa pelottaa tää vauhti. Mutta tällaiset hetken Eemilin kanssa saa mun epäilykset tulevasta väistymään, peittymään ihaniin hattaran kuviin. Ehkä hieman imelää, mutta ihan totta.

"Me voitais varata se condoliajelu jollekin illalle, auringonlaskun aikaan.." Eemil mumisee mun hiuksia vasten.

"Kuulostaa ihanalta, tää koko kaupunki huokuu romantiikkaa", mä huokaan ääneen ihastuksesta ja nojaan pojan rintakehään.

"Vaikka heti huomenna, sit voidaan mennä joskus päivällä vaikka toisella puolella kaupunkia.. Jos se siis on ees kivaa.. kellua jossain laivassa.." Eemil jatkaa ja siirtää kätensä paremmin mun ympärille.

"Hei, älä nyt pilaa tätä", mä tuhahdan vastaukseksi. "Mutta joo, vaikka heti huomenna kuulostaa hyvältä. Sitä oon ottanut eniten täällä."

"Mä kyllä enemmän ootin aurinkoa, lämpöä ja arjen unohtamista sun kanssa, kuin mitään veneajelua", Eemil naurahtaa. Mä käännyn sen sylissä ympäri ja koitan olla välittämättä sillan kaiteesta, joka painaa mun selkää vasten.

"Niin mäkin ootin tietenkin, mutta se kuulostaa niin ihanalta ja hauskalta jutulta, sanoithan sä itekin, ettei Venetsiassa voi käydä ilman, että kokee sen", mä nostan käteni Eemilin poskille puhuessani. Liikutan peukaloita sen kasvoilla silittäen ja lasken sitten käteni pojan olkapäille. Eemil on kiertänyt kätensä mun selän taakse ja kumartuu suukottamaan mua hitaasti.

"Onkohan täälläkin semmonen silta, johon voi kaiteeseen ripustaa lukkoja?" mä kysyn sen huulia vasten.

"Varmaan jokaisessa vähän isommassa kaupungissa löytyy sellainen, en kyllä tiiä miten täällä on sallittua semmonen.. Helsingissäkin on", Eemil vastaa ja jatkaa suukottelua.

"Jos Googlataan hotellilla, ja etitään semmonen huomenna, jos täältä löytyy", ehdotan ja tiiän kuulostavani joltain lemmenkipeältä ihastuneelta tytöltä, mutten annan sen haitata itteäni. Eemil myöntyy mun ehdotukseen muitta mutkitta, mikä saa hymyn kohoamaan mun kasvoille. Tän reissun jälkeen mun naama on varmaan seuraavan kuukauden kipeänä, kun hymyilen jatkuvasti.

//Valikoin julkaisupäiväksi torstain, niin kuin se oli vuosia sitten aina julkaisupäivä. Lukuja on tällä hetkellä kuukauden verran eteenpäin! Hyvää vappua kaikille :3

Sama vanha virsi, tykkää ja kommentoi mitä mieltä ♥

Sanoja: 652

~demonipinja

Lust is Saturday night; love is Sunday morningWhere stories live. Discover now