Luku 6. No don't leave me lonely now

853 65 3
                                    

Ed Sheeran - Bloodstream

Eemil:

Samuelia ei ole vaikea löytää. Ritan nauru kaikuu huoneen poikki, joten tietenkin isoveli löytyy sen luota. Me ei olla nähty pitkään aikaan, ja nytkin vain virallisissa juhlissa, jossa se on joutunut huomioimaan muita vieraita. Ei niinkään mua, sillä mä olen perheenjäsen. Vaikka ei mekään asuta enää saman katon alla. En oo ees pitkään aikaan käynyt kotona, sillä oon vaan ollut Lauran luona. Yhä tiiviimmin sen jälkeen, kun pienen välirikon jälkeen meidän välit palautu paremmiks.

****

Faija näyttää jälleen pistäneen Lauran pahaan paikkaan. Ehkä se on taas jakelemassa elämän viisauksiaan tai kyselemässä jotain noloa. Laura näyttää kiemurtelevan paikoillaan ja sen kädet on puristanut nyrkkiin osan mekon helmaa. Mä mutristan huuliani ja vilkaisen faijan suuntaan ennen kuin kylmästi ohitan sen ja otan Laurasta tukevasti kiinni. Se näyttää värisevän kuin haavanlehti, eikä näytä tajuavan sitä itsekään. Laura ojentaa meidän takkien vuoronumerot ja tuijottaa tärisevää kättään ennen kuin laskee sen jälleen hipelöimään mekkonsa helmaa. Mitäköhän faija on sanonut?

Me päästään ulos hyytävään ilmaan, kummallakaan ei ole haluja hyvästellä talon isäntää. Laura vetää takkinsa taskusta tupakka-askin heti, kun raskas ulko-ovi sulkeutuu meidän takana.

"Onks sulla tulta?" Lauran ääni on hiljainen ja hieman käheä. Mimmi nostaa tupakan huulilleen, taputtelee takkinsa taskuja ja vilkaisee samalla mua. Nyökkään vaiti ja kaivan taskusta sille sytkärin. Tekee itekin mieli tupakkaa moisen juhlan jälkeen, joten pian me kumpikin nojaillaan mun autoon vierekkäin ja I poltetaan röökiä hiljaisuudessa.

Kumpikaan ei sano sanaakaan, kun me kivutaan autoon. Mä lähden peruuttamaan pihasta ja vilkaisen samalla vieressä istuvaa Lauraa, joka halaa itseään ja tuijottaa apaattisena ulos ikkunasta. Ehkä sillä on kylmä. Ehkä sillä on takki tyhjänä juhlien jälkeen. Ehkä ei ollutkaan hyvä idea viedä sitä mun suvun keskelle noin vain.

"Onks kaikki okei?" mä kysyn, kun me päästään Lauran parkkipaikalla ilman, että kumpikaan on sanonut mitään.

"Joo", Laura vastaa ja kipuaa autosta ennen kuin mä ehdin sammuttaa sitä. Kohotan kevyesti kulmiani ja kiirehdin mimmin perään. Rappukäytävässäkin kumpikin on hiljaa, vaan meiän askeleet kaikuu siellä. Laura on selvästi ajatuksissaan, joten annan sen olla. Me päästään pimeään kämppään sisälle ja Laura kulkeutuu suoraan kohti kylppäriä.

"Meen suihkuun", kuulen hiljaisen sanat vaivalla juuri ennen kuin ovi menee kiinni. Mä seison hetken aikaa pimeässä huoneessa ennen kuin etsin valokatkaisijan. Kävelen istumaan sängylle ja kuuntelen, kuinka suihku menee päälle. Löysään kravaattia kaulalta ja heitän puvun takin taakseni sängylle. Mä nojaan kyynärpäillä polviin ja huokaisten hieraisen kasvojani. Että semmonen ilta.

Mä riisuudun ja astelen kylppäriin, jonka ovi ei ole lukossa, vaikka aluksi olin kuvitellut Lauran laittaneen sen lukkoon. Tummatukka ei kuule mun sisääntuloa suihkun yli. Mä katselen hetken aikaa, kuinka se seisoo silmät kiinni suihkun alla ja nojaa käsillään seinään, kunnes itsekin liityn veden alle sen seuraksi.

//Torstai on täällä taas, vieriipä viikot nopeaan. Hieman ehkä lyhyt luku/ei tapahtunut kummempia.. Toivottavasti tykkäätte silti 8)

Sanoja: 465

Kommentoi ja äänestä ~ demonipinja

Lust is Saturday night; love is Sunday morningOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz