Now shattered lovers find they place

1.6K 71 15
                                    

Ed Sheeran - No luck

Prologi

Kengät tarttuvat koko ajan kiinni tahmeaan lattiaan. Ihmiset yrittävät liikkua musiikin rytmissä, mutta samalla väistellä vieressä huojuvia tovereita. Tilassa on kuuma ja nihkeä hiki virtaa jokaisen iholla. Pitemmän hiukset tarttuvat niskaan kiinni ja välillä tuntuu siltä, että happi loppuu kesken laulavan lauseen.

Kerään katseita ja tiedän asuni provosoivan muutamaa lähestymään. Tiedän mekkoni halaavan vartaloani juuri oikeista kohdista, eikä rintavarustukseni koossakaan ole mitään vikaa. Olen nostanut tummat hiukseni korkealle ponnarille, joten ne kutittelevat silloin tällöin olkapäitäni. Annan jalkojeni kuljettaa minut eteenpäin moisista himokkaista katseista välittämättä eteenpäin ja seisahdun tiskin eteen. Siinä on tungosta, mutta juuri minulle sopivan kokoinen väli. Jään odottamaan baarimikkoa kärsivällisenä ja käännyn puolittain takaisin tanssilattiaa kohden. Annan katseeni kiertää tilassa, sillä en ole vielä löytänyt etsimääni.

Saan melko nopeasti tilaukseni ja lähden drinkin kanssa puikkelehtimaan ihmisten sekaan. Ilta on vielä alussa, mutta baari on vetänyt kohtalaisen hyvin sisään väkeä, vaikka viikko onkin vasta puolessa. Perus suomalaisten pikkulauantai. On kuitenkin vasta tammikuun puoliväli, joten lomillakaan ihmiset eivät vielä ole. Tai ehkä heidän joululomansa ulottuu uuden vuoden puolelle, vaikka virallinen lomakausi onkin jo ohi.

****

Muutamaa tuntia myöhemmin olen löytänyt itseni hurmaavan nuoren miehen seurasta, vaikkei hän ollutkaan se, jota olin tullut tapaamaan – viihdyttämään. Jätän nuorukaisen ystäviensä seuraan ja lähden kiertämään baaria ympäri uudemman kerran. Jalat ovat väsyneet korkokengistä, korvia särkee kovalla pauhaava musiikki ja päätä huimaa heppoinen humala, jonka olin ansainnut kahden shotin jäljiltä.

Tunnistan meluavan jätkäporukan heti, kun sellaisen näen. Tunnistan myös tummatukkaisen nuorukaisen, jonka kanssa olin puhunut aiemmin, jolta olin ottanut ryppyiset setelit ja vinkkaavan silmän vastaan. Kohotan leukani itsevarmasti pystyyn ja lähden luovimaan tietä heidän luokseen.

Punainen paita, ruskea tukka, niin minulle oli kerrottu. Poikaa ei ole vaikea erottaa muiden joukosta, vaikka heitä onkin melkein kymmenkunta. Muut näyttävät vanhemmilta, mutta punapaita näyttää hädin tuskin täysi-ikäiseltä.

Astelen itsevarmoin askelin hänen eteensä ja vedän mukanani tanssilattialle. Muut viheltävät ja huutelevat peräämme, mutta siinä vaiheessa pystyn vain keskittymään suloiseen virnistykseen, joka on noussut pojan kasvoille. Pieni pilke säihkyy punapaidan silmissä, kun hän asettaa kätensä lanteilleni ja vetää minua lähemmäs.

****

Tunnen käden valuvan reittäni pitkin liian lyhyen mekkoni helmalle ja pujahtavan paljaalle iholle. Vessan kylmä laattaseinä kihelmöi selkää vasten. Lämmin hengitys painaa kaulaani vasten, kunnes tunnen pehmeät huulet ihollani. Suudelmat ovat heiveröisiä ja näykkäisyt kokeilevia. Puristan karheat hiukset nyrkkini sisään ja hengähdän hiljaa.

"Mä olen Eemil", poika hengähtää suudelmien välissä ja vilkaisee kasvojani. Tiesin sen etukäteen, mutta vastaan silti esittelyihin, vaikken näekään siinä mitään järkeä.

"Sofia", kuiskaan hiljaa ja ohjaan Eemilin takaisin suudelmaan.

Me päädytään yöksi samaan osoitteeseen, vaikkei se kuulunutkaan alkuperäiseen suunnitelmaan. Olin ottanut maksun vain provosoivasta tanssista ja muutamasta suudelmasta. En kuitenkaan välitä, sillä aamuun mennessä Sofia on jo kadonnut.


// Uusi kirja, uudet kujeet! Pidän pienen julkaisutauon, joten ensimmäinen luku kirjaan ilmestyy 2.11. Lisää toki tämä kirja kirjastoon, niin saat heti ilmoituksen kun sen aika on! 

Luvut ovat jälleen n. 200-500 sanan mittaisia raapaleita monen ihmisen näkökulmasta. Luvun alkuun tulee aina nimi, kenen näkökulmasta on kyse. Kommentoi ja äänestä ~ demonipinja

Lust is Saturday night; love is Sunday morningМесто, где живут истории. Откройте их для себя