49. Bölüm

18 7 0
                                    

Öncelikle Megfredor'un doğal bir oluşum olduğunu ve tabiatla uyumlu her şeyin onunla birleşebileceğini bilmeni isterim. Megfredor tüm enerjiyle birleştikçe Megfrelalıların gezegenin özüyle iletişim kurma olanağı artar. Fakat bu şekilde görüşmek için Megfredor'a ihtiyaçlarının olmadığını söyleyebilirim. 

Hepimiz özgür seçim evreninin bütünü tamamlayan parçalarıyız. Mikro ve makro tüm canlılar birbiriyle hem yaratım sürecinde hem de sürecin işleyişinde müthiş bir işlevdeşlik oluştururlar. Bu yüzden benimle kurulan iletişim, aslında onların duymak istedikleri yanıtlardan oluşmakta. Onlar, bu deneyimle birlikte bir diğer basamak olan nihai ölümsüzlüğü yaşayabilirler ve bu süreçte onların kararlarına müdahale etmek kozmosun temel yasasına aykırı olacaktır. Fakat bu konuyu burada rahatlıkla konuşabiliriz, çünkü sizler artık bu bilgiye hazırsınız; tıpkı bir zamanlar Lotuprana'nın da hazır olduğu gibi... 

Megfrelalılar Megfredor ile ömürlerini uzatabileceklerini keşfettiler. Bu keşif, onların Megfredor'un hesaplanamayacak kadar güçlü kozmik enerjisini keşfetmeleri ile doğan fikirleri ile ortaya çıktı. Onlar en nihayetinde doğal yaşamlarıyla zaten çok uzun süre yaşayabilirlerdi, fakat önceki hayatlarında farklı gezegenlerde deneyimledikleri ölümler, onların bu yaşamda da ölebileceklerini yorumlamalarına sebep oldu. Onlar bu yolculukta çok büyük yollar kat ettiler ve ölüm katını da aştıklarında ortaya çıkacak enerji, koşulsuz sevginin en büyük arzusunun gerçekleşmesini sağlayacak. İşte onlar şu anki düşünceleriyle benden duymak istediklerini duydular ve ben de onlara Megfredor'un hayatta kalmayı nasıl sağladığını açıkladım. Onlar, buraya adım attığınız konumda yeniden yer aldıklarında, yani bu boyuta geliş deneyimi yaşamadan yalnızca konumun üstünde durduklarında ve uygun birkaç basit duruş şeklini gerçekleştirdiklerinde tüm kalpleriyle bedenlerinin yenilendiğini ve ömürlerinin çok daha uzun olduğunu söylediler. Bu enerji onların bedenlerinde anında tezahür etti. Artık onlar kalplerinin yukarısındaki salgı bezleri sayesinde ömürlerini uzatmayı başardılar. Fakat şu an yaydığınız yeni yüksek titreşim sayesinde yepyeni keşiflere hazırlık yapıyorlar. Evet, onlar zamanı geldiğinde ölüm katını aşabilecek bilinçle dolacaklar. Onların artık ne benimle iletişim kurmak için ne de sonsuz bilinçli yaşam için Megfredor'a ihtiyacı kalmayacak. Sonuç her ne olursa olsun, tüm kainatın yaşayacağı o deneyimi yaşayacaklar. Gelelim diğer sorunuza: Benim ve Yılkapi'nin de ömrü tükenecek mi? 

Yanıt çok basit: Bu sorunun yanıtı sizsiniz. Eğer siz bunu küresel olarak yaratırsanız ben ve Yılkapi de daimi olacağız. Tüm Megfrela yerlileri olarak ortak bilinçle bu yaratımı gerçekleştirirseniz, ortaya çıkacak enerji ve bizim daimi var oluşumuz her yerden görünebilecek. Uzaklarda gözlem yapan farklı gezegenlerdeki astronomlar açığa çıkan enerjiyi keşfedip ne olup bittiğine anlam veremeyecekler, fakat bu koşulsuz sevgiden doğan ışık, tüm kozmosa her ne olursa olsun tamamen aktarılacak kadar güçlü. Eğer onlar, derinliklerinde var olan çocuğun ışığı algılamasına izin verirlerse asla korkuya kapılmayacak ve medeniyetlerine harika ötesi pencereler açacaklar. Ancak bilmeniz gereken bir şey var. Bu kararı yalnızca bizim daima var olmamız için vermek isterseniz, bu süreç ortak bilinci oluşturma çabasına girilmesine sebep olur ve kendi tekamül sürecinizi oldukça uzatmış olursunuz. Evet, sonsuzluğun ışığında her ne deneyimlersek deneyimleyelim adımlarımız koşulsuz öze doğrudur, fakat şimdi önereceğim durumu belirttiğimde, seçiminizin ne anlama geleceğini bileceksiniz.
Siz, kendi içinizdeki tanrısallığı olabildiğince sınırsız bir şekilde deneyimleyerek artan titreşim aracılığı ile beni ve Yılkapi'yi daimi kılabilirsiniz. Tanrı'nın en büyük arzusu her bir varlığın içindeki tanrısallığını tamamen deneyimleyerek kendisini tezahür ettirmesidir. Her bir varlık titreşimini artırarak farkındalığın farkına vardığında, ortak bilincin oluşması çok ama çok daha kısa bir süre alacak. Megfrelalılar bunu keşfetmeye yakındı, sizinle birlikte çok daha yakın oldu. Her şey kesinlikle yolunda. Bunu asla unutmayın."

Megfrela sözlerini tamamladığında bizler hep bir ağızdan söze girdik:
"HER ŞEY YOLUNDA!" 

  

Kozmik (Kitap & Sesli Kitap)Where stories live. Discover now