|Nine|

569 29 4
                                    

Bylo to pár týdnů, co Steve přivedl Buckyho zpět. Mezitím Steve obdržel medaili za statečnost a Bucky byl znovu dosazený do 107 pluku. Jsem tak pyšná, že můžu být jejich kamarádka.

Všichni jsme teď byli v Londýně, v podzemním zařízení, kde se o všem rozhodovalo. Já, Steve a Peggy jsme stáli blízko mapy, zatímco Steve značil všechny informace, které věděl o lokaci Schmidta a jeho mužů.

„Pátá základna byla v Polsku, blízko Baltiku," řekl Steve a nakreslil křížek. „A šestá někde tady, asi 30, 40 mil na západ od Maginotovy linie." Muž jménem Agent Burges si od nás převzal mapu. „Jenom jsem se na to rychle podíval," řekl Steve mým směrem.

„Nikdo není dokonalý," řekla jsem, aniž bych z něj spustila oči. Odkašlala jsem se a společně s Peggy odešla, Steve se držel blízko nás. Přešli jsme k větší mapě s malými továrnami a malými vlajkami hydry.

„Tohle jsou všechny továrny na zbraně, o kterých víme," vysvětlil Steve. Připojil se k nám Colonel Phillips. „Seržant Barnes říkal, že Hydra přesunula všechny části do jiného zařízení, které není na mapě." No, tak to nám pomůže(!).

„Agentko Carterová, spojte se s MI6. Chci, aby všichni hledali hlavní základnu Hydry," přikázal Phillips a Peggy s přikývnutím odešla.

„Co my?" zeptala jsem se.

„My rozděláme oheň pod jeho zadkem," řekl Phillips. Přišla k nám pěkná blonďatá agentka a předala mu papíry. Pamatovala jsem si, že se jmenuje Agentka Swann. Nikdy jsem s ní nemluvila, ale poznala jsem, že mě nemá ráda podle dýk, které na mě vysílala skrz její oči. „Co říkáte, Rogersi? Je to vaše mapa. Myslíte, že s ní dokážete vymazat Hydru?" Usmál jsem se nad změnou, kterou Phillips ukázal. Konečně začal se Stevem jednat tak, jak chtěl, aby se s ním vždycky jednalo.

„Ano, pane. Budu potřebovat tým."

„Už dáváme dohromady nejlepší muže."

„Se vším respektem, pane, to já taky," odvětil Steve. Podívala jsem se na něj.

„A o koho jde?" zeptal se Phillips.

„Sto sedmý pluk," odpověděl Steve jednoduše. Další Agent přišel, zašeptal něco Phillipsovi a ten pak přikývl.

„Omluvte mě na moment," řekl, než s tím agentem odešel. Agentka Swann se na mě ještě několikrát zamračila, než konečně taky odešla.

„Hádám, že tě asi nemá ráda," konstatoval Steve.

„Je mi to jedno, jestli ne. Takže použiješ sto sedmý pluk?" zeptala jsem se s překříženýma rukama.

„Myslím, že jsou to nejlepší, co bych mohl mít. Viděl jsem je v akci, jsou silní," řekl Steve, na což jsem přikývla. „Hej, s Buckym a sto sedmým si chceme dneska vyjít, půjdeš?"

„Nevím, Steve-"

„Můžeš s sebou vzít Peggy, pokud chceš. Stejně si myslím, že se Buckymu líbí." Oči se mi rozzářily a usmála jsem se, protože jsem chtěla, aby Bucky byl s Peggy už dlouhou dobu. I když se ještě ani nepotkali, i tak jsem to chtěla.

„Můžu?" zeptala jsem se a on přikývl. „Pak je to rande. Chci říct, že teda půjdeme," rychle jsem se opravila a doufala, že si toho nevšiml. Proč jsem řekla rande? Hloupá Ashley.

„Super. Uvidíme se večer. Stork Club?" Usmála jsem se a přikývla.

„Tak se uvidíme. Donutím Peggy se hezky obléknout." Mrkl jsem na Steva a on se usmál.

Agent Gomez | Steve Rogers / Captain America ◾ Book One - ThreeWhere stories live. Discover now