|One|

852 41 5
                                    

Mé jméno je Ashley Gomez a mám pro vás příběh, který vám musím říct, velký příběh. Ať už je dobrý nebo špatný, je na vás. Tohle je příběh o tom, jak jsem se stala známa jako Agentka Gomez.

--------------------------------------------------

Stála jsem v náborové místnosti se založenýma rukama před mužem, který četl mou složku.

„Rodiče?" zeptal se.

„Stella a Joey Gomez. Má matka umřela při porodu a můj otec ji následoval minulý rok po autonehodě," řekla jsem a ten muž si mě prohlédl odshora dolů.

„Jste si jistá, že žena jako vy bude v armádě užitečná?" zeptal se mě vážně.

Povzdechla jsem si. „Možná vypadám jako každá jiná žena, ale jsem silnější než mnoho mužů tady," řekla jsem hrdě, jelikož jsem věděla, že je to pravda. Nebyla jsem jenom žena, byla jsem žena s přístupem.

„Armáda není místo pro mladou ženu jako jste vy, ale vím, kam byste mohla jít. Agentka Carter se s vámi uvidí zítra." Usmál se a orazítkoval mi papíry. Široce jsem se usmála a rychle vzala svou složku a odběhla jsem za Buckym a Stevem. Bucky a Steve jsou mí nejlepší kamarádi a podporovali mě celou dobu, co jsem chtěla být v armádě a pomoct mé zemi.

„Steve, Bucky. JSEM TAM. JÁ JSEM SE TAM SAKRA DOSTALA!" křičela jsem a vběhla jsem do Buckyho chatky, kde na mě čekali.

„Máš to?" zeptal se Bucky s úsměvem a já rychle přikývla. „O můj bože, dobrá práce, Ash." Usmál se a pevně mě objal. Steve se za námi na nás usmíval a objal mě hned, jakmile mě Bucky pustil. Steve byl menší než já a velmi hubený. Většinou se kolem mě chová velmi ostýchavě, protože jsem holka, ale za tu dobu už by na mě měl být zvyklý. Přátelíme se už léta.

„Výborně, Ashley." Usmál se na mě a já mu to opětovala. Možná je trochu ostýchavý a vychrtlý, ale má to největší srdce ze všech lidí na světě. Nehledě na to, jak moc ho zmlátí, vždy se zase postaví na nohy.

„Takže... S kým budeš?" Bucky se usmál a dal si ruce do kapes.

Podívala jsem se do své složky a přečetlo jméno agentky. „S nějakou Agentkou Carterovou."

„Agentka Carter. Víš, že když budeš s ní, tak ve skutečnosti vlastně ani nebudeš v armádě?" Můj úsměv spadl a já jsem se zamračila a Bucky pokrčil rameny.

„Opravdu?" zeptala jsem se a on smutně přikývl.

„Tak kde teda budu?" zeptala jsem se a padla jsem vedle Steva na postel. Usmál se na mě a já mu to opětovala.

„Myslím, že jsi jenom jedna z pomocnic, která pomáhá trénovat," odpověděl Bucky a sedl si vedle mě. „Je mi to líto, Ash, vím, že to není zrovna to, co jsi chtěla." S úsměvem mě objal.

„To je jedno. Alespoň něco budu moct udělat." Usmála jsem se na něj a on mě chytil za ruku. Tohle děláme normálně. Ne, nejsme nijak spolu, i když někteří říkají, že bychom se měli dát dohromady.

„Přemýšlel jsem, že se taky přidám," řekl Steve během ticha a moje a Buckyho hlava se na něj otočila.

„Ty jsi co?" zeptal se Bucky.

„Přemýšlel, že se přidám k armádě." Usmál se na mě, ale já jsem byla pořád šokovaná, že to opravdu chce udělat. Není zrovna v nejlepší kondici na to, aby byl v armádě.

„Děláš si srandu?" zeptal se Bucky a Steve přikývl. Bucky ze mě oddělal svou ruku, postavil se a rukou si protřel obličej. „Steve, už jsme ti to několikrát vysvětlovali."

„Já vím Bucky, ale já to fakt chci. Ash, ty mě chápeš, ne?" Smutně se na mě podíval, a tak jsem se na něj slabě usmála.

„To ano, Steve, ale jsi si tím opravdu jistý?" zeptala jsem se ho.

„Na sto procent." Ušklíbla jsem se na něj a dala jsem mu pusu na líčko. „Tak do toho jdi." Usmála jsem se na něj a on mi to oplatil.

„Děláte si ze mě srandu?" vyštěkl Bucky, načež jsem se na něj přísně podívala. „Jestli to chce, tak ho nech," bránila jsem Steva. Vždycky jsem měla pocit, že musím Steva bránit, protože je to můj nejlepší kamarád a taky proto, že v něj věřím.

„Viděla jsi ho, Ash? Nevydrží ani minutu." Bucky se zvýšeným hlasem ukázal na Steva.

„Tím si nemůžeš být jistý. S dobrým výcvikem může být úžasný."

„Výcvikem, huh? Ash, nedokáže běžet ani pět minut."

„Bucky," varovala jsem ho, jelikož jsem nechtěla, aby Steve tohle všechno poslouchal.

„Co, říkám jenom pravdu. Zemře tam během dvou sekund."

„Tím si nemůžeš být tak jistý, Bucky," zakřičela jsem na něj a následovala ho ke dveřím.

„Takže teď jsi expert na tohle všechno? Ash, já jsem v tom už rok a půl a vím, jak to tam chodí a taky vím, že Steve není dost dobrý," zakřičel, než pokoj opustil. Otočila jsem se na Steva a jemně jsem se na něj usmála.

„Jestli to opravdu chceš udělat, Steve, tak jen směle do toho. Nenech Buckyho, aby tě stáhl dolů," řekla jsem a sedla jsem si zase vedle něj. „Nenech nikoho, aby tě stáhl dolů." Usmála jsem se na něj a on na mě.

„Díky, Ash." Pevně jsem ho objala a usmála jsem se na něj, když jsme se odtáhli. „Kdykoliv, drobku," zažertovala jsem, než jsem se postavila k odchodu.

„Jak říkáš, příšerko," oplatil mi to. Tohle je jedna z takových našich věcí.

„Buď zticha, blbečku." Mrkla jsem na něj a odešla jsem.

--------------------------------------------------

Steve's P.O.V.

To mrknutí, to jedno mrknutí je jediné, co musí udělat, aby se mi rozechvělo srdce. Jenom tím, že byla sama sebou, se mi srdce chvělo. Byla tím jediným, co jsem chtěl. Jediným, co jsem potřeboval. Zamiloval jsem se do ní hned, jakmile jsem ji potkal. Byla nádherná a pořád je. Bucky ví, že se mi líbí, tak jsme se potkali. Viděl jsem ji na druhé straně místnosti a hned jsem ji chtěl poznat. Ale vzhledem k tomu, že jsem takový, jaký jsem, moc jsem se styděl na to, abych za ní šel. Chci říct, podívejte se na mě, vedle Buckyho jsem nic. Přeci jen, to on je ten v armádě, ne já. Všiml si, jak se na ni dívám a šel nás představit, protože už ji znal. Od té chvíle, co jsem znal její jméno, jsem se do ní zamiloval. A všechny ty roky, kdy chodila na rande s kluky, kteří byli totální debilové, jež opustila, jsem ji mohl mít. Ale nemám, protože vím, že by neplýtvala časem na někom, jako jsem já. Jsem jenom její nejlepší kamarád, nic víc.

⭐⭐⭐

Doufám, že se vám první kapitola líbila a že tu zanecháte nějaké ty hlasy a pár komentářů, ať vím, jestli má cenu pokračovat. :)

Bude mi asi ještě chvilku trvat, než se do překládání takového příběhu dostanu, jelikož je to něco jiného než UIFYA. :D Doufám tedy, že se mnou budete mít trpělivost a že zůstanete po celou dobu, kdy budu tento příběh překládat. :)

Love ya all xx.

Lie

Agent Gomez | Steve Rogers / Captain America ◾ Book One - Threeजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें