~45 | 2~

622 67 6
                                    

Elisa boğazındaki ellere vurmaya başladı. Nefes almak gittikçe zorlaşıyordu. Bebeğine bir şey olabilir düşüncesi aklına geldiğinden beri tırnaklarını adama geçiriyordu. Ama karşısındaki adam inatçıydı. Tepki bile vermedi. Elisanın gözleri kararmaya
başladı. Ama biri gelip karşısındaki kişiye yumruk atınca kurtuldu. Elisa öksürerek yere oturdu ve kavga eden kişilere baktı. Bu Prens Theo ve Prens Victor'du.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun?!"

"Ben ne mi yapıyorum? Annemi öldüren o aşağılık adamın kızını öldürerek intikamımı alıyordum! Sen engel olana kadar! Şimdi çekil önümden!" Dedi ama Prens Theo ikinci yumruğu atacakken Elisa hemen kalktı ve Theoya sarıldı. Hayır şimdi dövüşemezdi. Elisa iki dakika önce ölüm tehlikesi geçirmişken Theo bir belaya karışarak Elisayı zor duruma düşürmemeliydi. Elisa bebeğini doğurana kadar savunmasızdı.

"Theo lütfen yapma! Başını belaya sokma! Eğer prensle kavga ederseniz ceza verilecek. Bu ceza sürgün olursa ben ne yaparım? Sana ihtiyacım var!" Dedi ve ağlamaya başladı. Theo durdu. Elisanın dediği doğruydu. Theo için bebeği çok önemliydi. Bu yüzden sinirlenmişti Victora. Dövmek istiyordu. Ama bebeği doğana kadar Elisayı yalnız bırakmamalıydı. Bu işi belli bir süreliğine erteledi.

"Seninle daha sonra görüşeceğiz Victor!"

"Bekleyeceğim Theo!" Dedi ve gülmeye başladı. Theo ise onun sözlerini aldırmadı ve Elisayı kollarını tuttu. Ve yavaşça yürüdüler. Biraz uzaklaştıklarında Theo Elisaya döndü.

"İyi misin?"

"Sanırım İyiyim" Dediğinde Theo memnun olmadı.

"Biz yine de doktora gidelim" dedi ve birlikte yürüdüler. Yavaş ve küçük adımlarla doktorun odasına geldiler. İçeri girdiklerinde ise tanıdık bir yüzle karşılaştılar. Tabi bu karşılaşma Theonun hoşuna gitmedi.

"Elisa? İyi görünmüyorsun, iyi misin?" Dedi Tina merakla. Muhtemelen Tina da bir olay yaşamıştı ve doktora gelmişti. Elisa kafasıyla onaylayarak konuştu.

"İyiyim, sorduğun için teşekkürler" dedi. Tina söze girecekti ama Theo hemen konuşunca lafı ağzında kaldı.

"Ben gidiyorum, işim var. Ben gelene kadar burada kal" dedi. Elisa onayladı ve Theo gitti. Elisa hemen Tinayla konuştu.

"Sen iyi misin Tina?"

"Aslında doktora gelene kadar iyi değildim. Çünkü ayağım kaydı ve yere düştüm. Ama önemli bir şey yokmuş. Dinlenince ağrıların kalmaz dedi doktor. Bebeğim ise gayet iyiymiş. "

"İyi olmana sevindim..."

"Peki sen neden buradasın?"

"Şey... Prens Victor... beni boğmaya çalıştı..."

"Aman Tanrım! Elisa gerçekten bir şeyin yok değil mi?"

"Bebeğim iyi olsun istiyorum sadece..."

"Seni Prens Theo mu kurtardı?"

"Evet..."

"Bak işte! Bebeğinin babacığı çocuğunu zamanında kurtarmış. Bence ikinizde iyi olacaksınız!"

"Umarım..."

"Benim çıkmam gerek, yalnız kalabilecek misin? İstersen yanında kalırım"

"Yok... Sadece Prenses Aileeni çağırabilir misin?"

"Tabi!" Dedi ve odadan çıktı. Elisa da doktor tarafından kontrol edildi. Doktor incelemeleri bitince konuştu.

"Gayet iyisiniz Prensesim. Boynunuzda oluşan kızarıklık yarına kalmadan iyileşecektir merak etmeyin."

"Teşekkürler doktor" dedi ve Elisa kapının yanında duran sandalyeye geçip oturdu. Kısa bir süre sonra Aileen içeri girdi.

"Elisa iyi misin?" Dedi. Nefes nefese kalmış bir şekilde. Muhtemelen koşarak gelmişti. Elisa önemsendiğini görünce mutlu oldu.

"İyiyim. Doktor kontrol etti..." dediğinde Aileen derin bir oh çekerek yanına oturdu.

"Şey... Aileen... Kraliçemiz için... ben çok üzgünüm!" Dedi yere bakarak. Elisa prensesin yüzüne bakamıyordu. Çünkü kraliçenin katili babasıydı. Ama neyseki prenses ona aynı davranmaya devam ediyordu. Aileen Elisanın omzunu tuttu ve konuştu.

"Bunu şimdi konuşmayalım Elisa, benim sana sormam gereken daha önemli bir soru var"

"Dinliyorum"

"Biliyorsun... Hem iç hem de dış askeriyeye Prens Theo bakmaya başladı. Asillerden destek topluyordu. Asillerin en büyük ailesi Miul ailesi de desteklemeye başladı. Artık komşu ülkelerle de iletişime geçti. Üstelik önündeki en büyük engel olan annemi geçmeyi başardı."

"Evet?"

"Elisa... Hemen bir karar vermen gerek... Kocanı mı destekleyeceksin? Yoksa Prens Markı desteklemeye devam mı edeceksin?"

OyuncakçıWhere stories live. Discover now