Pozoruj a nepředpokládej

22 0 0
                                    

Šli pomalu městem zpátky k zahrádkám a malému ztracenému domečku.
"Kouzlení není tak složité, jak se většina lidí domnívá. Proč jim to nejde je proto, že žijí svůj život skrze své iluze. Ohraničí svůj svět na umělé vytvořené prostředí, přátelé, svůj pokoj a své zlozvyky a zvyky. V této omezené bublině plně vládnou. Alespoň tomu věří.
Jenže pak přijde něco z venku a oni zjistí, že jejich bublinu může cokoliv zbourat. A tak chtějí obsáhnout do své bubliny i to, zvětšit ji. Má to problém," otočila se s otázkou k žačce, která šla vedle.
Mona se zamyslela.
"Že vždy je hranice a za ní něco co neovládají?" zkusila.
"Ano. A že ovládat větší bublinu je namáhavější. Čím více se snaží, čím je větší, tím více práce to dá opravdu ovládnout.
A tak věří že kouzlo je o tom, zvládnout ovládat mnohem větší bublinu než ostatní!
Ale kouzlo není o ovládání okolo, ale především vnímání! Pozorování. Žádná bublina, otevři se světu a všemu okolo. Zbav se strachu a zvyků své bubliny. Prostě ji sama znič. Žádná bublinu na! Jen nekonečný svět a v něm svobodné pluk ty
Neovládej to, jen pozoruj. A příjmy vše co přijde se zvědavosti a radostí! Bez předpokladů co s čím souvisí. Co je proč. Bez předsudků co je dobré a co špatné.  Každou chvíli vnímej svět jako dítě co předpokládá, že vše souvisí se vším. Protože to je skutečně velká pravda! Nic nevíš, ale ani to vědět nepotřebuješ.
Prostě přestaň potřebovat, jen se dívej s radostí okolo.
V tom buď dítětem!!'" poradila ji čarodějka. "Svět je v ženské energii a ta nelze kontrolovat. Můžeš se s

ČARODĚJKA GINGERWhere stories live. Discover now