Sebepoznávání

74 6 3
                                    

"Dobré ráno," zašeptala Ginger, když se Mona ještě napůl ospalá protáhla a rozhlédla se po stísněné světničce. Čarodějka seděla na matračce u nohou Jitky a meditovala.

"Dobré ráno," zašeptala dívka. Přitom uhnula pohledem a zrudla ve tváři.

"Copak se ti stalo?" podivila se Ginger zvědavě.

"Nic!" protestovala Mona a zachumlala se zpět do spacáku.

Čarodějka s pochybností přikývla, vstala a přešla ke stolu. Vrátila se zpátky s miskou a přistrčila ji k dívce.

"Přes noc, dokud jsi byla v klidu, to tvé tělo zvládne, ale ráno musíš myslet na to, že bys měla pustit krev ze sebe. Zvláště když se takto vrtíš! Nebo to držet pánevními svaly."

Mona přikývla a slezla z matrace nad nádobu. Čarodějka ji nechala soustředit a když se dívka utřela a zalezla zpět do pelíšku, teprve pak pokračovala šeptem v rozhovoru.

"Jsme přítelkyně. Se mnou můžeš mluvit o čemkoliv. Pro mne jsi už dost velká. Tak o co jde?"

"Já nevím?" znejistěla dívka. "Nebudeš se zlobit?"

"Nebudu! Nikdy se nezlobím pro otázky," přilezla blíže a posadila se na kraj její matrace.

"Viděla jsem tě v noci s mamkou!" zašeptala.

"No moc tiché jsme nebyly," připustila omluvně čarodějka. "A?" optala se. Cítila že nebylo řečeno vše.

"Vaše Yoni... byly tak otevřeně!" zašeptala nejistě.

Ginger ji pohladila.

"Otevírání srdce i sebe světu, to je kouzlo ženy. Pamatuj si to, žena která se uzavře vadne a stárne.
Ale zatím se umíš otevírat i ty, i když to možná nevíš. Jak jsi večer přišla od víly, bylas také celá rozkvetlá," usmála se na ni rošťácky.

Dívka stydlivě zalezla pod spacák.

"Mohu se zeptat ještě na něco osobního?" zašeptala z poza něho. Když už dostala odvahu pokládat tak intimní otázky, chtěla vědět víc.

"Jasně!" přikývla čarodějka.

"Masturbovala jsi i v Černé škole?" zašeptala z poza deky.

"To víš že jo!" přikývla Ginger. "Vstávala jsem jako první a před snídaní měla skoro hodinu jen pro sebe. A masturbování patří k poznávání sebe i svého těla. Je to další z drobných kouzel, ze kterých se můžeš těšit.

"Já vždy po ránu," špitla Mona. "Mamka spí dlouho, nebo je už v práci."

"Já také po ránu," usmála se čarodějka. "Při ranní meditaci. Pomáhá mi to víc vnímat sebe a svou cestu. Ale po včerejší noci mi dnes postačí jen samotná meditace," pohladila ji Ginger. "Pro úřední nedospělost jste byli ponecháni v dospívání sami, bez rady. Někdy se zapomíná, že sexuální dospělost je dost inviduální a u většiny začíná dříve než v osmnácti. Víš kolik bylo Julii když se oddala Romeovi, nejromantičtějším milencům?"

Dívka pokrčila rameny.

"Nebylo jí ještě třináct. Byla mladší než ty!" pošeptala ji do ucha spiklenecky. "Tvá mamka je důsledek takové odtažité výchovy. Sexuálně je v něčem mladší než ty!

Není dobré opakovat chyby ostatních. V ničem. Lepší se je ptát!"

"Opravdu je to kouzlo? Mám spíše dojem, jak to všichni tají, že jde o něco špatného či podivného!"

"Je to kouzlo! A kouzla působí na lidi podivně, protože jim nerozumí! Lehni si a zavři oči, ukážu ti to. Neboj, vůbec se tě nedotknu. Jen budu kouzlit. A přesto tvé tělo bude reagovat."

Mona zvědavé ulehla na matraci, natěšená na kouzlo. Přitom se uculovala. Ginger ji překryla bedra spacákem.

"Uvolni se! Věříš mi?" zeptala se přívětivě.

"Ano," přikývla a trochu se zklidnila.

"Dobře. Naše těla jsou plná energie. Podle toho jak a kam teče, to ovlivňuje i vnitřní pochody.

U kluka je zdrojem energie penis a od něj se rozebíhá do celého těla. Muž je jednosměrový, energii vede k cíli. V magii je penis "elektrický", vyzařuje. A hlava i srdce "magnetické", přijímá. Proto jdou do všeho tak hr a myslí občas penisem než hlavou."

Mona se tomu uchechtla.

"U ženy je to naopak, energie z jednotlivých částí, periférií, směřuje k Yoni. A to nás pak otevírá! Žena je všesměrová, jako voda. Nezacílená - všude. Srdce a hlavu máme "elektrickou", vyzařujeme emoce a myšlenky. A Yoni je "magnetická". Přijímá. Když ji uzavřeš, přestaneš přijímat. A vše co se uzavře přijímání, umírá! Proto se otevírej.

Začneme?"

Dívka dychtivě přikývla.

Ginger se zklidnila a začala u končetin. Nabíjela je a probouzela v nich energii. A tu vláčným pohybem dlaní nad tělem propojovala se středem těla. Druhou čakrou jež ovlivňuje sexualitu a podbříškem. V klidném soustředění klouzala několik centimetrů nad dívkou.

"Až se celá ta energie uvolní, pronikne do každého kouta tvého těla. Otevři se tomu. Přijmi ji srdcem," pokračovala v probouzení energie.

Dech dívky se zrychlil. Přívaly energie proudily jejím tělem a v podbříšku se zamotávaly do zářivého uzlu, který narůstal. Pohled ji zeskelněl a paže odtáhla dál od těla, jako by se do ní přestávala všechna ta síla vejít. Pokrčila nohy a otevřela podvědomě Yoni. Dech ji těžknul, zapomínala dýchat.

"Už ti nechám soukromí," zašeptala tichounce čarodějka a přestala. "Tohle je na tebe až dost. Zbytek nechám na tobě," usmála se a lehce couvla z matračky. Pak zavřela oči a pokračovala dál ve své ranní meditaci.

-

Dívka sklouzla prsty pod přikrývku. Toužila tu sílu uvolnit. Rozvázat ten uzel. Šlo to snadno. Stačila chvilenka a uvolnil se. Zaplavil ji svou intenzitou. Utlumila výkřik mezi zuby a lapala po dechu. Poslepu nahmátla Ginger a přitáhla se k ní.

"Otevři se tomu! Směj se!" zašeptala čarodějka. "Je to kouzlo!"

A Mona se rozesmála. Hlasitě a šťastně.

ČARODĚJKA GINGERKde žijí příběhy. Začni objevovat