🔥3️⃣8️⃣🔥 Proloog 🔥

705 23 2
                                    

Pov Emma

Het is ruim een maand geleden dat ik buiten mocht gaan en nu op de vliegtuig stappen samen met Jason en naar Engeland. Ik moet James en Kyle laten weten dat ik veilig ben. Ik wou dat Jason me ketting geeft aan de deur. Dat ze eerst sad worden en daarna zien ze mij op tafel zitten. Bailey is ook mee. Wou zeker van zijn dat ik veilig ben. Er komen 2 mannen in pak aan met een zonnebril op. De mannen kijken mij meteen aan. Ik ga wat onderuit zakken. De mannen lopen veder. Ik vertrouw ze niet.

"Emma hoe heb je eigenlijk al tijd honger en eet veel maar je komt niet aan." "weet ik veel." "Ik blijf nog wel onze ontmoeten wel onthouden." Bailey kijkt ons raar aan. "Die graffiti op de muur binnen in school." zeg ik. "De school mocht wel een beetje kleur gebruiken." zegt Jason me zin na. Ik moet lachen.

Na dat we uit het vliegtuig zijn uit gestapt gaan we meteen naar James en Kyle toe. "Dus ik aan hun deur staan en de ketting geven." vraagt Jason. Ik knik. Jason stapt uit en loop naar binnen. Ik loop naar de kant waar Kyle en James slapen. Ik klim op hoog. Ik zie Jason bij de deur is. De jongens staan met hun rug naar de raam toe. Hun raam staan op een kier. "Ik moest dat af geven van een vriendin van me." hoor ik Jason zeggen. Ik klim binnen via het raam die blijkbaar open staat. Ik ga op de salontafel zitten. Kyle opent het papier. Ze zien daar de ketting die ik van Jason heb gekregen via Maverick. "De ketting van Em. Is ze?" "Ze wou dat jullie hem kregen." zegt Jason moeilijk. "Ik moet veder helaas." zegt Jason en loopt weg. De jongens draaien om en sluit de deur. Ze gaan op de bank zitten. "Het lijkt ofzo dat ik nu Em voor me zie." zegt Kyle. "Me to." Ik zucht luid. "Em?" "De enige echt." zeg ik. De komen op me af en geven me een knuffel. "We hebben je gemist." "Ik heb jullie ook gemist." zeg ik. Ineens wordt de deur op gegooid. De 2 mannen van het vliegtuig. Ze hebben Jason vast. "Emila Chantale Smit?" vraagt de gene die niet Jason vast heeft. Het komt me bekend voor maar waar van niet. "Achter me gaan staan jongens." beveel ik James en Kyle.

De jongens doen wat ik zegt. "Over wie hebben jullie het?" vraag ik. Ik kijk naar Jason. "We hebben het over jou!" zegt de man. Ik schiet in de lach. "Leuk geprobeerd maar ik weet zo ver ik weet Emma Smit." en doe een stapje naar voren. Bailey komt de kamer binnen. "Em rustig ze willen met jou praten." zegt Bailey. "Alleen." zegt Bailey als hij naar de jongens kijkt en Jason. De mannen laten Jason los en de jongens verlaten de kamer. Ik ga op de bank zitten. "Waarom noemde jullie mij dan Emila Chantal." zeg ik. "Zo heet je eigenlijk Em." "Wat!?" zeg ik. Bailey loopt naar me toe. "Niet nu gaan uit klappen!" waarschuwt hij me. "We weten dat jullie 2 bij een maffia zitten maar jullie gaan niet zomaar mensen vermoorden of anderen dingen. Jullie hack groep is echt goed. Dus misschien is het handig om bij de politie over te stappen met de hele maffia. Dan worden de meeste spionnen. Doe je mee erin?" me mond valt op. "Je pakt verdomme een vriend van me bij zijn nek die al 2 maanden vrij is van zijn ontvoering en dan vraag je ineens  mij om spionnen werk!"

"We moesten iets." "Maar niet hem pakken!" zeg ik boos. De mannen kijken me schuldig aan. "Be a goodgirl." hoor ik in me hoofd. Waarom dat. "Is er iedereen van de maffia mee eens?" "De meeste wel. Sommige gaan over stappen op een anderen als het gaat veranderen." "Ik doe mee." zeg ik. De mannen knikken. "Maar we blijven in het zelfde gebouw en we kiezen zelf wat willen doen. We krijgen ook vrij wanneer we willen." "Af gesproken." zegt de man.

*skip 4 maanden*

Alles loopt goed. We hebben best veel mensen al ontmaskerd. Het gevaar is alleen van de oude leden van de maffia. Daarvoor moet ik goed op passen. Ik heb een goede band met me vader gekregen. Ik heb me diploma gehaald in Spanje. Iedereen was verrast dat ik gewoon de beste was. Ja Jason en Meghan niet dan maar echt. Was lachen. Ik ben nu ook bezig met Jack om nummers te maken. Vandaag komt een nummer op het kanaal van mij. Bailey helpt mee. We hebben het grootste gedeelte bij me thuis op genomen maar ook een deel bij Bailey. Was ook leuk dus ja. Fans zijn benieuwd. Ik zie ook fanart waar Jack en ik aan het zingen zijn of een eigen creatie waar je goed kan zien dat Jack en ik het zijn.

Goodgirl Or BadgirlDär berättelser lever. Upptäck nu