🔥2️⃣4️⃣🔥

595 24 0
                                    

Pov Emma

Ik wordt wakker van een douche geluid. Ik voel me moe. Ik draai me om maar ik kom niet in slaap. Ik zie nu pas dat ik in me kleren van gisteren geslapen heb. Wauw. Ligt eigenlijk best lekker. Ik moet grinken. Ik val weer in slaap.

Ik ben in een ombekende kamer. I don't know waar dit is. Ik zie over bloed. Bloed op me lichaam en op de muren. Ineens komt Mischa. Fack. "Aaaa Olivia toch. Of beter gezegd Emma Smit! Mij wapen is eindelijk af." zegt ze. Ik wil op staan alleen lukt niet. "Kijk Emma. Als je nooit contact zocht met Anorld. Was je misschien nog blij gelukkig in Spanje maar je koos de verkeerde. Misschien had je ook nooit je krachten aan je vrienden moeten vertellen." zegt Mischa. Ze komt dicht bij. Ze pakt een mes uit haar zak. Ze maakt sneden in me arm. "Je verdient de pijn. Je verdient geen geluk. Iedereen waar je van houdt gaat dood." zegt Ze.

Ik schrik wakker. Ik kijk rond. Dit is niet mij kamer. Ik zie iemand op een matras zitten. Al snel zie ik dat het Bailey is. "Hey." zeg ik. Bailey draait zich om. "Hey. Hoe is het?" Ik haal me schouders op. Bailey komt op het bed zitten. "Wat is er gisteren gebeurt na dat ik in een havik veranderen?" Vraag ik. "Gijs en nog een jongen volgens mij heet hij Blake kwamen. Eerst probeerde hij je aandacht te trekken maar het leek niet te werken en hebben ze een wapen gepakt waarmee je uit de lucht schoot. Ik heb je gevangen." "Dat mogen alleen Blake, Anorld en Gijs doen." zeg ik. Bailey kijkt me vragend aan. "Hoe ken je Gijs?" "Gijs heeft me voor gezorgd als ik Spanje was. We hebben toch wel over een maffia baas?" "Euhhh ja. Wacht je zit bij de maffia?" Ik knik.

"Waarom heb ik je nog nooit gezien daar?" "Ik denk een lagere niveau dan mij." antwoord ik. Bailey kijkt me gekwetst aan. "Hier krijg je spijt." "Ow ja." "Ja kleine." zegt Bailey. Ik spring uit bed en ren de kamer uit. Bailey komt me achterna. Ik spring over de bank. Ik spring zo over de tafel blad. Ineens wordt het wazig. "Emma gaat het?" "Ja alleen even wazig." "Je moet even gaan zitten Emma." zegt Bailey. Ik pak een stoel en ga er op zitten. Bailey komt tegen over me zitten. "Emma heb je het weer?" vraagt Bailey na een tijdje. Ik weet even niet waar hij over heeft. Ik kijk hem vragend. "Waar Jason...." "Ja dat heb ik weer." afkap ik hem. Het is toch iets gevoelens voor me. "Mischa heeft zijn dood ook gefackt." mompel ik. Bailey pakt me hand. "Ik weet dat ze niet aan jou laat zien maar wel aan mij." hij stopt iets in me hand. Ik zie dat het een soort cip is.

Het zit nog wel een beetje onder het bloed. "Wat is dit voor cip?" "Dit heeft Mischa bij me gestopt maar omdat ik een gebroken nek kreeg en geopereerd moest worden. Werdt dit ontdek bij me." Ik kijk hem met groten ogen aan. "Waar is me telefoon?" "Op de salontafel. Hoezo?" "iets. Ik moet iemand bereiken." Ik pak me telefoon ik tik Anorld zijn nummer in. Al snel neemt hij op.

"Hey Emma."
"Hey. Je hebt waarschijnlijk de update van Blake al gehad van gisteren."
"Ja en dat hij jou broer niet vertrouwd."
"Weet je ook waarom?"
"ik denk omdat hij weet dat hij jou heeft aangerand bijna en hij vertrouwd het gewoon niet."
"Ow."
"Hoe gaat het?"
"Euhh... goed. Ik wil iets aan je vragen."
"Doe dat maar."
"Kan je aan me oom vragen waar zijn cip zit en hij het er uit wil hebben."
"Komt goed Ems. App of bel Blake om te zeggen dat je wakker ben."
"Is goed. Ik ga doei."
"Doei."

Ik hang op. Ik app meteen Blake dat ik wakker en dat het goed ga. "Emma wil je wat eten." "eten." "Wow maar wat voor wil je eten." "Eten wat niet giftig is." "Ik wordt moe van je." "Moet je goed slapen." "Komt omdat iemand anders op me bed lag." "I know." zeg ik. Bailey grinkt. "Ow ja. Doe maar brood." zeg ik. Bailey knikt en ga naar de keuken. Ik hoor een deur open en dichten. "Bailey!!!" hoor ik iemand schreeuwen. Een meisje komt de woonkamer. "BAILEY!" roept ze hardt als ze mij ziet. Bailey komt de woonkamer. "Mallisa wat doe je hier?" "Misschien kijken hoe het gaat?" "Hoe het gaat? Sirieus mee je die. Ik had voor het me gevoelens open gezet voor jou. Je ging vreemd met me beste vriend! 2 facking weken gelden." "Ik was dronken! Je hebt hier nu ook een slet hier. Emma Smit waar iedereen bang is op school." Ik zie Baileys knokkels wit worden.

Me naam is wel beroemd daar. "Wie mag jij wel zijn want ik durf te wedde dat jij niet daar op school zat." "Ow de dochter van het internaat door. Ik ga je zo hard er bij luisteren. Je pikt gewoon hem af. Wat voor iemand zit in jou." zegt ze arrogant. Ow ze weet niet wie tegen spreekt. Bailey wilt iets zeggen maar ik ben hem voor. "Leuk en aardig dat je me bij wil luisteren maar weet wel als je dat doet niemand er blij van wordt. En de iedereen ziet mij als een arrogante bitch die jou je mond gaan wassen." "Je bent een hoer." "Dan willen mensen me te minste." zeg ik en loopt op haar af. "Emma niet doen. Mallisa ga naar huis en laat mij en me zusje met rust!" "best maar zij gaat zo hard erbij geluisterd worden." zegt Millisa en loopt weg. Bailey komt naar me toe. "Sorry dat je er bij betrokken ben." "Was wel lachen." "Was wel lachen?" "Ja want zij is een jaloerse bitch en geeft de schuld af op dronkenheid. Nou als je goed weet als je dronken ben je in de stemming is." "Ik was in het zelfde huis." "Dan is ze gestoord. Mag ik haar slaan?" "Nou nee ik weet hoe hard je slaat." "Sirieus? Ik mag iemand wel slaan."

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now