🔥1️⃣5️⃣🔥

672 23 0
                                    

Pov Emma

"zullen we naar me huis?" vraagt Sjoerd. Ik knik. We lopen weg. Hij laat me in stappen. "Je mag niet rijden als dronken ben." giechel ik. Wft ik giechel. "Rustig maar. We zijn er zo." Ik knik. Ik wordt ineens gebelt. Ik zie dat het Jack is. Wat moet Jack van me.

"Wat is er?"
"Waar ligt die boek moet krachten? Ik heb hem nodig. Ik raak in paniek."
"Niet in paniek raken dat kan je het erger maken. Blake rijd naar me apartment en dan ligt hij op me kamer."
"thx."
"geen probleem. Ik ga hangen."
"Is goed doei."

Ik hang op. Sjoerd kijkt me vragend aan. "Gewoon zijn broertje die iets nodig had van Blake." "Is goed." We rijden een poort binnen en meteen gaat het dicht. Okay. Paniek komt er. "Rustig maar." zegt sjoerd en parkeer de auto. Hij stapt uit. Ik stap niet uit. Hij ziet er geïrriteerd uit. Hij doet me deur open en pak me bij me arm. "Godverdommen." Ik zie dat hij een spuit pakt. Shit. Ik klim over de stoelen en ga via daar de anderen deur er uit. Ik probeer naar de poort te rennen. Ik wordt getackeld. Ik voel een spuit. "Je gaat niet tegen werken. Begrijpje dat? Anders geef ik je zo aan je jager." Ik knik. "Ik wil het horen." "Ik begrijp het. Maar ik ben door die vrouw ben ik al me ouders kwijt geraakt." zeg ik boos. Ik wordt hard vast gehouden. Ik probeer me los te krijgen. "Je hebt geluk dat Jace er niet is." zegt Sjoerd en trek me ruw naar binnen.

Het zie meteen dat meiden aan het paaldansen zijn en mannen die er van genieten. Jezus. Ik wordt naar boven genomen en brengt me naar een kamer. Hij laat me los en sluit de deur achter zich en doet hem opslot. Hij komt op me af lopen. "uit me beurt blijven." zeg ik en hou me handen voor me. (als dit is. Is het Spaans.)
Ik loop naar achter. Ik kom tegen een muur. Shit. "Sukkel." "Asshole." zeg ik. Ik zie dat hij handboeien. Ow shit. Ik zoek snel een uit weg maar dat is al te laat. Asshole. Hij doet ze om. "Mannelijke hoer." "Spaans. Misschien wel leuk als je het kan om bij een Spaanse te zitten. Die trouwens ook Nederlands kan." "tyfus lijder." "Nu stil zijn alleen keuren." "Dacht even nie...." Sjoerd zijn lippen op die van mij. Klote hond. Hij knijp en me billen. Ik probeer hem van me af te krijgen maar lukt. Wft was die spuit.

✋Hier komt het sexuele gedeelte als je niet wilt lezen scrol dan veder✋

Sjoerd maakt me rits open. Echt ik wil liever in een jurk bij hem dan naakt. Ik werk weer tegen. Hij pakt me hand en houd ze boven me met de andere hand trekt hij me jurk uit. Gast. Ik probeer hem te schoppen maar hij is me altijd voor. Te fack hoe hou dan dat. Hij scant me lichaam goed. Dan neemt hij me naar het bed die in de kamer staat. Hij maakt me vast aan het bed. Wft. Hij kleed zich uit. Hij komt boven me hangen. Damn hij heeft wel een eight-pack. "Intersant die eight-pack van me. Weet je wat meer interessante is?" "Zeker met jou sex." "Zekers." Hij komt met zijn lul boven me hangen. "Pijp me." "Why the Fa..... " hij stopt zijn lul in me mond en knijpt me neus dicht. Ow God. Ik begin hem maar te pijpen. Ik haat hem zo. Hij laat me neus los. Eindelijk. Na paar minuten zegt hij dat ik moet stoppen. Ik doe dat ook. Hij begint overal kusjes te geven. Dan voel ik ineens zijn lul in me. Wft. Had je me niet kunnen waarschuwen. Hij voerd de tempo hard op. Lul dat hij is. Hij leunt naar voren en kust me. Op het geven moment zit hij aan me haar. "Waagt het om mij nu los te maken want dan ben je dood." dreig ik. Hij moet lachen en contreet weer veder om me verkrachten. Na een tijdje stopt hij.

✋Het is klaar✋

Ik wordt los gemaakt. Hij legt een setje kleding neer. "Aan trekken!" beveelt hij. Ik doe het niet. Hij komt naar me toe. Hij geeft een klap in me gezicht. "Aan trekken hoer!" "Denk het niet! Niemand behandelt me zo." Hij gaat aan me haar zitten. "Aan trekken of ik knip je haar af!" "Ik haat jou zo!" "I know. Aan trekken of je haar gaat eraf!" ik doe wat hij zegt. Niemand komt aan me haar. Het is al wat dat de kapper aan me mag zitten. "Jij mag voor de belangrijke mensen hun pleziertjes doen. Dus kan voor mij zijn of iemand anders. Me vader bijvoorbeeld. En hij doet ook zonder condoom. Dus wel oppassen hè." "Wie is nog meer belangrijk?" "Je hebt ook nog vragen. Knap." "Ik ben ook knap." "Dat geef ik toe dat je knap ben. En belangrijke mensen kunnen vrienden zijn of hun vaders die hier ook vaak zijn. Ow en je gaat paaldansen voor de groep of een privé dans."

Ik wordt naar een kamer gebracht. Ik wordt er in gegooid. Mogool ik liep gewoon mee. Mens ik heb honger. Ik merk een meisje op. Bruin haar en blauwe ogen. "nieuw?" "Ja. Ze kunnen de tering krijgen." We moeten lachen. "op houden met dat kut gelach." "En jij dan met leven ow wacht moet je eerst gaan zoeken." zeg ik terug. Oeh. Die deed pijn. Ik hoor iemand weg gaan. "Ik ben Meghan." "Emma. Wacht Meghan die al 2 maanden is vermist is." "Ja. Ben je Emma van school." Ik knik zacht. Ze komt op me af en geeft me een knuffel. Ik knuffel haar terug. "Ik haat je zo maar vind je ook lief. Kut kind." "thx." zeg ik. "Wat heb je aan. Hoeren politie." zegt Meghan. "kon beter hoeren maffia." vult ze zich zelf aan. We moeten lachen. "Dus hoe zijn ze met met jou?" "Meid een iemand die hoef je gewoon bij te liggen." "Wie is het?"

" "Wie is het?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sjoerd

Meghan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Meghan

Outfit van FayZonder de zonnebril en het petje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Outfit van Fay
Zonder de zonnebril en het petje

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now