🔥3️⃣5️⃣🔥

403 24 0
                                    

Pov Blake

Ik sta met me geweer klaar. We hebben veel mensen mee. De auto die ook speciale voor Emma gemaakt is staat er ook. Als iemand Emma vind moet er versterking komen en moet ze zo snel mogelijk naar de auto. "We gaan in 3, 2, 1." hoor ik door me oortje. Ik trap de deur door. Ik loop naar de kelder. Ik zie dat Jack, Zoey, Adam, Max, Dylan, Harm en nog wat anderen mee zijn die Emma eigenlijk moest trainen. Ik loop naar beneden. Ik kom bij de cellen.

"Ik ben naar beneden gegaan en daar staan vol met cellen en het stinkt hier naar bloed." zeg ik door me microfoon. "de helft van de groep ga met mij en de anderen volgen Gijs." zeg ik. Ik ga links. Ik zie een jongen zitten. Hij lijkt veel op Jason. "Ben je een vriend van Emma smit?" de jongen knikt. "Neem Jason mee naar boven." beveel ik iemand. De cel wordt in getrapt. De jongen schrikt. "Niet bang zijn. Ze kennen Emma." zeg ik en loop veder. "Jason is gevonden in een van de cellen. Dus natuur krachten persoon hebben wel al." geef ik door. Later krijg ik te horen dan water en lucht krachten ook zijn gevonden. Er zijn wel wat mensen naar buiten gebracht. Ineens zie een man in een cel. Hij lijkt veel op de vader van Emma. "Lucas!" zegt een man van me groep. De man die Lucas blijkt te heten kijkt op. Hij ziet er slecht uit. "Deur in trappen en hem naar boven brengen." Beveel ik. "Anorld?" "De oudste zoon ervan. Blake." zeg ik en loop veder. "Lucas Smit is gevonden." Ik hoor een paar mensen blij zijn.

Het wordt steeds donker en kouder. "Lichten aan en kijken in elke cel." beveel ik. Iedereen doet wat ik zegt. "Emma smit op het dak!!" krijg ik door me oortje. "Toestand?" "Een vrouw houdt Emma en een jongen vast. Emma ziet er zwak uit en de jongen is niet bij zijn bewust." "Dankje." zeg ik terug. "Naar boven." zeg ik en begin terug te rennen. Al snel ben ik 6 trappen op gegaan. Ik zie geen trap om hoop. Dat wordt dus klimmen. Ik kijk waar ik kan klimmen. Uiteindelijk zie ik een goede plek. Ik klim naar boven en ik zie meteen dat Emma elk moment haar bewust zijden weg is. Jace zijn ogen zijn gesloten. Ik app snel naar me vader dat hij alle cips moet gaan hacken.

Ik loop langzaam naar me moeder toe. Ze draait zich om en gooit Jace op me af. Ik kan hem nog net vangen. "Laat Emma los." zeg ik rustig. "Ik zou willen maar je wilt toch niet dat Emma dood neer valt." zegt me moeder. 'Als ze Emma laat vallen kunnen mensen wel haar opvangen maar probeer toch iets anders.' hoor ik door me oortje. Ineens bijt Emma in me moeders arm waardoor Emma valt. Ik ren naar Emma toe en probeer haar hand te pakken. Ik val van de dak.

Pov Bailey

Ineens doet Emma een actie waardoor ze valt. Me hart klopt even niet voor me gevoel. Blake valt ook van de dak maar pakt Emma vast en met zijn andere hand de dak rand. Ik zie dat Mischa's voet naar de hand van Blake toe gaan. Ik pak snel me sniper er bij en richt op de schouder van Mischa. De voet gaat van Blake's zijn hand af. Blake pakt Emma beter vast. Ik wordt vast gepakt door 2 sterkere dan mij. Ik probeer los te komen maar ze knijpen in me arm. "Nog een tegenstrippel. Schiet ik door je kop." bedreigd de man. Ik slik luid. Ineens wordt een man nockout geslagen. Ik kijk wie het doet. Jason. Ik schop de anderen. "Bedankt." "Alsjeblieft." zegt Jason. "Maar ik hoop dat je van Em af blijft." "Zal ik doen. Een beetje raar als nu met me zusje het wil gaan doen." zeg ik en pak me sniper er bij. Ik zie dat Mischa weer naar Blake's zijn hand toe gaan.

Ineens duwt iemand Mischa van de dak af. Voor dat iemand kan reageren valt ze dood.

Pov Jace

Omg ik heb me moeder van de dak geduwt. Ik ben gewoon me moeder vermoord. Ik had eigenlijk bijna geen keuze. Emma en Blake dood laten gaan of me moeder. "Jace help ff." zegt Blake. Ik knik en loop naar hun toe. "Pak Emma aan." zegt Blake en tilt Emma omhoog. Ik pak Emma aan en til haar op. Ze is koud. Heel koud. Blake komt ook weer op de dak. "Weet je een veiliger manier?" "Kom. Emma is heel koud. Te koud zou ik maar zeggen." zeg ik en loop naar een Luik. "Zat die er altijd al." "Ja." zeg ik.

Al snel zijn we naar beneden. Blake loopt door de mensen heen naar een auto. Blake ligt Emma er in en stapt zelf ook in. Jack komt naar me toe met 2 anderen jongens. Wacht eentje heeft natuurkrachten. "Waar gaat Emma heen?" vraagt er een. "Ze moet verwarmt worden. Ik ben Jace." "Jason." "Bailey." zegt een jongen die wel 25 lijkt. Een man draait zich om. Wow hij zat gevangen. "Als hoe Bailey?" vraagt die man. "Sind kort weet ik dat me echte familie met hun achternaam Smit heet." die man krijgt tranen in zijn ogen. "Gaat het?" "Nee. Ik heb gewoon nog een zoon." de man loopt naar Bailey toe maar dat de man maar dan ook iets kan zeggen wordt hij in een knuffel getrokken door Bailey.

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now