🔥3️⃣7️⃣🔥

427 24 0
                                    

Pov Emma

Het is nu 2 weken veder en ik mag naar huis. Wel om de dag terug een gemo halen maar ja. Je kan er niks aan doen. Ow ik vind het wel spannend want ik heb nog steeds niet me vader ontmoet. Ik weet niet hoe hij gaat reageren of hij me überhaupt me wilt. Bailey, Maverick en Meghan zeggen van wel maar ik weet het niet. Blake zit naast me. We rijden naar me huis. Ik heb het met Anorld uit gepraat. Uiteindelijk snappen we elkaar dus ja.

We komen aan bij me huis. Ik slik even. Ik krijg trillende handen. Blake ziet het en pak me handen vast. "Wees niet bang. Het je vader." "een vader die 15 jaar gevangen zat." zeg ik. Ik stap uit en loop naar de voor deur. Blake komt naast me staan. "Je kan dit." fluistert hij. Ik knik en druk op de bel. Na 2x bellen gaat de deur niet open. "Ik ga naar de leeuwen." zeg ik en loop er naar de achtertuin toe. Blake volgt me. Ik pak de sleutels van het hok. Ik zie dat de leeuwen aan zonnen zijn. Als ik de poort open maakt kijken ze op en rennen op me af. "Hey schatten bouten." zeg ik als ze een beetje van me af zijn. Jason gromt goedkeurend. Ik moet lachen en geef ze een goede knuffel. Ineens pakt Jason me pruik van me hoofd af en rent er mee weg. Ik moet lachen. "Jason geef terug." zeg ik. Blake moet glimlachen. "Is hij altijd zo?" Hoor ik achter me. Geschrokken draai ik om. Ik zie daar me vader staan met Maverick. Ik slik. Ik krijg trillende handen. Dit is niet goed. Alles wordt zwart.

Pov Lucas (Vader van Bailey, Maverick en Emma)

Ik ben bij dat ik gered ben maar ik niet hoe me dochter is. Emila Chantale Smit. Zo moest haar naam eigenlijk worden uitgesproken maar de meeste noemen haar Emma blijkbaar. Chantale hoor nog bij de eerste naam.

Ik rij de oprit op van me huis die blijkbaar me dochter goed heeft onderhouden. Ik zie een vreemde auto staan. Ik kijk Maverick aan. "Waarschijnlijk zijn Blake en Em er." zegt hij en stap uit. "Blake van Anorld?" "Ja dat is zijn oudste zoon daarna komen er nog 5 uit me hoofd en een meisje." "Wow." zeg ik. We lopen naar binnen. Ik ga naar de keuken. Ik zie in de tuin een jongen zitten en een meisje die met de leeuwen bezig is. Blijkbaar is de mannelijke leeuw de zoon van Demi. Jason heet de kleinste. Ik loop naar buiten en ik zie dat Jason de pruik van het meisje af pakt en weg rent. Het meisje moet lachen. "Jason geef terug."zegt ze lachend. Ik kijk naar het meisje. Ze heeft een kaal hoofd met wat tekeningen er op. "Is hij altijd zo?" vraag ik luid. Ik zien dat de jongen en het meisje schrikken. Ze draaien alleen twee om. Ze hebben alle twee een anderen reactie in hun gezicht. De jongen is blij maar het meisje is aan pankieren.

Wacht Blake en Emma zijn dat. Ik kijk meteen naar Emma's handen. Die trillen. Paniekaanval. Emma valt neer op de grond. Shit. Blake tilt haar op en legt haar op een bankje. Ik kom er snel aan lopen. Paniekaanvallen heeft ze dus van me geërfd. Maverick komt er ook snel er bij. "Waarom heeft ze dit ineens Blake? Ze was tocht stabiel?" "Het is een paniekaanval. Daar kan je soms buiten westen vallen." zeg ik. Maverick en Blake kijken me verbaast aan. "Hoe wist je dat je ze dat heeft." vraagt Blake. "Ik heb dat ook. Door haar trillende zag ik dat." "Wat voor vasie zijn er dan?" "veel vragen in je hoofd krijgen waardoor je zwaar ademt, trillende handen, trillende lichaam en buiten westen vallen. Meestal duurt het 10 minuten." zeg ik. "Hoe ben je er van afgekomen?" "Daar kom je niet vanaf. Ik heb er mee leren leven. Je kan pillen aan vragen als het echt te veel is."

"Dus je bedoelt dat ik er niet van af kom." hoor ik naast me. Ik zie dat ze recht op zit. Een blijheid vlaag gaat door me heen. "Hoi vader." zegt Emila Chantale. "Hey Em." zeg ik en geef haar een knuffel. Ze barst in tranen uit. "Het is al goed. Ik ben er nu. Het spijt me dat je moeder en ik je achter liet." zeg ik.

Pov Emma

Me vader laat me los. "Waarom heb je een kaal hoofd?" vraagt hij. "Ik heb voor de tweede keer kanker. Ben er bijna over heen." zeg ik. Jason komt naar me toe lopen. "Brave jong." zeg ik en aai hem. Jason geniet er. Ik hoor ineens geschreeuw. "Dat is denk Jack." zegt Blake. "Hoe komt hij binnen?" "Weet ik veel." "Emmmm!!! Pak Preta op!!" hoor ik Jack schreeuwen. "Wat is Preta?" vraagt me vader. "Een python." zeg ik en loop naar binnen. Ik zie dat me slang rond Jack en Jace is. "Je bent echt gek." zegt Jace. "wel ze is gewoon beschremd als er indringens zijn." zeg ik en pak me slang op. Ik loop naar de tuin. De jongens volgen me.

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now