🔥3️⃣4️⃣🔥

423 21 0
                                    

Pov Emma

We zijn denk ik 3 dagen veder en men ik heb veel te koud gehad. Ik lig nu op een dun matras. Wel fijner op een koud betonnen vloer. Ik hoor voetstappen. Mischa. Ik ga rechtop zitten. Een scheur van pijn gaat door me lichaam heen. Men dit doet gewoon pijn. Mischa stopt voor me. Ze kijkt niet blij. "Jij hebt mij zoon gebroken!" "Nee dat heeft u gedaan. Ik vertelde hem alleen de waarheid." Mischa kijkt met vuurspuwende ogen me aan. Wel ik was denk ik dood geweest door haar blik. "Welke waarheid?!" "mij leven. Kom je een klein stukje in voor." zeg ik.

Ze tikt iets op haar telefoon. Ik voel ijs door me hele lichaam gaan. Ik bijt op me lip. Het doet zoo veel pijn. Even stopt het. Ineens wordt er muziek afspelen. Ik herken Jack zijn stem.

"Hij teminste spijt van wat hij deed." Mischa kijkt me dodelijk aan. "Maak je punt niet af." Ik moet grijnzen. "Maar jij laat 5 kinderen alleen en dan vraag je ineens dat je weer mag wonen." Ik ben waarschijnlijk dood. Het is wel hard om in een keer de waarheid te vertellen maar ja. Ik voel veel koudere ijs door me lichaam. "Denk maar niet dat je levend hier uitkomt." zegt Mischa en loopt weg. Als ze helemaal weg is, ik barst in huilen uit. Er komt een man langs en legt een bord eten voor me neer. "sorry dat je eten niet warm krijgt." zegt de man. Ik kijk hem aan. "Hey je komt er ooit uit." "Dat weet je niet." "Maar je kan hopen." "Hopen? Die vrouw heeft alles van me afgepakt. Die heeft mij jeugd verpest." zeg ik.

"Sommige mensen die hier zitten van wegen krachten. De anderen om hun die mensen te krijgen of informatie." "Dat weet ik. Me broer was hier om me ouders te lokken en nu blijkt dat me moeder vermoord is en me vader leeft. Ik ben op gegroeid zonder ouders." zeg ik. De man kijk me spijtig aan. "Je bent de laaste kracht of niet?" Ik knik. "Ik moet veder sorry." "Geef niks."

Pov Blake

Ik ben Emma's locatie achter halen. Dit gaat moeilijker dan verwacht. "Blake wat ben je aan het doen?" hoor ik achter me. Ik zie dat het Wendy is. "Kan je naar beneden gaan. Ik moet me concerten." "We gaan eten." zegt Wendy bang. "Zeg maar dat ik straks verwarm." Ik ga veder met de cip van Emma. Ik zie dat die gehackt is. "FACK!" Ik zie dat Wendy er van schrikt. "Niks te papa zeggen. Kom we gaan eten." zeg ik en til Wendy op. "Waarom ben je boos?" "Ben niet boos maar geïrriteerd." "Hoezo?" "Soms hoef je niet alles te weten meid." zeg ik en loop naar de eettafel. Ik zie dat we lasagne eten. Ik zet Wendy op de stoel en ga zelf ook op een stoel zitten.

Na het eten wil ik meteen van tafel afgaan maar me vader roep me terug. "Wat ben je boven de hele tijd aan het doen?" "Niks bijzonders." Me vader mag echt niet weten dat Emma is ontvoerd om zo te zeggen. Hij wordt dan letterlijk gek. "Vanavond film avond." "Ik kan niet." zeg ik. "Pech je moet of je verteld de waarheid." Ik zucht. "Ik kan het niet. Je wordt gek als ik dit nu gaat vertellen." zeg ik en ren snel naar boven. Ik doe me deur dicht en loop snel naar me computers. "Blake nu open doen!!" "Sorry gaat niet. Moet veder." zeg ik. Al snel heb ik de cip terug kunnen hacken. Ik hoor dat me deur in wordt getrapt. Niet daar op letten Blake. Niet doen. Emma heeft je nu nodig. Al snel zie ik dat de cip in Schotland ligt. "Wat doe je met Emma's cip?!" "Emma is bij Mischa." mompel ik. "WAT?! DAT ZEG JE NIET TEGEN JE EIGEN VADER!!" "Ik zei dat dit ging gebeuren." mompel ik.

Ik kijk wat er allemaal is gebeurt met haar cip. Ijs en nog een ijs. Is door haar lichaam gegaan. Ik doe het snel terug. Em je komt vrij. "Ik moet naar de maffia." zeg ik en laat me vader verbaast achter. Ik start me auto en rij naar het gebouw.

"Wanneer gaan we dan aanvallen?" "Over 1 week. Emma is zwak. Heel zwak." zeg ik. "Ik meld Maverick en Bailey van het idee en die kunnen het door geven aan Meghan." zeg ik. Ik loop naar buiten en precies op dat moment belt Bailey.
'Ik wou net gaan bellen.'
'Wow. Heb al iets van een aanwijzing van Emma?'
'Ja. Ik moest haar cip hacken en dan de locatie kijken.'
'Sirieus?'
'Ik meen het. We gaan haar over een week eruit halen. Vertel Maverick en Meghan ook.'
'Doe ik.'
'Alleen het kan zijn dat Emma op een kamer moet waar alleen de susters mogen.'
'Hoezo?'
'Ze heeft heel veel ijs binnen gekregen en dat is dodelijk voor haar.'
'Snap ik. Wacht als Emma vast zit daar dan kan me vader ook daar vast zitten. En Jason die beste vriend van Emma en Meghan.'
'Wow jij bent een keer slim.'
'Ja. Ik ga.'
'is goed byee.'

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now