🔥7️⃣🔥

985 37 0
                                    

Pov Emma

De jongens verlaten de kamer. "Hoe weet je me naam?!" "Familie." "Familie die heb ik niet. Zo ja. Waar de fack zijn ze." "Emma ik ben je oom." "Waarom werk je facking dan voor die getikte persoon." Hij zucht. "Omdat we allemaal werden gevangen en ons gedrag werd door iets verandert." "Dus een cip." "Ja. Je ouders hebben ze nog niet. Ze waren op zoek naar krachten. Vuur krachten. Jij bent de laaste familielid actiefe die ze nog niet gepakt hadden. Er is al iemand ontsnapt en was op zoek gegaan naar je. Ik ben nog een van de weinige levend. Elke week wordt er een vermoord."

Ik haal me hand door me haar. Ineens de deur open gegooid. Anorld staat in de deur opening. Hij trek me er uit en doe deur dicht. Ik kijk Arnold vragend aan. "Spreekt hij de waarheid?" "Ja. Alleen nog niet wie." "Schiet wel op het is al 5 uur." "Ga ik proberen." "Laat je niet gek maken. Vind die gene. En doe wat je wilt." "Arnold hij is me oom." "Hoe dan?" "die vrouw/man heeft waarschijnlijk me hele familie. Eentje is ontsnapt." "Doe voorzichtig. Ik wil je niet kwijt." "zal ik doen. En ik wil jou ook niet kwijt." Arnold geeft me een knuffel. "Hup naar binnen." zegt Arnold en duwt me richting de deur. Ik moet lachen en loop naar binnen. "Was dat de ex van mischa." Mischa. Mischa. Ik hoor hem zuchten. "WAT!" zeg ik bot. "Mischa heeft je ouders vermoord. Heeft mij in gesteld dat ik 'verliefd' op haar was en laten betrappen door haar man Anrold." "Hoeveel kinderen heeft ze?"

"5 kinderen. 4 jongens, Blake, Jack, Vincent en Finn. 1 meisje, Wendy." ik weet dat hij de waarheid spreekt. Ik laat een traan. "Sorry Em." "Ik ga mensen halen die jou terug brengen." zeg ik zonder emotie. Ik loop er uit. "Breng hem terug." zeg ik en loop veder. Ik klop op de deur van de baas. "Binnen." Ik loop naar binnen. Ik ga op me stoel zitten en kijk naar de muur. Ik heb een emotieloos gezicht en dat mag nooit naar de bazen toe kijken. "Wat kom je hier doen Emma?" "Ik wil voor de komende dagen vrij en me locatiecips uitzetten." Hij pakt me kin. Dit natuurlijk bas. Bas is 28 jaar en heeft het altijd op meisjes gejaagt. Ik kijk hem in zijn ogen. Hij gaat met zijn hand over me wang. "Bas ik meen het." zeg ik. Hij knikt. "Emma als je ergens wilt praten mag dat." "Ik hoef niet." "Emma je ziet duidelijk dat er iets is. Wat is er?" "Dat gaat niemand iets aan. Mag ik gaan?" "Euhh. Ja." "DOEI." zeg ik en loop zijn kantoor uit meteen loop door om naar boven te gaan. Ik stap in de lift. Ik ga Blake en de rest een beetje ontwijken.

Ik kan gewoon niet aan. Bijna iedereen is een schat maar dan hun moeder. Hun moeder heeft mij ouders en misschien meerderen familieleden vermoord. Ja ik vermoord mensen maar dit is toch anders. Ik zie op de scherm dat ik tijdelijk afwezig ben. "Emma afwezig?" hoor ik net iemand zeggen. Klopt. Ik ben nog maar een keer afwezig geweest. Dat was toen ik Meghan alleen liet. Ik stap op me motor. Ik wil me helm op doen maar wordt af gepakt door Blake. "Geef hier!" zeg ik boos. Blake schud nee. "Blake ik meen het." "Waarom ben je dan tijdelijk afwezig!" "Gaat je niks aan! Ik moet gewoon bedenken." "Jij en nadenken?" Ik kijk Blake boos aan. Ik start me motor en rij weg zonder me helm op te doen.

Ik zit me motor aan de kant en ga naar me aperment. Ik loop naar binnen en laat me op de bank vallen. Het liefst wil ik Mischa vermoorden maar ik kan hun niet aan doen. Ik ga op me anderen telefoon waar ik Jack op heb. Ik zie dat hij me aantal keer me heeft probeert te bellen

Hey
Do you have time?

Heyy
Yes. I have time

Jehhee

Klein kind

Wait what?
Do you typ Dutch?

No I don't

Yes, you did

I didn't
Okay maybe I did

No you did

Wft hebben Jack en ik voor rare gesprekken. Ik vind het wel leuk. Hij weet niet wie ik ben maar ik wel. Ik mis Meghan. Zulke gesprekken had ik ook met haar.

Em do you help with school projecht?

Nerd!
No I can't

Why? 😢

Maybe

Maybe?
Not yes

Byeeee

Ik ben zo klootzak tegen hem. Ik pak me anderen telefoon. Net wanneer gaat de deurbel. Ik zucht geïrriteerd. "Emma doe open!" hoor ik Blake. Nope. Ik loop naar de deur en doe hem extra op slot. Ik loop naar me badkamer. Ik ga me bad vullen. Ik hoor nog steeds gebonk. Laat me met rust. Jo. Waarom moest deze dag zo lopen. Ik zet me radio aan. Ik pak nog me telefoon uit de woonkamer daarna stap ik in bad. Ik zie dat ik wordt gebelt door Megan's moeder. Verbaast kijk ik.

"Met Emma."
"Hey Emma."
De stem van haar moeder klinkt iet best. Wat is gebeurd.
"Wat is er?"
"Het is Meghan. Meghan wordt al 2 maanden vermist."
"Wat!"
"Ik weet het. Het is socked maar.."

"Emma!" hoor ik Anorld. Ik hoor iets pijnlijks in zijn stem.

"Emma wat is daar aan de hand?"
"Lang naar kort. Je weet wel wie mischa is?"
"ja."
"Nou zij heeft me ouders vermoord een meerde familieleden."
"Wat heftig. Ik hoop dat niet met Meghan gebeurt."
"hoop ik ook niet."
Dan schiet het me naar binnen. Ik kan haar op zoeken.
"Ik kan haar op gaan zoeken."
"Echt?"
"Ja. Geef haar telefoonnummer en waar ze voor de laast heeft betaald."
"Okay. Ik hoop dat je haar vind. Als je haar vind wil je dan safe houden."
"Dat wil ik."
"Waarom ben je ineens weg gegaan?"
"De organisatie." zeg ik simpel

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now