🔥3️⃣2️⃣🔥

404 22 0
                                    

Pov Emma

"Bailey zeg alsjeblieft dat je Megh hebt gezien." zeg ik met tranen in me ogen. Meghan is al sind de vliegveld vermist.
"Sorry Em. Ik heb haar niet gezien."
"Gvd. Waarom heeft niemand haar gezien!!!"
"Em please wordt rustig."
"Rustig! Meghan is al verdomme 4 dagen niet gezien. Haar moeder, jullie niet en Blake niet. Die vrouw probeert me kapot te maken! Ze heeft onze ouders al van ons afgepakt. Ze heeft Jason van me afgepakt en nu heeft ze Meghan." zeg ik. Mensen in het ziekenhuis kijken me raar aan. Ik stuurs ze boze blikken.

Bailey en Maverick kijken me meelevende aan. Ik check uit en stap in de bus. Ik wordt aan getikt en krijg een brief in me handen gedrukt. Ik kijk wie die gaf maar hij is snel de bus uit.
"Wat heb je daar?"
"Pizza met percelie."
"Ze heeft een brief. Wat staat er in?"
"Weet ik veel. Ik kijk straks."
"Ik moet gaan. Bye."
"Bye."
"Ik ga eten maken dus ik ga ook."
"Bye."

Ik loop naar me kamer. Ik ben nog steeds verbaast over de brief. Ik gooi hem op me bed. Ik scheur hem open. Ik zie alleen een cip en een brief.

Hey Emma

Je hebt die cip waarschijnlijk gezien en nu denk what the fack. Nou ik geef je een keuze na de wedstrijd rij je zonder wapens naar de verboden bos in Engeland. Je gaat met die mannen mee zonder tegen te werken. Of je gaat daar niet heen en dan zeg je dag tegen Meghan. De keuze is aan jou

Met vriendelijke groet Mischa

Ik heb gelijk ze heeft haar en ik wist het. Fackkk.

We lopen de podium op. Ik haal rustig adem maar ik ben onrustig. Meghan gaat niet dood want ik ga er heen. Ik ren snel naar de man die de lichten bedient. Ik geef een USB stick. "Natuur beelden." zeg ik en ren terug. De man zet de beelden op. We gaan zitten.

Als we klaar zijn. Ren ik naar buiten. Ik pak de auto en race weg. Ik zie net Kyle in de deur opening staan. Ik zie hem nog verbaast kijken. Ik zucht. Ik open WhatsApp en ga naar onze groeps app. "Sorry dat ik ineens weg rende maar ik bescherm jullie nu en ga een vriendin van me reden. Het spijt me maar ik kan het niet uitleggen." spreek ik in.

Ik loop naar de plek. Ik zie daar 4 mannen staan met Meghan geblinddoekt. Ik zucht. "Laat haar eerst los en dan ga ik mee." zeg ik. Ze maken Meghan los en haald de blinddoek van haar af. Meghan kijkt me verdrietig aan. "Laat me gaan. Em leef veder." "Ik kan dat niet." zeg ik. Ik wordt vast gepakt. "Mag ik nog iets geven aan haar." Ze knikken en loop naar Meghan toe. Ik geef me autosleutels en me telefoon. "Kijk de locatie en daar staat de auto." zeg ik en loop weer terug. Meghan kijkt me verbaast aan. 'Het komt goed.' playback ik naar haar.

Ik wordt in een busje getrokken. Ik wordt met metaal vast gebonden. "Dat is nieuw." zeg ik. De man geeft me een vuile grijns. De rit gaat langzaam voorbij. "Harry wilt je nog een mop horen of stop je de bus nog." "Hoe kan je niet in slaap vallen?" "Ik ben een maffia persoon. Ik kan 2 dagen zonder slaap maar als ik wil slapen en iemand verstoord me ben ik sagerieg." de busje stopt eindelijk. Ik wordt vast gepakt en mee gesleept "Ik kan ook gewoon lopen oekel." "Em!" hoor uit een cel. "Laat me naar die cel toegaan of ik moet mezelf los maken en dat gaat pijnlijk voor jullie worden." Ze laten me los en ik loop meteen naar de cel waar het uit kwam. Ik zie Jason onder het bloed en kleding scheuren zitten. Ik krijg tranen in me ogen. "Het spijt me." fluister ik. Jason staat op en komt voor me staan. "Nee het spijt me dat ik nooit over de natuur krachten heb verteld. Em ze gaan ons mishandelen hier waarom kom je hier heen." "Het was Megh dood of ik hier." "Is Meghan nu bij Michael?" "Hij is dood geschoten." "Wat is de reden daar van?" "Hij werkte in Nederland bij een hoeren club." "Wat? Onze Michael die geen slet of hoer wilde zat daar bij." "Ja. Ik kon het zelf ook niet geloven." "Je was erbij?" "Meghan was vermist dus ik precies de zelfde pad op om bij haar te komen. Daar werdt ik door Michael naar een kamer gebracht maar is nooit van gekomen."

"Hoe is hij dood geschoten door jou?" "Eerst in zijn been omdat hij dacht dat ik blufde maar hij schoot al de hele tijd op mij daarna schoot hij me in me schouder en uit reactie schoot ik hem door zijn hoofd." zeg ik. Ik laat een traan. "Em wat is er?" "Die vrouw heeft jou dood gefake. Iedereen denkt nu dat je dood ben." Jason haald de traan weg. "Er is meer." "Toen ik je zag. Vermoorde je Carlo. Me leeuw." zeg ik. Jason kijkt spijtig aan en verdrietig. "Demi en het kleintje leven nog?" Ik knik. "Het kleintje heet Jason." "Je hebt het naar mij vernoemd." Ik knik. Ik voel ijskoude handen op me rug. "Jace please. Niet doen. Vecht terug tegen de cip." ratel ik door. Ik zak door de grond.

Ik zie in me oog hoeken Mischa aan komen. Ik draai me om en gooi Jace aan het einde van de gang. Mischa en Jason kijken me verbaast aan. Ik maak van me handen vuisten. "Boos Smitje?" "Boos?! Ja. Wil ik je inelkaar slaan?! Ja." "Hoezo dat?" vraagt ze zo lief mogelijk. Ik moet er inelk geval van kotsen. "Je hebt me moeder gedood! Je hebt Jason van me afgenomen! Je hebt me broers van me afgenomen! Je hebt me vader van me afgenomen! Me familie! Alleen voor die stomme kut krachten. Je voelde voor 2 jaar een moeder voor me maar dit wat je allemaal hebt gedaan is gewoon ongelofelijk." zeg ik boos.

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now