🔥2️⃣0️⃣🔥

627 24 0
                                    

Pov Emma

Ik wordt wakker. Ik zie dat ik op Blake's zijn schouder leun. Te fack. "Ben je wakker?" vraagt Blake. "Ja." zeg ik kort. "Ik ga eten halen voor ons tweeën." "tosti." zeg ik voordat hij de kamer verlaat. Ik pak me telefoon. Meghan komt binnen. "eyyye bitch." zeg ik. Meghan moet grinken en komt op me bed zitten. "Je weet dat je weer kaal gaat." "zekers. Gekke plaatjes tekenen op me hoofd." zeg ik. We moeten lachen. Blake komt binnen en geeft mij een tosti. "Thank you." zeg ik.

"Meghan hoe is het gisteren gegaan?" vraagt Blake. "ging wel." "ging wel?" "nou een van de 4 jongens kwam langs en vroeg of hij naar binnen mocht. Ik zei nee hij heeft het geaccepteerd." "Max is dat." zeggen Blake en ik tegelijk. "Hoe weet jij zijn naam?" "Klasgenoot." "En die sukkels op de bank ook." "Wow dat je broertje een sukkel noemt." zeg ik. Blake knikt. Ik neem een hap van me tosti. Blake pak iets uit zijn zak. Ik zie dat het een foto is. Maverick. "Ken je deze jongen Emma?" "Dat is Maverick." "Wie is dat?" "Weet ik niet." "Karlijn weet meer. Nou haar vader." "Hoe dan?" "Weet ik niet." er komt een dokter binnen. "Je mag mensen gaan trainen. Je moet wel rust houden als het niet gaat." Ik knik. Er worden draden los gekoppeld. Ik spring van me bed. "Blake mag ik even de foto misschien weet me oom meer over hem." Blake geeft me de foto. "Ik train de anderen wel." zegt Blake.

Ik knik. "Wat moet ik gaan doen?" "Je mag met mij mee." zeg ik. Ze knikt. We lopen waar me oom zit. "Ik weet eens zijn naam niet." zeg ik. "Je bent ook echt een sukkel." "Thx you bitch." "Trut." "mogool." zeg ik. Ik zie me oom zitten. "Hey." zeg ik. Ik naast hem op de grond zitten Meghan komt naast me zitten. "Hey Emma en een vriendin van haar." "Ik ben Meghan." "Wilson." zegt hij. "Ik heb een vraagje. Over iemand die ontsnapt is." "Ik weet niet wie dat is." "Dat weet ik. Ik heb een foto van hem." "Laat eens zien." Ik geef hem de foto. Zijn ogen worden groot. "Weet je wie hij is?" "Alleen zijn naam en dat is Maverick. Veder weet ik het niet." "Hij is je broer." "Me broer?" "Ja. Je had er 2. Bailey is na zijn geboorte overleden en Maverick is ontvoerd na dat je 1 werd." "Door Mischa." "Ja. Puur alleen voor de vuurkrachten." "Ik voel me rot dat mensen moeten om komen door mij krachten." "Is dat we je naam niet zeggen." "Ze denk dat ik Olivia heet en dat is me schuilnaam." "Blijf vol houden." Ik knik.

"Waar was je eigenlijk?" "Ow meggie redden." "en nock-out gaan 2 keer. Kogel en klappen gehad. Gedwongen sex." zegt Meghan. Ze maakt een grap over. "Zou ook eens niet zijn." Wow wat. We schieten met zijn 3 in de lach. "Ik moet gaan. Ik ga mensen verassen met me filkflaks over ze heen." zeg ik. "Is goed meid. Doe je voorzichtig." "Haar en voorzichtig moet ik eerst zien hoor. Ik ken haar al 5 aan 6 jaar en voorzichtig staat niet in haar woordenboekje die ze heeft." "Net als haar moeder. Ze was ook altijd zo." zegt me oom. Ik moet glimlachen. Iets wat ik van me moeder heb. "We praten wel een keer als ik je hier ziet rond lopen." "Is goed." zeg ik. Meghan staat ook op. We lopen naar me 'Huisje'. "Ik trek snel iets aan en dan verstoren ze." zeg ik en loop naar boven. Ik pak me trainingpak. Ik doe een ninja pak aan. Als je voor het eerst moet dat groots worden. Ik loop naar beneden. "Ninja girl." zegt Meghan. Ik moet lachen.

Ik loop nog naar de keuken

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Ik loop nog naar de keuken. "Blake is echt dom. Hij laat ons naar de wc gaan." "Wat wil je doen?" "Onze trainer zoeken. Hij of zij moet toch wel in het gebouw zijn." shit Meghan staat daar nog. "Moet je niet trainen?" "Nee ben er sind gisteren. Hallo jullie kregen ook een dag rust." Ik hoor een bonk. Ik doe me hand om de grond. Megan's hartslag gaat sneller. Ik verander in me slang. "Niet  zo praten tegen me begrijpje dat." zegt Jack boos. Ik klim via Megan's been omhoog. Via haar nek naar Jack zijn arm. Hij lijkt bang te zijn. Ik ga om zijn nek zitten. "Haal dat kut beest van je weg." "Sorry. Ze vind het namelijk niet leuk als jongens meiden zo behandelt. Trouwens ik zou Blake appen dat je een slang om je nek hebt." zegt Meghan en loopt naar de keuken. Meghan weet ik de slang ben want ze heeft dit vaker mee gemaakt. Jack belt Blake. Al snel is Blake er. Ik geef hem een knipoog. Blake moet lachen. "Bang voor deze slang?" vraagt Blake en laat me op zijn arm.

"Wat valt er te lachen? Het is niet grappig. Het is afschuwelijk wezen." zegt Jack. Ik klim op Blake's hoofd. Jack lijkt verbaast. Max moet ook lachen. "Ik vind hem wel lachen." zegt Blake en zet me in de keuken. "Wat. The. Hel. Dat best leeft de hele tijd hier!" "Ja dat is haar huisdier en nu terug!" zegt Blake streng. Ik hoor de deur sluiten. Ik verander terug. "Ik heb een filmpje van zijn hoofd." zegt Meghan. "sturen meid. Kom we gaan." zeg ik.

Goodgirl Or BadgirlNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ