🔥2️⃣🔥

1.4K 36 0
                                    

Pov Emma

*bieb* *bieb* *bieb*

Kut wekker. Ik hele geen oog dicht gedaan. Ik pak me kleren (outfit daar boven) en ga naar de badkamer. Ik ga douche en daarna kam ik me haren. Ik maak snel me ontbijt en zet koffie. Ik kijk naar de foto toen ik 3 a 4 was. Ik hou best veel van mutsen.

Ik eet me eten en poest snel me tanden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik eet me eten en poest snel me tanden. Ik stap in een anderen auto. Lekker zwart. Vind ik ene andere manier fijner. Ik zie me favoriete motor staan. Ik zucht en rij weg. Op naar de hel. Ik zet me auto een straat van te voren neer. Het was facking vol. Ik loop de school. Ik ga naar de balie. "Hoi hoe kan ik je helpen?" "Ik voor me kluissleutel en boeken." "Ow jij bent Olivia. Hier. Je hebt de eerste 2 uur gym." "ok. Dankuwel." Ik loop richting me kluisje. Als ik heb hem gevonden. Dump ik me boeken er in. Ik zie dat niemand kijkt. Ik leg me messen er. Ik heb ze altijd bij me. Gewoon een veilig gevoel. Ik pak me koptelefoon en zet hem op. De bel gaat. Ik loop een kant op. Die blijkt de goede kant te zijn. Ik leun tegen de muur. "Meneer heuvelhout is echt lekker gespierd maar Jack is veel leuker." hoor ik een meisje. Godverdomme het is zo slet. Ik krijg een berichtje. Anorld

Anorld: voor dat ik je echte naam uit spreek. Hoe heet je daar?
Me: olivia🤢
Anorld:🤣 meid veel succes
Me: heb ik wel nodig
Anorld: je neemt geen wapens mee Ook je messen niet
Me: dit kan je me niet aan doen
Anorld: sorry. Het moet maar

De docent komt er aan. Ik doe snel me telefoon weg. Hij ziet mij. "Ik ben meneer heulenhout." "Olivia." "Dus jij bent me nieuwe mentoor kindje." "ik denk het." Hij schud lachend zijn hoofd. Er komen 4 jongens aan. Ze zijn wel wat gespierd. "Jack! Max! Dylan! En Harm! Te laat al weer." De voorste zucht. "Wat een verrassing." zegt de docent en open de kleedkamers. Iedereen gaat naar binnen. Ik kleed me om. Ik zie dat die 4 jongens al zitten. Nou leuk. Er komen meer jongens. Even later 2 meiden. Een komt een meisje naar me toe. "Hey ik ben Zoë." "Ik ben Olivia." "Jezus de badboys staren naar je al een tijdje." "AG. Ze doen maar." een van die jongens komt naar ons toe. Hij is het meest gespierde van hun allemaal. Jack waarschijnlijk. "Dus je steld je niet netjes voor. Aan de jongens." begint hij. Zoë is wat naar achter gegaan. Waarschijnlijk bang voor hun. "Als of jou dat boeit." "Mij wel als er een hot chick komt en de anderen ook." "Gezellig. Ik ben Olivia." "Jack. Dat zijn." "Harm, Dylan en Max."

Hij zucht en probeer me tegen de muur te drukken. Ik stap op zij. Hij kijkt me boos aan. Ik hoor Zoë hartslag sneller gaan. Ik zet een nep glimlach op. "Slimme meid." Zegt hij en loopt weg. "Ben zeker slim. Kan ik niet over jou zeggen." zeg ik. Hij draait om. Hij kijkt me boos aan. Ik glimlach lief. Ik ga sowieso falen dat ik een nerd moet zijn. De docent komt binnen. "Jack ga naar je vrienden en laat Olivia met rust." zeg de docent. Jack zucht geïrriteerd. Hij loopt op me af. Hij wilt me slaan maar ben ik hem voor. Ik pak zijn arm en zet hem in een houdgreep. "Ik zou het niet doen. Badboy'tje." fluister ik. Ja ik heb helemaal niks geslapen dus ik kan zo zijn. Jack probeer uit me greep te komen. Natuurlijk laat ik hem winnen. Jack duw me tegen de muur. Ik voel me armband trillen. Niet nu organisatie. "Jack, Olivia praat in de gang uit." We knikken en lopen naar de gang. Ik loop meteen door naar me kleedkamer. Gijs.

Gijs: Emma opletten. Gedraag je nou.
Me: had me dan een normale taak gegeven.

Ik sta weer op. Ik voel aanwezigheid van iemand. "Dus de gang is de kleedkamer." zegt Jack. "Nee. Vergat me medicijnen in te nemen." verzin ik. "Jack! Olivia!" "Kleedkamer." roep ik. Jack kijk me boos aan. De docent komt binnen. "Wat doe jullie in de kleedkamer?" "Ik moest me medicijnen in nemen maar ben ze vergeten." "Jack gang." "Je kan naar huis gaan. Ik zie dat je dood op ben." Ik kijk hem verrast. "Me vrouw werkt waar jij ook werkt. Emma ga nou maar." "Niks tegen de anderen zeggen." "Zal ik doen. Succes naar de dader vinden." Ik geef hem een knuffel. "Ik dacht dat Badgirls nooit knuffelde." "Ik wil." "Doe anorld de groeten en wens zijn dochter een fijne verjaardag." "Zal ik doen." Ik pak me spullen en loop weg. Ik loop langs naar me kluis. Ik haal me messen er uit en stopt ze in me tas. Ik loop naar me auto. Ik voel dat iemand me achter volg. Ik draai om. "Dus deze auto is van jou?" "Nee ik breek in en steel hem." zeg ik sacatie. Ik ben echt sagerieg als niet hebt geslapen. "Kom we gaan een rondje rijen." "Blake nee!" zeg ik. Blake pakt me sleutels uit me handen. "Je mag rijden maar je luister naar mij. Of ik vertel Jack de je eigenlijk Emma heet." "Bek houden! Je brengt de orgenatie in gevaar." "Jij ook." "Stap in. Ik moet nog iets voor je zusje halen." "Ze houd van breakdance. Alleen me vader zegt dat hij geen geld voor heb." Ik zucht.

Ik weet dat Blake een player is. Hij is wel soort broer voor me maar soms niet. Bedreigingen. "Waarom ben je al uit?" "mocht naar huis. Sorry dat ik jullie wakker maakte om half 4 's nachts." "Jack had er last van. Ik niet." "Vandaar dat hij sagerieg is." "Was hij dat?" "Nou. Ik zei alleen dat hij niet zo slim was en toen wilde hij mij een klap geven." "Net slim van me broertje." We stoppen voor een dansschool. Blake stopt me. "Wat ga je doen?" "Iets Blake." "Je gaat toch niet danslessen voor Wendy kopen?" "Misschien."

De motor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De motor

De motor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Blake

Blake

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jack

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now