🔥9️⃣🔥

980 30 0
                                    

Pov Emma

"Emm?" "Ja?" vraag ik slaperig. Ik hoor Blake zuchten. "Em het is half 12 en ik denk dat we veel tijd nodig hebben." "Ow ja." zeg ik en stap uit zijn bed. "Is dat nou mij trui?" "Ik zei al dat ik truien ga stellen." Ik pak een setje kleding. Ik loop de badkamer in en doe me ding. (outfit boven) ik loop naar Blake. Hij is zo te zien zijn computers aan het op starten. "Okay. Sind wanneer draag jij zulke outfits? Het staat je hot." "Ik draag ze altijd met Meghan." "Ow. Het staat je wel." "Thx. Ik hoop dat ze okay is." "Ik ook. Ga je alles voor haar doen?" "Ik denkt het wel." "Dat is eigenlijk super aardig." "I know. Ik pak een appel." "Ow ja. Wendy is om 1 uur uit dus ik ga haar even ophalen dan." "Is goed."

Ik pak snel een appel en loop weer naar Blake. "Ik vind het super nice dat je me wilt helpen." zeg ik. Blake glimlacht. "Dat weet ik. Ik wil gewoon jou helpen." Ik geef hem een knuffel. Ik pak me laptops uit me tas. "Ik weet dat ze voor het laast gezien was. Het was in Nederland." zeg ik. "Jij checkt haar contacten en insta. Ik check haar bankrekening en Facebook." zegt Blake. Ik start me laptops op. Ik leg ze op Blake's bed en ga er zelf op liggen. Blake moet lachen. Ik geef hem die codes en ik doe haar insta eerst. Men ze heeft best goede foto's. "is dat Meghan?" "Ja." "Damnnn. Ze is hot." "Dat is ook de rede dat ze veel jongens een oogje op haar hadden." "Jij ook hoor." "Nou. Ik heb geen jongens hoe zij op ze had." "Ik heb gehoord over die weddenschap. Jack en de rest sluiten niet zo maar een weddenschap. Ik geef het eerlijk toe je hebt een lekkere kont." "Blake!" "Okay. Maar het is waar."

Ik zucht. "Door ongeveer de zelfde weddenschap van de cruhs van Meghan is Meghan gebroken en nu haat zij mij dat ik ineens weg was." zeg ik. Blake kijkt me verrast aan. "Ga nou veder zoeken." zeg ik en ga ook veder. Ik kan tussen haar dm's in. Veel jongens reageren met hartjes ogen of kwijlend gezicht. Ik moet glimlachen. Ik zie dat ze contact heeft met een jongen die opmerkelijk veel volgers en veel complimenten over haar lichaam. "Blake je weet veel over loverboys?" "Ja. Hoezo?" "Kom." Blake komt naast me. Hij scorld er tussen.

"Em die jongen is een loverboy." "Shit!" ik krijg een appje via insta. Ik zie dat het de zelfde jongen is. Ik slik. "Hij weet je insta en jij van hem dus." "Dus wat! Ik kan hem moeilijk gaan beschuldigend dat hij Meghan heeft!" "App met hem." Ik zucht.

Heyy
Uhh hoi
Ik vroeg me af waarom je eigenlijk geen foto van je gezicht plaats.
Waarom vraag je dat af?
Ik zie alleen een zwarte meisje en ik wil haar mooie gezicht eens zien. Dus ja.
Je volgt me eens niet
Ik zoek je wel eens op😅
Owww
Maak een foto van jezelf
Idk
Please?
Ik haat me gezicht
Why?
Gewoon
Als ik je mee neem volgende week naar een club op mij kosten. Doe je het dan?

Ik kijk naar Blake. "Ten eerste het is aan jou maar ik vind het niet fijn dat je wordt verkracht en ten tweede jongens hebben intesse in je." "Ik haat je als die ten gebruikt." "I know." "Maak een foto." "Blake. Hij kan een loverboy zijn." "I know." "Maar ik doe dit voor Meghan." Ik maak een foto waar ik me tong uit steekt. "Je bent nooit normaal." "Wat is normaal." "ughhh."

*foto*
Ughh waarom stak ik me tong uit
Weet ik niet. Damnnn. Je bent wel een hottie
Thx
Kom je vrijdagavond naar de club Fireflower
Is goed. Hoelaat?
Rond 9 uur half 10. En niet zonder mij naar binnen gaan
Aaa. Dat wauw ik juist doen
Haha wat ben grappig
I know
Ik wacht buiten wel op je
Is goed

"Okay wft." "Er word gejaagt op je." "Blake!" zeg ik. Blake spring van het bed. Meteen spring ik er ook van af. Blake rent zijn kamer uit dus ren ik hem achterna. Uiteindelijk komen we buiten. Blake duwt me ineen in het zwembad. "Hond!" zeg ik als ik boven water uit komt. "Shit het is al 5 voor 1." "Ga je zusje halen. Ik red me wel." net wanneer Blake wilt weg lopen ziet hij me wond op me hand. "Sinds wanneer is die daar?" "Gisteren sloeg ik op me motor daar kan aan liggen. Ga nou je zusje op halen." "Ik kijk straks wel even naar je wond. Het zit er niet goed uit." zegt Blake en loopt weg. Ik klim uit het zwembad. Ik verwarmt me lichaam een beetje zo dat me kleren drogen.

Ik ga op een stoel zitten in de tuin. Ineens vliegt een kogel langs. Wft. "Je hebt geluk dat ik mis schoot." hoor ik achter me. Ik draai me meteen om. Ik zie een schim in de boom. Okay wft. "Wat kom je hier doen?" "Jagen op de vuur familie." "Mischa heeft je gestuurd vast." "Hoe weet jij dat nou weer?" "Gewoon. Kom alsjeblieft uit die boom het is gewoon afschuwelijk." "Goed." De gene springt uit een boom. Het is jongen. Wauw wat leuk. Echt ben ik nou een van de best of hoe zit dat.

Ik wordt bij me armen gepakt. Ik probeert ze van me af te slaan. Okay wft. Ik concert op de handen op me lichaam. "Au! Ze gloed!" "Olivia!" hoor ik Blake roepen. Ik krijg een grijns op me zicht. "Vast pakken en mee lopen." "Ik wil juist die kant op." "Laat haar mond dicht. ." "Ik zou dat niet doen!" we blijven stil staan. De jongen draait zich om. "Waarom?" "gewoon." zeg ik en geef hem een trap tegen zijn ballen. Een van de mannen laat me los en helpt hem op hoog. Genoeg tijd om de anderen nockout te slaan. Pats. Vol op zijn slaap. De 2 jongens kijken me geschrokken.

Goodgirl Or BadgirlМесто, где живут истории. Откройте их для себя