🔥5️⃣🔥

1.1K 31 4
                                    

Pov jack

Wat denk die bitch van een Olivia wel niet. Echt gewoon in mij huis komen. Mij zusje feliciteren en dan kon je ook gewoon op rotte. Ze hoef mij niet wijs te maken. Ze is gewoon verwend kind! Echt waarom heeft ze die auto. Het is meer voor jongens. Max praat gewoon met haar. Echt wie denk de Olivia is.

Ik sla boos op de muur. "Jack!" zegt Blake. Wft doet hij in me kamer. "Ga me kamer uit!" "Nee!" "Ga! Me! Kamer! uit!" "Wat heeft Olivia jou misdaan?" "Ze is een verwend kind!" "Dat is ze niet! Je weet eens niet waarom de rest familie voelt!" "Ze heeft hun 5 jaar geleden gezien en daarna niet!" "Onze vader verzorgd 5 kinderen maar helpt de 6e met moeilijke situatie." "Vast ja. Olivia kan lekker bij hun ouders gaan smeken. Pa is al amper thuis! Olivia heeft betere! Kijk wat hun betalen voor haar!" "Ooit op de dag kom achter waarom dit allemaal zo is!" zegt Blake. Hij loopt naar de deur. "Ik zou ook als ik jou was Olivia niet gebruiken voor sex. Ze meer kracht dan je denkt." zegt hij en loopt weg. Ow hij mag niet bepalen wat ik wel of niet kan doen.

Ik loop naar me gitaar. Ik zucht. Het is al 3 jaar geleden dat ik niet meer heb gespeeld. Ik zette dat altijd op YouTube maar ja. Sind me moeder weg is. Heb ik eigenlijk geen zin meer. Er was ook een meisje. Met zwart haar en bruinen ogen die dan een tekst er bij zong. Ze heet Emma en woont ergens in Spanje ofzo. Op het geven moment werkte we samen. Zij leerde me ook nog een stukje Spaans en ik haar Nederlands. Ik heb nog steeds contact met haar maar soms was ze moeilijk te berijken. Ze heeft me verteld dat ze in een pleeggezin zit. Ik heb haar verteld over de toestand wat er gebeurt was tussen me vader en me moeder. Ze had best wel veel medelijden. Ik begin te spelen. Ik heb wel een koptelefoon op.

I want hold your hands
I want your lips up the mine
I want your love for me and hold me
I want you close to me

Zo gaat het veder. Ik pak me telefoon en appt Emma.

Heyy

Hey
Are you okay? What it 12 o'clock

Yes I am okay

Good

Why do yourself not up phote?

I hate me face

Why

I have to go now
Mabye tomorrow speek with you

Okay, bye

Ik zucht. Ze zou sowieso mooi zijn. Ik denk dat ze onzeker. Ze heeft wel bijna altijd een muts op. Ik wil haar gewoon in het echt spreken. Van me vader mag ik niet alleen naar Spanje. Ik ben 19. Dus het mag. Waarom komt Blake voor Olivia op. Ik snap eigenlijk nog niet dat Blake Olivia pakt. Damn ze heeft wel een goed kont. Blake pakt al 2 jaar geen meiden meer. Sind hij werk heb is hij best vaak van thuis en is aardiger geworden. Blake komt op nieuw me kamer in. "Wat moet je?" "Heb je gitaar gespeeld?" "Wat maak dat nu uit." "Laat me nieuwsgierig zijn." Blake pak me telefoon. "Blake geef hier." zeg ik geïrriteerd. Blake kijkt op me telefoon. Op het geven moment is hij bij Emma. Ik probeer me telefoon gepakken. "Me broertje leerd Spaans." "Wat boeit dat." "Je staat laag voor Spaans." "Ik kan het wel maar schrijven doe ik niet aan." "wist je dat Olivia. Scheldwoorden in Spaans kan zeggen. Ze komt deels uit Spanje."

Hoe weet hij dat nou. "Ze heeft een lange tijd in Spanje gewoont." "Waarom weet je dit soort dingen." "Olivia wou tijd meer tijd voor haar ouders. Ze ging naar een Spaanse land. Olivia dacht dat ze dan meer tijd hadden maar is dat niet. Haar ouders zijn er minder dan onze vader." Hij kijkt me serieus aan. "Je mag dat niet tegen iemand zeggen want Olivia woont nu op zichzelf. Daarom is ze weer in Nederland." "Waarom moet ze dan perce. Mij leven verwoesten." "Ze verwoest het niet. Dat doe je zelf." zegt Blake en sta op. "Don't play with girls heart." zegt Blake. Hij loopt weg. Ik snap het niet. Ik kleed me om. Ik ga op bed liggen.

:->

Ik wordt wakker door me wekker. Zuchtend sta ik op. Ik pak een trui en een broek en ga naar me eigen badkamer. Ik doe snel me ochtendritueel. AG eten doe ik uit gebrijd. Ik loop naar beneden. Ik zie dat Blake al wakker is. "Waar zijn de anderen. Die zijn normaal ook wakker." "Al naar school en pap naar werk." "Wat verrassend." zeg ik sanctie. Blake kijkt me boos aan. Ik wil de eitjes pakken maar ze zijn op. Fijn. Ik pak yoghurt en doe het in een bakje. Ik eet hem op. "Waarom ben jij nog niet naar het werk?" vraag ik. Blake kijkt op. "Moet vanmiddag pas. Ik kan moeilijk met een dag vol spanning rustig blijven." Ik kijk hem vragend. "Jack je stelt te veel vragen. Maar. Er gaat waarschijnlijk iemand flippen en ik ben ongeveer de enige die haar tegen kan houden. Je komt het ooit te weten." Ik zucht. Ik pak me tas en ga. Ik hoor er maar 10 minuten over te rijden maar doe er een uur over. Ik rij om.

Rustig tik ik me de muziek mee. Ik rij naast een Tesla. Ik zie dat ik Nederlands heb geskip en Spaans te laat kom. Ik loop het lokaal binnen. "De donde eres?" zegt ze. (waar kom jij vandaan?) "Thuis. Zie je toch." Ik ga naast Max zitten. De vrouw gaat veder. Na 10 minuten klopt iemand op de deur. De vrouw zucht. De deur gaat open. Olivia komt binnen. Haar haar zit rood, oranje en geel. Eigenlijk best gaaf. "De donde eres Olivia?" "No te concierne." (gaat je niks aan) antwoord ze in Spaans terug. Ze mompelt nog iets in Spaans. Nerds kijken haar verrast aan. Ik kan haar een beetje verstaat. "¿Cómo puedes hablar español bien?" (hoe kun je goed Spaans?) "Viví allí por 3 años." (ik heb daar 3 jaar gewoond.) Nerd. Denk ik. Ik hoef niet echt eenvertraler nodig. Thx Emma.

Olivia gaat naast een meisje zitten. Volgens mij Zoë. "Okay. Opletten allemaal. We gaan allemaal typis Spaans op zoek en daar moeten jullie een persantie houden met zijn 2." Iedereen begin te juichen. Ik kijk naar Max. We knikken te gelijk. "Ik hoop voor jullie dat de groeps goed zijn die jullie zelf uit gekozen hebt." zegt ze. Wat mogen eigen groepjes maken. Iedereen begint te juichen. "Maar Jack en Max gaan samen werken met Zoe en Olivia." "Conozco a alguien que habla español." (ik ken iemand die Spaans spreekt.) vloept eruit. Meteen kijkt iedereen mij. "Is ook goed." zegt de docent. "Mij nicht leert je nog wat van!" roept Olivia. Wacht haar nicht. Ze is familie van Emma.

Badkamer van Jack

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Badkamer van Jack

Deel van Jack zijn slaapkamer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Deel van Jack zijn slaapkamer

Anderen deel van Jack slaapkamer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anderen deel van Jack slaapkamer

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now