🔥2️⃣1️⃣🔥

628 22 0
                                    

Pov Emma

We lopen naar onze trainings ruimte. "Jack is wel knap." zegt Meghan. Ik maakt een instemt geluid. We komen in een kleedkamer. Ik zie Blake's zijn telefoon liggen. "Niks meer zeggen ze zijn hier naast." zeg ik. Ik zit een anderen nummer op. Poison van Alice Cooper. "Te fack." hoor ik iemand zeggen. "Adam dat is Pioson van Alice Cooper. Jezus let eens op." hoor ik Jack geïrriteerd zeggen. Ik doe de deur open en begin te rennen. Ik doe paar flikflaks en eindig met een Backflip. Iedereen kijkt me verbaast aan. "Aandacht trekker." zegt Meghan in de deur opening "Bitch." "trut." "Make-up meid." Meghan grijpt naar haar hart. "Politie hoer." "denk dat je de beste meid is." "Ben ik ook met jou er bij." "Emma en Meghan nu stoppen." zegt Blake.

Jack is ongeïnteresseerd om gedraaid. Ik gooi een mes langs hem. "Te fack. Spaanse meid." "Jongen die bang is voor me huisdiertje." "Het was een facking slang." "De slang zat op het geven moment op Blake's zijn hoofd. Ze is wel lief hoor alleen ze wilt niet wurgen. Behalve als ze vind dat je iets verkeerd doet. Volgens haar." zeg ik. Iedereen moet lachen. "Weet ze wie je bent." vraagt Meghan. "Euhh. Nee." zegt Jack. Ik moet grinken. "Ik ben Emma." "De Emma die op de muur hangt." Ik knik. "Ik geloof je niet. Wat volgens mij is die Emma eens niet sterk genoeg." "Wow Harm zo slim." zeg ik. "Doe die muts af en mond kapje." zegt Zoë. Ik knik.

Ik doe ze af. "Olivia?" zeggen ze in koor. Ik moet lachen. "Officeel is het Emma." "Maar euh." zegt Dylan. "Moet veel aan gewerkt worden om hun slim te krijgen." zeg ik. Blake moet lachen. "Alsof jij zo slim ben." zegt Dylan. "Ff denken hoor. Ja." "zeg dan iets in het Russisch." "Is goed." Ik ga even denken wat ik gezeggen. "Dylan is een sukkel." zeg ik. Blake schud zijn hoofd. Ik moet lachen. "Dat vind ik niet leuk." zegt Dylan. Ik moet lachen. "Je bent half Russisch." "Yup." Ik knik. "doet zij ook mee helpen." "Nee Meghan gaat mee trainen. Ow we gaan over 4 dagen naar Spanje." zeg ik. Ik kijk Meghan. "Bitch weg gaan naar jou huis." "Is goed. We hebben wel pedofiel Bailey. AG ik sla hem als hij me lastig valt met aaa je bent zo lekker." "Wie de fack is Bailey?" "Irritant egoïstisch kut aandachtstrekker player buurtjongen." zeg ik.

Ik heb echt een hekel aan hem. Ik zweer het je. Die ene blauwe plek toen ik 9 was. Geweldig. Hij was ofzo 16. Gewoon 7 jaar verschil. AG ja. Ik moet grinken aan zijn blauwe oog die ook nog had gemaakt. "Wat is er aan te grinken." "Ow niks gewoon blauwe plekken waar ik trots op ben." antwoord ik. Meghan moet lachen. "Je bedoelt je beste." "you know me girl." zeg ik. Ik zie dat het 4 uur is. Gemo moet ik hebben. "Ik moet even weg ik zie jullie nog." zeg ik en loop weg. Meghan gaat met me mee. "Gemo?" "yup."zeg ik. Ik loop naar me kamer. Ik pak me sleutels." Waarom heb je altijd een slot op je kamer." "Vind ik fijner." "Waarom?" "Kunnen mensen niet in me spullen kijken en een veiliger gevoel. Ik ga ships halen wat ik ga Netflixen. Doe je mee?" "Hallo. Je kent me. Gaan je echt vragen of ik mee doe?" "Ja dat hoor je toch of ben je doof." "Nee. Jij bent vergeet achtig."

Ik moet lachen en loop naar de keuken om ships te pakken. "Olivia!" hoor ik iemand schreeuwen. Wendy. Ik pak de ships en de cola en ga naar de woonkamer. Ik zie Wendy, Vincent, Finn en Arnold. "Hey." zeg ik.  Ik doe Finn en mij move en ik geef de rest een knuffel. "Wat doe jij met 3 zakken ships en een fles Cola." vraagt Vincent. "Film kijken op me kamer en Gemo." antwoord ik. "Je bent echt raar." "Duhh." zeg ik. "Of we gaan benenden kijken met jullie." "Jaaahhhh." zeggen Vincent en Finn. "Sukkels." mompelt Wendy. Haar broers kijken haar pijnlijk aan. "Beter gaan we disney marathon houden." zegt Meghan. Iedereen knikt. Ik loop naar boven en pak me gemo. Ik ga in een hoek zitten. Ik zet een film aan. "Disney marathon. Ya yeet." zegt Finn. Ik sluit me gemo aan.

Na 2 en half film komen Karlijn en Zoë binnen. "Omg Disney." zeg Zoë en komt er ook bij zitten. Karlijn komt naast me zitten en zit me Gemo. "Wat is dat?" "Gemo." "Wacht je hebt leukmie?" "Ja. Ik heb het al een keer eerder gehad. Maar dan bij me longen en bloed." "Jezus." Ik knik. "Mij leven." zeg ik. We kijken de film veder. Wanneer ik klaar ben met me gemo is de film af gelopen. Ik ruim de gemo op. Ik hoor een deur open en dicht gaan. "Emma!" hoor ik Meghan schreeuwen. Te fack. Ik ren naar beneden en ik zie dat me python rond kruipt. Ik ben blij dat hij leefd want ik ben hem 4 weken kwijt geraakt. "Hey schatje wil je me vrienden en die kinderen met rust laten." zeg ik en pak hem op. "Maar je mag Jack wel irriteren." zeg ik. "Wat heb je met slangen?" "Ik heb er maar twee. Ze kruipen vrij rond." "komen ze in me kamer." "Nee alleen die van mij."

"Ik zweer het je als je nog een keer die slang in me kamer los laat dan ga ik je haar af knippen." "Bitch no." zeg ik. Karlijn en Zoë schieten in de lach. "Mij haar is heilig." zeg ik. Iedereen schiet in de lach. Petra (me slang.) komt veder op me. Ineens komen de jongens binnen. "WFT." zegt een jongen als hij Petra ziet. "Is dat nou een python?" vraagt Adam. Ik knik. Jack loopt naar achter. Ik moet lachen. "Jack rustig nou maar Petra doe je niks." iedereen schiet in de lach. "Wtf. Een python die petra heet." "yup." zeg ik.

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now