🔥2️⃣3️⃣🔥

604 20 1
                                    

Pov Emma

Ik ren weg. Boeit me niks dat de anderen mensen in me huis zijn. Hoe kon Jason dit doen! Hij leeft wel maar hoe kon hij dat doen. Ik ga tegen de boom zitten en kijk naar de stadt. Ik ben op een berg op gerend waar ik veel kwam. Veel 's avonds omdat het mooi was. Soms viel ik ook in slaap hier omdat ik te moe was. Ik sluit me ogen. Waarom moet ik leven als mensen worden gedood door me. Waarom. Misschien komt er ooit een antwoord. Ik pak me oortjes en me telefoon. Ik ga muziek luisteren. Ik zet een Playlist op. Het eerste lied is all star. Ik hou van deze remix. Ik weet dat er een anderen is maar deze is leuker vind ik.

Na wat nummers komt iemand aan rijden op een motor. "Je wilt haar vermoorden!" hoor ik iemand zeggen. Bailey. "Ze is me zusje. Ja ik plaag/pest haar. Ik weet eerst eens niet dat me zusje was en die meid moet klaar zijn als ze in me wereld komt. Ik spreek je misschien wel weer over paar maanden." zegt hij. Hij loopt de rand en ga er op zitten. Ik ga naast hem zitten. Iets zegt me dat ik moet doen. "Hey Bailey." zeg ik na een tijdje. Hij kijkt naast zich. "Hoelang ben je hier al?" "Lang genoeg om te weten dat je boos ben op iemand die je zusje wilt vermoorden." Hij zucht. "Ik weet eens niet of ze wilt dat ik haar beschrem. Ik heb haar bijna aangerandt." "Familie is om te houden en beschremen. Ookal weet ik niet hoe het voelt." "Hoe bedoel je?"

"Die mensen die steeds in me huis waren. Ze waren robots. Me ouders zijn dood. Me oudste broer is vlak na zijn geboorte gestorven en me anderen broer is ergens en zat denk ik wel 17 jaar gevangen bij een getikte vrouw." "Wow." Ik knik. Bailey trekt me in een knuffel wat ik niet verwacht. "Ik ga je iets vertellen alleen ik wil dat je luistert en niet praat tussen door." zegt Bailey. Ik knik. "Ik werdt in een pleeggezin gezet. Ze hebben me wijs gemaakt dat me ouders me niet wouden. Ongeveer 27 jaar later dus nu. Ben ik er achter gekomen dat ik een jongere broer en zusje hebt. Dat me ouders wel wouden alleen dacht dat ik dood was. Me broer bij een vrouw om me zusje te doden." Ik kijk hem vragend aan. "Ze heten met hun achternaam Smit. Daimi en Carlo Smit zijn me ouders. Maverick en Emma Smit me broertje en zusje." Ik kijk hem verbaast aan.

Hij is me doden broer. Ineens voel ik dat er iemand anders er is. "Bailey ben je hier alleen gekomen?" "Ja hoezo?" "Er is hier iemand." zeg ik. Ik sta op. Ik wordt omver gerend. "Euhhh sorry." zegt de gene. Hij ligt boven op me. Hij staat snel op en help me over reint. "Dankje." "Alsjeblieft." Ik kijk hem aan. Ik herken hem maar waar van. Geen idee. "Alsjeblieft doe me niet." zegt de jongen. Ik kijk hem raar aan. "Ik was de jongen die zei dat je niet moet aan stellen." Ik kan me vaag iets herinneren. "Ik was die nerd die zie dat Jason geen leven en dood ging door jou." Dat heeft niemand gezegd. "Wat heb ik gedaan/gezegd." "Me in elkaar geslagen." "Hoe lang is dat geleden?" "4 jaar geleden. Net wanneer Jason dood ging." Ik pak hem bij zijn arm. Hij verteld een leug.

Jason is 3 jaar geleden 'dood gegaan.'. Ik hoor meerdere hartslagen. Het is een val. Ik ren naar de rand en spring de van af. "Emma!" schreeuwd Bailey. Ik verander in een havik. Ik vlieg weer naar boven. Ik zie Mischa. Ik vlieg met een harde snelheid naar haar toe. "Kom maar. Kom maar. Ik heb je al zo zwak gemaakt." zegt ze uitdagend. Net voor haar vlieg ik de anderen richting. Ik maak rondjes om de mensen heen. Bailey lijkt verbaast. "Kom maar op als je druft."

Pov Blake

"Blake waar blijft Emma ze is al 2,5 uur weg." zegt Zoë. Ik haal me schouders op. Ineens krijg een melding. Havik. Berg. Ik kijk naar een berg. Ik zie licht vuur. Emma. Ik bel Gijs op.
"Gijs ik weet waar Emma is en ik denk dat ze bedreigd voeld."
"Je hebt die medeling ook gekregen. Ik zit nu in de auto richting daar. Moeten we die wapen gebruiken?"
"Ik weet het niet. Misschien wel handig als we haar echt niet tot rust krijgen."
"Dat is waar. Kom je?"
"Ja."

Ik hang op. "Meghan je krijgt hier de leiding op dat jij het beste kent. Ik moet even iets doen." zeg ik. Meghan knikt. Ik loopt naar me auto en stap in. Ik geef plankgas. Ik zie meerdere auto's en een motor. Ik zie Gijs. "Emma is woest." zegt hij. Ik kijk naar de havik. "Haar proberen te roepen?" "Is goed." zegt Gijs. Ik klim wat hoger. "Em! Wordt rustig!" roep ik. De havik luister niet. "Em! Alsjeblieft! Hier wordt je ook niet blij van!" roep ik. Er komt een jongen naar ons toe. Nou naar Gijs. "Weten jullie hoe zij in een havik verandert is veranderd?" "Dat doet ze als ze gevoel hebt dat ze bedreigd voelt." Antwoordt Gijs. "Emma alsjeblieft!" Roep ik. Het helpt niet. Ik klim naar beneden. "We moet het wapen gebruiken." zeg ik. Gijs knikt en doet zijn kofferbak open. "Wow. Een wapen op haar gebruiken?" "Ze wilt dit zelf ook." "Hoe weet je dat?" "Omdat ik haar al 6 jaar ken. Ze voelt als een zusje voor me."

"Emma is me zusje." "Kan niet!" "Kan wel." "Jij lijkt niet op de jongen van de foto die ze had." "Klopt omdat ik de oudste ben. Die jongen was Michael." "Ik wil dat jij een DNA test laat doen." "Blake! Nu geen zorgen om hem. Wie vangt haar?" "Ik wil het doen." zegt die jongen. "Ga je niet doen!" "Ze is mij zusje verdomme. Ik wil haar helpen." "Je kent haar krachten niet!" "Blake stop. Ik zeg wat Bailey moet doen." Ik knik. Ik pak de geweer over en klim op de berg. Ik zie dat Bailey Handschoenen aan krijgt. Ik kijk hoe Emma vliegt. Ik doe een teken dat ik kan schieten. Gijs knikt. Ik concert. Ik haal de trekker over. Ik raakt haar. Ik pak snel me pistool als ik me moeder ziet wegvluchten. Ze is snel weg. Fack! Ik klim naar beneden. Ik zie dat Bailey haar heeft gevangen. "Hoe wordt haar haar anders?" "Door haar krachten. Laat dat maar met krachten achter je." zeg ik.

Ik zie dat Emma wilt wakker blijven maar lukt niet. "Het is niet handig dat Emma nu naar haar huis ga." zegt Gijs. Ik kijk hem woedend aan. "Blake anders vragen de andere wat er is gebeurt." Ik zucht. Ik wil Emma bij me hebben. Ze kan soms zo verrassend zijn. Te verrassend. "Bailey is er niemand bij jou thuis?" "Nee. Me huisgenoot komt pas morgen terug." "Dan kan ze bij jou slapen." zegt Gijs.

Bailey

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bailey

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now