🔥1️⃣2️⃣🔥

809 27 0
                                    

Pov Jack

Ik ren naar Olivia toe. Er komt een jongen langs. Olivia kijkt om. "Ijsogen bij elkaar." mompelt ze. Ik snap het niet. Ik kijk naar de jongen. "Jack of Max hebben jullie jullie auto sleutel bij." "Ja ik." zegt max. "gooi." zet Olivia. Max gooid en we lopen naar max zijn auto. Olivia gaat achter het stuur zitten. "Is het een goed plan een vrouw achter het stuur?" zegt die onbekende jongen. Ik haal me schouders op. Hij gaat aan de bijrijders kant te zitten. Max en ik achterin. We doen onze gordels vast. Olivia schreurd weg.

We komen bij een apartment aan. "Ik ben blij dat ik niet dood ben." "Ow wil je dat." "Nee vuurtje." zegt hij snel. We lopen naar binnen. Olivia legt snel een foto om. Ik kijk haar vragend aan. "Waarom ben je bang voor me moeder?" vraag ik. De jongen kijkt me waarschuwingd aan. Wacht hij weet iets. Ik zie dat hij wit haar heeft. Wft. "Jace Jack. Jack Jace. Zo raar om jullie namen uit te spreken." zegt Olivia. Ze loopt naar boven. Al snel met een boek weer beneden. "uhggg dit wordt lezen." zegt ze geïrriteerd. "meid je moet nog eten." "Doe ik zo." zegt ze. Ze slaat de boek open. Best een dik boek. Ze slaat veel bladzijdes over. Ze komt op het geven moment bij alle krachten. "Wat zijn alle krachten?" vraag ik.

"Water, natuur, metaal, wind, ijs en vuur. Je kan een moordwapen van alle krachten maken." zegt Jace. "heb je dat boek niet goed in je hoofd." "jij wel?" "Ja. Ik moest." zegt Olivia. Je ziet dat ze naar iets op zoek is. "Als een tweeling wordt geboren kan het moordwapen de levens van mensen met die krachten en in de omgeving van 10 km." "Wat wil je daar mee bereiken?" Ze zucht. "Jace raakt me arm aan." zegt ze en haar ogen in rode ogen. "Ik kan je het niet aan doen." "Jace ik zeg dat je iets moet doen." Hij zucht. Een plaats hand op arm. Ze bijt op haar lip. Ijskrachten. Jace haalt zijn hand weg. "Sorry." "Je moet geen sorry zeggen." Hij knikt. "Jack je hand op me anderen arm." "Waarom." "Doe het gewoon." Ik knik en leg me hand op haar arm. Ze bijt weer op haar lip. Pijn. Ik haal hem snel weer weg.

Ik voel me schuldig. Ze gaat me toch tegen spreken. Max loopt naar de foto lijst die ze op heeft gelegt. "Je bedoelt dat ik een tweeling ben met Jace?" Ze knikt. "Waarom wist ik het niet?" "Dat weet ik niet." "Olivia zijn dit je ouders?" Ze pakt de lijst uit zijn handen. Ze legt hem weer om. "Ik ga kijken of je jurken hebt." zegt Jace naar boven. Ik ren hem achterna. Max rent ook achter ons aan. "Jongens!" zegt Olivia. We horen haar lopen. Er zijn drie deuren. Ik loop een deur in. Badkamer. Jezus lekker luxe. "Jack hier." roept Jace. Ik ren naar de kamer. Oehhh. Lekker zwart. Jace doe een kast open. "Ik haat jullie zo." "Hou ook van jou." zeg ik. We kijken tussen haar kleren. Omg ze heeft geen jurken of rokken. Hoe dan? "Meid hoe heb jij geen jurken?" "Ja een weet voor mij en een vraag aan jou." zegt ze. Jace doe een gay handje. "Wij gaan morgen shoppen meid." "Ow God met 2 jongens tegelijk shoppen." "Hoe zo dat nou weer?" "Blake wilt dat ik jurken heb."

"Ik ga ook mee." "Nodig dan ook meteen Tom Holland uit." "Is goed." "Dit ga je toch niet doen." zegt Olivia als ze zit dat op me telefoon ga. "Nee jo. Moet hij hier komen voor met jou te shoppen." "Aardig." zegt ze. "Kut ik moet snel terug." "Max en Jack in Max zijn uit en Jace bij mij." zegt Olivia. We lopen snel naar de auto's. Olivia komt aan gerend en. "Deze bakje mag er wel wezen." zegt Jace. "Pas op. Niet aan deze schatje komen. En stap snel in." zegt Olivia. Hij knikt en stap in. We rijden weg.

Max en Jace zijn weer naar hun eigen huis. Olivia blijft vannacht slapen. "Olivia heb je gegeten?" vraagt me vader. Ik schiet meteen in de lach. Ik krijg een kussen tegen me hoofd. "Hoe was het met Mischa?" "Blake stuurde paar boze blikken naar haar. Ze vroeg of we weer opnieuw konden beginnen. Iedereen was er niet mee eens. Zelfs Wendy was daar niet mee eens." "Snap ik." zegt Olivia. "Maar heb je gegeten." "Ja." zegt ze. Ik trek me wenkbrauw op. "ik ga al langs de mac." zegt ze en loopt de deur uit. "Pap?" "Ja?" "is het zo dat ik een tweeling broer hebt?" Hij spuugt koffie uit. Blake kijkt ons vragend aan. Vincent en Finn liggen trouwens ook al op bed. "Waar komt deze vraag vandaan?" "Gewoon." "Even sirieus waarom vraag je dat?" "Nou kijk. Olivia heeft vuurkrachten en er was een jongen en die heeft ijskrachten. Hij deed een hand op Olivia's arm en zijn kreeg pijn. En toen deed ik het zelfde en gebeurt het zelfde."

Hij zucht. "Je hebt een tweeling broer. Ze zeiden dat hij was overleden tijdens de bevalling. Blijkbaar leeft hij nog. Toen ik aan je hoofd voelde aan je hoofd kon ik het niet geloven." "Hoezo?" "Die in val vanmiddag was je moeder de oorzaak. Ze wou Olivia." "Moordwapen?" "Ja. Vuur wordt als laaste gevangen want die is het moeilijks." "Is dat vanmiddag voor gekomen." "Ja."

Jace

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jace

Goodgirl Or BadgirlWhere stories live. Discover now