🔥3️⃣6️⃣🔥

414 21 0
                                    

Pov Blake

We komen aan bij Emma's kamer. Emma heeft al 2 truien en een hoodie aan maar blijkt als nog koud te hebben. Ik leg Emma op het bed en de suster doen wat apperaten aan Emma. "Je mag bij Emma blijf. Alleen jij." zegt de suster. "Hoezo alleen ik?" "Omdat je Emma beschouw als je zusje die met de bad boys om gaat." Ik knik. "Als je wilt mag je bij haar slapen." "Doe maar." zeg ik. Ik pak Emma's hand vast.

Na een paar uur wordt ik gebelt door Jack.
'Hey.'
'Niet zo sip kijken broer. Emma komt er wel over heen.'
'Hoe weet. Ooowww laat maar. Hoe is het bij jullie gegaan?'
'Wel Bailey was blij om zijn echte vader te zien. We hebben alleen Lucas nog niks verteld over Emma. Bailey, Jace en Lucas zijn dus nu bij Maverick.'
'Waarom eigenlijk hebben niks verteld?'
'Ik heb gehoord dat Emma bij iemand had aan gevallen omdat ze tegen haar hadden gelogen dat haar vader dood is.'
'Ow ja. Ze was woedend.'
'Ja dat is vervelend. Hoe gaat het met Emma?'
'ze slaapt denk. Dat hoop ik te minste maar Em kan ook nog langer slapen door de kou.'
'Hoe?'
'Winterslaap of iets dergelijks.'
'Owhhh.'
'Ik ga eten halen en blijf gewoon bij Emma.'

*skip 2 weken*

Pov Emma

Ughhh ik heb het koud. Ik wil eten en Drinken maar het is facking donker en ik weet niet waar ik ben. Alleen dat ik bijna dood viel maar Blake had me nog optijd. Voor de rest wat er is gebeurt weet ik niet. Het boeid me eigenlijk niet. Ik probeer me ogen open te doen maar dat gaat zwaar. Ik kreeg een beetje licht. Okay nu gaat het lukken. Nu kan ik het. Ik doe me ogen wijt open. Ik zie dat ik op een bed ligt. Twee persoons bed. Ik zie dat Blake ligt naast me. In dromenland. Ik moet lachen. Ik kruim meer dan Blake toe. Oehhh hij is warm. Ik sluit weer me ogen en val in slaap.

Ik wordt wakker door iemand die om hoog beweegt. Ik mompel wat en ga een beetje opzij. "Em wordt eens wakker." Ik zucht geïrriteerd. "Ik heb het koud." zeg ik. Ik doe me ogen open en ik zie dat Blake me bezorgd aan kijkt. "Ik ga zeggen dat je wakker ben." "Is goed. Neem eten en drinken mee."zeg ik. Blake knikt en loopt weg. Na een tijdje komt Blake terug met Jason erbij. Jason rent op me af en geeft me een knuffel. Ik knuffel hem terug. "Ik heb je gemist." "Ik jou ook." zegt Jason terug. Ik zie Blake 2 zatten chips neer leggen. Ik laat Jason los en pak een zak ships. "Auww." "Laat me eten. Ik heb honger." zeg ik met een volle mond. "Je drink staat hier." "Thank."

Na een beetje gepraat met Jason moest Jason weer weg. Morgen komen Maverick en Meghan. Bailey blijft thuis en komt overmorgen waarschijnlijk. Wist hij niet zeker. Jason gaat vandaag weer naar zijn moeder. Zijn vader is net na dat Jason werdt geboren overleden. Wel zijn moeder weet nog niet dat Jason leeft en zijn zus. Dus ik hou me hart vast. "Blake waar is....." Ik wordt verstoord door een deur die open gaat en Wendy naar binnen stormt. Ze klopt heb het bed en ik wordt aan gevallen door een knuffel van haar. Ik moet lachen. "Hey." zeg ik lachend. Wendy moet ook lachen. Ze kijkt naar de zakken ships die op zijn. "Heb je dat al op." Ik knik. Ze moet lachen. Anorld, Finn en Vincent komen ook binnen. Anorld komt naar me toe en geeft me een knuffel. Ik hoor Anorld huilen. "Hey ik ben er weer." mompel ik. Anorld knikt. "Maar je was er ook bijna niet er door jou actie. Je hebt geluk dat Blake je kon vangen." zegt Anorld.

"Kon ik weten dat er geen grond onder mij is." "Dat kon je wel weten." "Vast ja. Als kanker heb en je bent heel zwak. Sta je op de punt van dood gaan." zeg ik en pak me oortjes. Ik zet me muziek wat harder. Niet veel later gaat iedereen weg behalve Blake. Ik staar nog voor me uit. Na een half uur zo te hebben gezeten komen er 2 zusters me controleren. Na dat ze weg zijn tikt Blake me aan. Ik doe me oortjes uit. "Me vader is gewoon beschremd over je. Hij wilt je niet kwijt." "Ik wist eens niet dat er geen grond was. Het was een beetje wazig voor me. Ik alleen dat je me nog op tijd had." Blake glimlach zacht. "Bailey en Jace hebben er voor gezorgd dat we alle twee niet dood vielen op de grond. Jace heeft je op de dak geholpen. Hij vond je koud te koud." "Hoe bedoel je?" "Me moeder is dood. Bailey schoot haar in haar schouder maar ze liep terug naar me hand dus moest Jace kiezen 2 personen dood neer laten vallen of 1." Ik kijk Blake geschrokken aan.

Blake ziet me blik. "Hey. Het is niet misschien bot van me maar me moeder verdient het." "Maar haar kinderen niet! Dat hun moeder dood is!" "I know maar het is beter zo." zegt Blake.

Goodgirl Or BadgirlDär berättelser lever. Upptäck nu