🔥2️⃣9️⃣🔥

512 21 0
                                    

Pov Emma

Ik wordt wakker. Fijn nog steeds in het ziekenhuis gedeelte. Blake komt binnen. "Hoe is het meid?" "Gaat wel." "Wat is er?" "Jason en zijn krachten." Blake kijkt me verbaast aan. "Hoe weet je dat?" "Via Jack. Hij was gisteren hier." "Wat?! Hij was hier!" "Wow die maar rustig. Hij was niet dicht in me gekomen alleen zijn telefoon aan mij te geven en de foto's laten zien." zeg ik. Blake zucht. Ineens komt Bailey binnen met Maverick. "Jullie moeten mij heel wat uit leggen!!!" schreeuw Maverick meteen. Ik schrik ervan. Ik kijk naar beneden beneden. Ik ga met me vingers spelen.

"Emma wat is er?" "Niks." zeg ik. "Waarom zit jij Bailey bij de maffia en jij Emma erbij." vraagt Maverick boos. Great. Hij is boos. "Ik ben er zelf bij gekomen maar van Emma weet ik het niet." zegt Bailey. Iedereen kijkt mij aan. Dat voel ik. Voordeel als je krachten hebt. "Em ga je antwoorden want Maverick staat te ontploffen." zegt Bailey. Ik zucht. "Toen onze ouders jou probeerden te redden Maverick. Werdt ik hier heen gebracht. Ik was 3 jaar. Ik ben nu 18 dus ik ben hier al 15 jaar soort van mee bezig. Ik werdt hier opgeleid dus ik weet niet wat echt normaal leven is." zeg ik. "Thijs jou verhaal?!" "Wel ik werd opgeleid tot dat ik jou vond. Die man die jou hielp was me oom. Hij kende jou vader dus jou ook een beetje. Me oom heeft tegen me gezegd dat ik hier eigenlijk niks van mogen zeggen." zegt Thijs die er ook blijkbaar is. "Ik weet het via Jace dat Emma hier is en dat ik bij Bailey moest zijn sowieso." zegt Maverick. "Wie is Jace?!" vragen Thijs en Bailey tegelijk. "Wel de tweeling broer van Jack dus het broertje van Blake. Ze wisten niks van Jace tot dat Mischa mij aanval bij Blake thuis. Jace was heel behulpzaam maar hun moeder. Ik wil hun moeder zo erig doden maar ik het niet op dat hun kleinere kinderen heeft." zeg ik.

Ik stop even en haal adem. "Eerst komt Blake, daarna Jack en Jace, daarna komt Vincent, Finn er achterna en als laaste heb je nog Wendy. Ow hun vader voelt als hij mij vader ook is." zeg ik. Blake geeft me een knuffel. Ik moet glimlachen. "Waarom is het hier zo warm? En hoe kan je een trui aan hebben?" vraagt Thijs. Ik moet lachen. "Dit is een trui van Blake, daaron heb ik nog een trui, een shirt met lange mouw en nog een shirt. En ik heb het als nog koud." zeg ik. De monden van Thijs en Maverick zakken open. Ik moet lachen. "Ben je ziek of zo?" vraagt Thijs. "Wel. Ik heb kanker dus maar daar ligt het niet aan. Ik heb vuurkracht. Jack en Jace ijskracht. Waarschijnlijk Jason natuur krachten." mompel ik het laast. "Wacht je zei dat je iemand kent met natuur krachten." "Ja." "Hij zag mij ontsnappen en vroeg of ik iets wow afgeven aan jou." zegt Maverick.

Ik krijg een rilling over me rug. Blake ziet het gebeuren en vrijft over me rug. "Wat is dat?" vraagt Thijs. Maverick haalt wat uit zijn broek zak en geeft het aan me. Ik zie dat om het papier veel bloed op zit. "Ik kan het niet." mompel ik. Maverick kom naar me toe en slaat een arm om mij heen. Ik leg me hoofd op zijn schouder. "Wedel niet zo jaloers doen." hoor ik Bailey zeggen. "Grappig." zegt Blake. Maverick laat me los. "Die jongen heeft gezegd dat je altijd moeite hebt om je gevoelens open te stellen." "Dat is waar maar ik doe het express." "Waarom?" "Jij bent een dag na mijn verjaardag ontvoerd. 2 jaar later zijn onze ouders op precies de zelfde dag gedood." "Onze vader leeft nog." Ik kijk hem met grote ogen aan. "Zijn lichaam is gevonden." "Een andere lichaam is gevonden." zegt Maverick. Ik sta op en loopt de kamer uit.

Pov Blake

Emma loopt de kamer uit. "Shit." zeg ik en ren achter haar aan. Al snel volgen de anderen. "Wat is er met Emma?" "Ze is waarschijnlijk boos. Boos dat ze tegen hun hebben gelogen." zeg ik. "Maar waarom zo stress?" "Omdat Em altijd verrassend is." zeg ik. Ik loop waar Gijs zit. Ik klop eerst en loop meteen naar binnen. Gijs is hier niet. "JE HEBT VERDOMME GELOGEN!" "Deed ik alleen om. Ik probeerde je beschremen." "BESCHREMEN WAAR TEGEN?" "Tegen de gene die jou moeder en de tweeling broer van je vader heeft gedood." "DIE VROUW VERMOORDE MEER DAN ME MOEDER EN ME OOM." Ik ren de richting op waar het vandaan kwam. Emma ziet er boos uit als ik daar aan kwam. Emma wilt uithalen maar ik trek Emma in een knuffel.

"Blake laat me los!!" "Tot dat je rustig wordt!" zeg ik. Emma stippelt tegen en probeert uit me arm ontsnappen. Dat lukt ze en sta op. Bailey ziet dat ze iets wilt doen en gooit Emma op de grond. Hij legt Emma's handen boven haar hoofd en gaat op Emma zitten. "RUSTIG JIJ!" commandeert Bailey. Thijs en Maverick staan er verbaast aan. "JE WEET NIET HOE HET IS!" "Wel om geadopteerd te zijn. Je moeten weten dat Maverick en ik ook zonder onze ouders zijn op groeit." zegt Bailey rustig. Hij is heel rustig in deze situaties. Emma probeert los te komen maar lukt niet. Emma's ogen worden rood. "Bailey ik zou oppassen." "Ze moet zelf oppassen. Em dimmen." zegt Bailey. Ik loop naar een kluis en maak hem open. Ik haal een spuit eruit. Met deze kan je Emma wat verzwakken. Niet dat ze in slaap valt maar haar bewus er bij is. Ik loop terug naar hun en leg de spuit in Emma's nek. "Sorry Em maar je mag Bailey niet pijn doen met je krachten." zeg ik en leg de spuit op een tafeltje. Bailey gaat langzaam van Emma af en tilt haar op. "Wat is dat spul?" "Hier kan ik gewone mensen zoals wij gaan nockout maar Emma en Jack worden slap." zeg ik.

Goodgirl Or BadgirlOn viuen les histories. Descobreix ara