•18• β' μέρος

1.1K 73 18
                                    

Ο Φιν στέκεται μπροστά μου αμίλητος. Τα μάτια του με κοιτούν σαν υπνωτισμενα κατευθείαν μέσα στα δικά μου.

Βάζει τα χέρια του τρυφερά στην μέση μου. Μπορώ να αισθανθώ τα δάχτυλα του να χαϊδεύουν την μέση μου πάνω από το χοντρό ύφασμα του φούτερ που φοράω καθώς με ακουμπάει. Με τραβάει απαλά λίγο πιο κοντά του.

Μπορώ να αισθανθώ πεταλούδες να φτερουγίζουν στο στομάχι μου.

Πλησιάζει αργά το πρόσωπο του στο δικό μου χωρίς να διακόπτει την οπτική μας επαφή. Ένα μικρό χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη του καθώς πλησιάζει τα δικά μου.

Ακουμπάει τα χείλη του στα δικά μου και με φιλάει. Το φιλί του είναι αργό και τρυφερό.

Ανοίγω τα μάτια μου διακόπτοντας την φαντασίωση μου.

Διαβάζω τις προτεινόμενες απαντήσεις:

•Αισθάνθηκα τόσο περίεργα αλλά τόσο ευχάριστα ταυτόχρονα που θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να το φαντάζομαι.

•Μου φάνηκε αρκετά καλό

•Τίποτα το ιδιαίτερο

Επιλέγω την πρώτη απάντηση και περιμένω για να εμφανιστούν τα αποτελέσματα του τεστ:

Επιλέξατε περισσότερα Α και καθόλου Γ! Αυτό σημαίνει πως δεν είστε απλά ερωτευμένη με το άτομο που έχετε στο μυαλό σας αυτήν την στιγμή, αλλά αυτό που νιώθετε είναι ένα από τα πιο σπάνια και δυνατά είδη αγάπης που θα συναντήσεις ποτέ! Έχεις καθαρή καρδιά έτοιμη να φιλοξενήσει αυτόν που αγαπάς! Είμαστε περήφανοι που υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν όπως εσύ!

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν περίμενα με τίποτα τα αποτελέσματα του τεστ να είναι τόσο κοντά στην πραγματικότητα. Τον αγαπώ πραγματικά, και είμαι τόσο τυφλή που αδυνατούσα να το καταλάβω από πιο νωρίς.

Παρόλο που έκανα το τεστ δεν νιώθω να έχω νυσταξει καθόλου. Αποφασίζω να μπω σε κάποιο άλλο σάιτ για να διαβάσω τα νέα της ημέρας.

Το πρώτο άρθρο που βρίσκω είναι αρκετά πρόσφατο και μιλάει για μια νέα ασθένεια που ξεκίνησε από την περιοχή της Κίνας και ονομάζεται Κοροναϊός. Την προσπερνάω καθώς δεν θέλω να ασχοληθώ προς το παρόν με κάτι τέτοιο.

Συνεχίζω να προσπερνάω μερικά πλήρως αδιάφορα άρθρα τα οποία μιλούν για οποίο θέμα μπορείς να φανταστείς.

Αισθάνομαι τα βλέφαρα μου να βαραίνουν και την στιγμή που αποφασίζω να κοιμηθώ το βλέμμα μου πέφτει πάνω σε ένα άρθρο που κοινοποιήθηκε μόλις 5 λεπτά νωρίτερα. Πετάγομαι από την θέση μου μόλις διαβάζω τον τίτλο του: "Ανακάλυψη σοκ! Πτώμα βρέθηκε θαμμένο στο δάσος του Όρεγκον"

Το ανοίγω δίχως δεύτερη σκέψη και ξεκινάω να το διαβάζω:

"Σήμερα ανακαλύφθηκε το πτώμα ενός έφηβου αγοριού αγνώστων στοιχείων θαμμένο στο δάσος του Όρεγκον από τα ζώα της περιοχής. Η ταυτότητα του άτυχου νεαρού παραμένει άγνωστη, καθώς δεν έχει περάσει ούτε μία ώρα από την πιο πρόσφατη κοινοποίηση της είδησης. Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στην διαδικτυακή σελίδα μας, και στο τηλεοπτικό μας κανάλι»

Πετάω το κινητό στο κρεβάτι και σκουντάω απότομα και βίαια τον Φιν που πετάγεται από τον ύπνο του τρομαγμένος και ξαφνιασμένος.

«Τι έγινε;»

«Ανακάλυψαν τον Σάιμον»

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈWhere stories live. Discover now